Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Overnatting: Mauritius

Her kan du lese mer om overnattingsstedene under badeferien på Mauritius.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hotel Veranda Paul & Virginie ***
Grand Gaube

Hotellet Veranda Paul & Virginie ligger i en liten fiskerlandsby på nordkysten av Mauritius. På den nordlige delen av øya er strendene ofte små, men vakre og uforstyrrede. Hotellet byr på et deilig og avslappende opphold med idyllisk ro og en beroligende stemning.

Dagene står til fri disposisjon. Hvis dere ønsker ekstra utflukter kan dere henvende dere i hotellets resepsjon og til vår samarbeidspartner for å få en oversikt over mulighetene.

Interiøret er inspirert av kolonistilen med mørkt tre, sten og stråtak, så det er virkelig mulighet for å drømme seg langt vekk fra hverdagen. Hotellet kan dessuten by på en rekke fasiliteter og aktiviteter som:2 svømmebasseng, spa, forskjellige former for vannsport, tennis m.m.

Fra hotellet er det direkte adgang til en liten, men deilig strand. Rommene er store og alle er utstyrt med aircondition, ventilasjonsanlegg, safe og minibar. Dessuten har alle rommene egen balkong som vender ut mot sjøen og har en deilig utsikt.

15 minutters drosjetur fra hotellet ligger byen Grand Baie, hvor det er mulighet for å benytte den offentlige stranden som ligger i en flott bukt. Her finner dere også flere kafeer og restauranter til rimelige priser. Dessuten byr byen på gode muligheter for shopping. Særlig moteklær som produseres på Mauritius kan fås til priser godt under norsk nivå.

Kun for gjester over 18. år

Oppgradering til Superior rom:

Superior rom med halvpensjon, 5 netter Pr. person: 625 kr.

Hotellet er stengt i perioden 1. juni til 30. august 2017 pga. renovering.

Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

La Palmeraie ****
Belle Mare

Dette 4-stjernede boutique hotellet ligger på den 3 km lange, hvite sandstranden Belle Mare på øyas østside. Her er det rik mulighet for å bade i det fantastiske vannet i Det indiske Hav.

Hotellet tilbyr en rekke gratis aktiviteter som f.eks: kajakk, snorkling, surfing, tur i pedalbåt eller båt med glassbunn. For de som ønsker å prøve Kite surfing er dette et velegnet sted, da hotellet ligger i nærheten av den offisielle kite surf skolen på Mauritius.

Det finnes 2 restauranter og en strandkafé på hotellet hvor frokost, lunsj og middag kan inntas etter eget ønske.

Hotellet har 60 rom inspirert av Marokkos Marrakech, og dette gir hotellet en spesiell avslappet stemning i behagelige omgivelser. Hotellet har bl.a. rom som praktisk talt ligger på stranden.

Prisene for oppgradering:

Superior rom med halvpensjon, 5 netter 3400 kr. pr. person
Deluxe beachfront rom med halvpensjon, 5 netter 4400 kr. pr. person

The Sands Resort & Spa ****
Flic en Flac

The Sands har alt som et 5-stjernet resort kan by på , unntatt en «Kids Club». Hotellet ligger på den verdensberømte stranden Flic en Flac, som med sin 2 km lange hvite strand er innbegrepet av Mauritius. For de som ønsker en rolig og avslappet base for ferien på Mauritius er dette fantastiske resort et godt valg.

Hotellet består kun av store de luxe- rom, med enten balkong eller terrasse og alle ligger vendt mot sjøen. Alle rom har enten stor dobbeltseng (king size) eller to enkeltsenger (twin beds). Blant andre romfasiliteter kan vi nevne: aircondition, telefon med voice-mail, safe, minibar, TV med flere kanaler samt mulighet for å lage te og kaffe.

De store badene har separat dusj med glassdører, badekar og toalett. Det er også hårføner, uttak til barbermaskin samt walk-in garderobe.

Hotellet har 3 restauranter, hvor «Tamarind Terrace» tilbyr et utvalg av internasjonale retter samt forskjellige mauritiske spesialiteter og et godt utvalg av gode viner fra mange verdensdeler. De øvrige 2 restaurantene tilbyr sjømat og gastronomi av høy klasse mot et tillegg i prisen for halvpensjon. Dessuten tilbys spa, trenings senter samt gratis aktiviteter som kajakk, snorkling, surfing, små seilbåter og pedalbåter.

Som et av de absolutte høydepunktene kan man fra stranden- mot betaling- kjøre i båt ca. 5-10 minutter ut i lagunen og kjøre ved siden av eller dykke med store flokker av delfiner, som nesten hver morgen kommer inn i lagunen på 10-20 meter dypt vann og blir der til rund lunsjtid, før de igjen søker mot dypere vann.

Pris for oppgradering:

Superior Suite med halvpensjon, 5 netter 4.950 kr. pr. person

Hilton Mauritius Resort & Spa *****
Flic en Flac

Et resort i særklasse som ikke fås mye bedre. Hotellet er beliggende på vestkysten av Mauritius på den verdensberømte stranden Flic en Flac, som med sin 2 km lange hvite strand er innbegrepet av Mauritius. For de som ønsker en avslappet ferie i luksuriøse omgivelser er Hilton det perfekte valg.

Rommene er store og innrettet i mauritisk og asiatisk stil med enten balkong eller terrasse. Alle rommene vender ut mot sjøen. Rommene er alle utstyrt med aircondition, minibar, telefon og internettadgang. Hotellet har 4 restauranter, herav en seafood- og en Thai restaurant, og det er også en restaurant/ bar på stranden. Det finnes 2 store bassengområder- et til alle og et til voksne.

Hotellet er omgitt av Flic en Flac´s hvite sandstrender og en lagune, som er beskyttet av korallrev og gjør det til et perfekt sted for dykking og snorkling. I tillegg tilbyr hotellet mange forskjellige gratis vannsportsaktiviteter.

Det finnes også et fantastisk spaområde med mulighet for forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger, i tillegg til tennisbane og treningsrom.

Som et av de absolutte høydepunktene kan man fra stranden- mot betaling- kjøre i båt ca. 5-10 minutter ut i lagunen og kjøre ved siden av eller dykke med store flokker av delfiner, som nesten hver morgen kommer inn i lagunen på 10-20 meter dypt vann og blir der til rund lunsjtid, før de igjen søker mot dypere vann.

Pris for oppgradering:

Deluxe rom med halvpensjon, 5 netter Inkl. 1/2 dags Catamaran Cruise. Gjelder fra 6/1-31/10 2017 5125kr. pr. person
Deluxe rom med halvpensjon, 7 netter Inkl. 1/2 dags Catamaran Cruise. Gjelder fra 6/1-31/10 2017 7125 pr. person

Familievennlige hoteller

Pearle Beach Resort & Spa ***
Flic-en-Flac

Pearle Beach Resort & Spa ligger i kystbyen Flic-en-Flac på vestsiden av Mauritius med spektakulær utsikt til Det indiske hav og Le Morne Brabant-halvøya. Hotellet ligger rett ved den 8 km lange hvite sandstranden, en av øyas lengste og beste, omgitt av turkisblått hav og svaiende palmer. Stranden er barnevennlig, for den ligger beskyttet av et korallrev et par hundre meter ute i havet, og revet gjør også dette området til et populært sted å snorkle.

Pearle Beach Resort & Spa består av 74 rom, og 64 av dem har havutsikt. Alle rom har klimaanlegg, TV, Internett, telefon, minibar, kaffe- og tekoker, sikkerhetsboks og hårtørker.

Hotellets fasiliteter omfatter treningsrom, et hyggelig område med hage, svømmebasseng, jacuzzi og barnebasseng. Når sulten melder seg, kan du nyte et måltid i en av restaurantene med utsikt over havet.

Der er gratis å bruke utstyr til vannsportsaktiviteter som windsurfing, kajakkpadling, snorkling, joller, sykkelbåter. Du kan også spille bordtennis, petanque, strandvolleyball og mye mer.

I hotellets spaavdeling kan du bli bortskjemt med ansiktsbehandlinger og massasje. Behandlinger og massasje må betales ekstra.

Om kvelden er det underholdning i form av cabaret-show og levende musikk.

8 km fra hotellet ligger Casela Nature Park, et fantastisk sted for både barn og voksne. Her kan du oppleve kjempeskilpadder, sebraer, tigere, løver, sjiraffer, aper, 1.500 fugler og eksotiske blomster og planter. Du kan prøve ziplining, canyon swing, segway, gå på hengebroer og mye, mye mer.

Et opphold på Pearle Beach & Spa får deg raskt ned i gir, og samtidig er det massevis å foreta seg.