Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Familieferie i Afrika

Gi barna en opplevelse for livet! Ta dem med på savannen og opplev den storslåtte naturen og de majestetiske dyrene, som elefanter, sjiraffer og løver, som ikke kunne hatt bedre forhold enn i den frie naturen der de hører hjemme! Se hvordan folk lever på den andre siden av jordkloden og opplev en kultur som på mange måter er svært forskjellig fra vår i nord, men samtidig ikke helt ulik.

Populære reiser: Familieferie i Afrika

Malaria-fri Familiesafari

Bli med på en spennende safari i Kariega med barnevennlige utflukter og strender.

9 dager inkl. flyMalaria-fri Safari Kariega

Kom helt tett på de ville dyrene i Kariega Game Reserve og opplev strendene ved Sunshine Coast.

9 dager inkl. flyStrandferie og Fly-in safari til Masai Mara

Vår berømte Ha Kuna Matata-safari kombinert med en avslappende ferie på den kenyanske kysten.

14 dager inkl. flyPå ferie med de minste

Ta med barna på safari, der de vil få oppleve den fantastiske naturen med liv overalt! Dette vil falle i smak hos familiens minste! Hopp i en jeep og dra ut på savannen i Masai Mara, Kenya, og finn fram kikkerten og kameraet, for her er det mye å se – og det er aldri godt å si hva dagen vil bringe av spennende inntrykk og forbipasserende dyr. På safari i Sør-Afrika, i Kariega Game Reserve, kan dere til og med bli med på kanotur ned Bushman River mens de ville dyrene gresser langs elvebredden. På de fleste turene kan man også få tid til litt badeferie. Afrika er jo et kontinent som er veldig varmt i forhold til det nordlige klimaet vi kjenner, så det kan være ganske kjærkomment å kjøle ned kroppen i Indiahavet eller eventuelt i bassenget på hotellet. Vi har også turer der en del av pakkereisen er besøk ved landsbyskoler og naturvernprosjekter, samt vandresafari i det fri i et område som selvsagt er uten rovdyr, og med engelsktalende guide.

 

Tilleggsutflukter

Hvis du har lyst på enda flere opplevelser enn det som finnes i pakkene vi har satt sammen, kan du velge mellom ulike tilleggsutflukter, avhengig av hvilken pakke du velger. Disse utfluktene kan f.eks. være en ballongsafari, der du svever over savannen mens solen står opp, en hvalsafari der du får oppleve hvalene fra kysten, dykking i haibur, en helikoptertur over Victoriafallene og mye mer.

Opplev Afrika på sitt beste sammen med familien!