Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Overnatting: Mombasa

Her kan du lese mer om overnattingsstedene under badeferie i Mombasa.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Severin Sea Lodge ****
Bamburi Beach

Severin Sea Lodge ligger direkte ut mot Det indiske hav på Bamburi Beach. Hotellet bærer preg av tradisjonell afrikansk arkitektur og har 190 værelser. Alle værelsene har myggnett, dusj, toalett, aircondition, telefon, hårtørrer, trådløst nettverk og balkong eller terrasse.

Severin Sea Lodge er kjent for sin gjestfrihet, sitt gode kjøkken og sin vennlige betjening. Hotellet er også blitt anerkjent av det verdenskjente tyske sertifiseringsselskapet TÛV Rhineland.

Hotellet byr på en rekke fasiliteter, aktiviteter og bekvemmeligheter, blant annet mini- supermarked, frisør, svømmebasseng, to restauranter, bar, en nærliggende golfbane, dykking og en velvære-avdeling.

Severin Sea Lodge tilbys kun med halvpensjon.

Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

Leopard Beach Resort & Spa *****
Diani Beach

Leopard Beach Resort & Spa ligger fantastisk til på en av verdens mest flotte strender. Det ligger på Diani Beach, 34 km sør for Kenyas travle havneby Mombasa. Stedet er omgitt av tropiske hager og ligger rett ved de hvite sandstrandene og det Indiske hav. Vanner er rolig på grund av volden med koraller – et paradis for dykkere.

Dette femstjernede feriestedet tilbyder høy kvalitet på overnattingen, et udvalg av spise-og underholdningssteder – herunder den prisbelønnede ‘Chui Grill’ – samt omfattende sports-og fritidsfasiliteter som spenner fra dykning til golf.

Prisene for oppgradering:

Standard rom med halvpensjon, 1 nat 120 kr. pr. person
Standard rom med helpensjon og drikke til maten, 1 nat 300 kr. pr. person
"Seaview Chui Class Cottage": Rom med havutsikt og halvpensjon, 1 nat 620 kr. pr. person

Spesialtilbud:

Hvis du reiser i perioden 26/06-2017 til 22/12-2017 tilbyr vi gratis oppgradering til standardrom med helpensjon og drikke til maten i opp til 6 netter.

Voyager Beach Resort ****
Mombasa Beach

Voygaer Beach Resort ligger ved et av de fineste områdene ved Det indiske hav. Turisthotellet har tre restauranter, tre svømmebasseng og en profesjonell dykkerskole. Vi vil kalle Voyager Beach Resort regionens fineste vannsportssenter, med noe for enhver smak. Hotellet ligger 7 km nord for Mombasa, med utsikt over et av de vakreste vannområdene i verden.

Med sin gode beliggenhet, sine lekre fasiliteter og sin eksklusivitet, er Voyager Beach Resort det opplagte sted å overnatte hvis turen går til Mombasa.

På hotellet finner du en profesjonell dykkerskole, Buccaneer Diving, så husk å ta med dykkersertifikatet ditt. Hvis du ikke har et, kan du ta et PADI dykkersertifikat hos de sertifiserte instruktørene. Kysten ved Mombasa har et av verdens vakreste korallrev, som virkelig bør oppleves. Les mer om dykking i Mombasa på Buccaneer Diving.

Les mer enn 700 anmeldelser av Voyager Beach Resort.

Prisene for oppgradering:

Standard rom med all inclusive*, 1 nat 210 kr. pr. person
"Superior Sea View": Rom med havudsigt og all inclusive*, 1 nat 590 kr. pr. person

* Udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evnt. for en fullstendig liste.

Diani Reef Beach Resort & Spa *****
Diani Beach

Beliggende ved de betagende hvite sandstrandene på Mombasas sørkyst og med utsikt over det turkisblå Indiske hav, ligger det eksklusive Diani Reef Beach Resort & Spa. Dette er det ideelle stedet for reisende som vil ha luksus på ferien, kombinert med en unik strandferie i Kenya.

Diana Reef har 30 hektar beskyttet område midt på Kenyas kyst og innretningen bærer preg av elegant og moderne internasjonalt design. Effektiv og vennlig service sikrer en uforglemmelig oplevelse.

Resortet byr på 144 smakfulle rom og suiter. Alle rom og suiter er velutyrte med alle moderne bekvemmeligheter.

Prisene for oppgradering:

Standard rom med halvpensjon, 1 nat 475 kr. pr. person
Standard rom med helpensjon, 1 nat 750 kr. pr. person
Junior Suite med halvpensjon, 1 nat 625 kr. pr. person
Junior Suite med helpensjon, 1 nat 850 kr. pr. person

The Baobab Beach Resort & Spa ****
Diani Beach

Baobab Beach Resort ligger på den verdensberømte Diani Beach, sør for Mombasa.

Resortet er omgitt av 80 hektar med tropiske hager og plassert på en forhøyning med flott utsikt over det indiske hav og den fine, gyldne stranda.

Hotellet består av tre luksuriøse eiendommer som byr på utsøkt innkvartering og flotte fasiliteter spredt ut over disse eiendommene. Man kan fritt benytte alle fasilitetene på tvers av eiendommene, blant annet 3 svømmebasseng samt restauranter og barer.

Stedet tilbyr også mulighet for en bred vifte av aktiviteter, bl.a. snorkling, windsurfing, beach volleyball, golf og mange fler.

Prisene for oppgradering:

Standard rom med all inclusive*, 1 nat 625 kr. pr. person
Superior rom med all inclusive*, 1 nat 810 kr. pr. person
Deluxe rom med all inclusive*, 1 nat 875 kr. pr. person

* Udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evnt. for en fullstendig liste.