Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Arusha nasjonalpark

En av Tanzanias mange nasjonalparker er Arusha nasjonalpark i den nordlige delen av landet. Parken ble opprettet i 1960 og er på 552 kvadratkilometer. Det er langt fra den største parken, men den har til gjengjeld andre opplevelser som absolutt gjør den verd å oppleve. Den inneholder både et rikt dyreliv, sjø-område, kratere og vulkanen Mount Meru.

Har du spørsmål om Arusha nasjonalpark i Tanzania, så ring til våre eksperter på
85 29 54 24.

Populære reiser: Arusha nasjonalpark

Safari i Tanzania

Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.

9 dager inkl. flyTanzania & Zanzibar

Kombiner Tanzania-safari med en avslappende strandferie på den eksotiske koralløya Zanzibar.

15 dager inkl. flySafari & Mombasa

Safari i Tanzania kombineret med en afslappende strandferie ved den kenyanske kyst i Mombasa.

15 dager inkl. flySafari og Doha

Opplev Tanzanias fantastiske dyreliv kombinert med Arabisk kultur og opplevelser i Doha – 2 verdensdeler på 1 ferie!

12 dager inkl. flyVulkanen Mount Meru er med sine 4566 meter Afrikas nest høyeste punkt. Den overgås kun av Mount Kilimanjaro, som kan sees mot øst når man er i nasjonalparken. Ikke akkurat en dårlig bakgrunn for selfies.

I nasjonalparken finnes også et rikt og variert dyreliv. Her kan man blant annet se giraffer, bøfler, sebraer, aper, villsvin, elefanter og leoparder. I tillegg er det også flere forskjellige fuglearter i skogsområdet.

Landskapet i Arusha nasjonalpark er spektakulært, og kan deles i tre områder. Mot vest finner man Meru krater, som fungerer som en trakt for Jekukumia-floden. Mot sydøst finnes enda et krater, og her snakker vi om Ngurdoto-krateret som i dag fungerer som en gresskledd slette. Og sist, men ikke minst, vender man blikket mot nordøst hvor man kan speide ut over Momella Lake. Det er en grunn innsjø, som er mest kjent for sine vadefugler, blant annet den populære flamingoen.