Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Overnatting: Sør-Afrika

Her har du mulighet til å lese mer om overnattingsstedene vi bruker på reiser til Sør-Afrika.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i en større utgave.

Pestana Kruger Lodge ****
Kruger nasjonalpark

Den vakre lodgen ligger i et fantastisk naturområde. Den er omgitt av nydelige hager og et stort svømmebasseng, kun et steinkast fra Kruger nasjonalpark.

Med panoramautsikt over savannen og Crocodile River føler vi oss straks i pakt med naturen og de ville dyrene. Pestana Kruger er en firestjerners lodge som byr på flere muligheter for avslapping og velvære, som spa-kur, massasje, svømmeturer og ikke minst en fantastisk utsikt.

Pris for oppgradering:

Executive rom med utsikt over Crocodile River, 6 netter 1990 kr. pr. person
Executive rom med utsikt over Crocodile River, 9 netter 2600 kr. pr. person

Begrenset antall Executive rom.

Nkambeni Safari Tented Camp ***
Kruger nasjonalpark

Nkambeni Safari Tented Camp ligger i Kruger Nasjonalpark med en fantastisk utsikt ut over parken.

Nkambeni er en leir med luksustelt. Teltene er hevet over jorden og har moderne fasiliteter som tregulv, klimaanlegg og gode toalett- og badefasiliteter med dusj både inne og ute. I tillegg har teltene deilige store senger med myggnett rundt.

Fra teltenes veranda er det utsikt over landskapet, fra noen av teltene kan du til og med se rett inn i Kruger- parken.

Leiren har en god restaurant, bar og et stort svømmebasseng – også med flott utsikt over Kruger-parken.

Du finner flere ”boma’er”, de typiske sør-afrikanske bålplassene, der maten serveres under åpen himmel.

Nkambeni har en helt spesiell atmosfære, og det er en helt unik opplevelse å bo så nær de ville dyrene.

Protea Kruger Gate Lodge ****
Sabie River, Kruger Nationalpark

Protea Kruger Gate Lodge ligger ved Sabie River med utsikt til Kruger, bare 100 meter fra Paul Kruger Gate.

Lodgen har mange hyggelige oppholdsområder der du kan se utover nasjonalparken. Protea Kruger Gate Lodge har 4-stjerner og flere fasiliteter som spa, tennisbaner, minigolf og treningsrom.

Rommene er store og innbydende, og alle har utsikt til hagen med dens fugle- og dyreliv. Alle rom har klimaanlegg, hårtørker, sikkerhetsboks, internasjonal stikkontakt og TV.

Den ene av stedets to restauranter, Lapa Restaurant, serverer mat under stjernene og tilbyr en buffet med mange deilige retter.

Pris for oppgradering:

Standard rom med halvpensjon, 6 netter 1.500 kr. pr. person
Standard rom med halvpensjon, 9 netter 2.250 kr. pr. person

Casa Do Sol Hotel & Resort ****
Hazyview

Spanskinspirerte Casa do Sol Hotel & Resort har en fin beliggenhet rett ved byen Hayzyview, kun en 15 min. kjøretur fra Kruger-parken.

Hotellanlegget ligger i rolige omgivelser, med frodige blomsterhager og flotte utsiktspunkter. Fra anlegget har du blant annet utsikt til Elephant Sanctuary som ligger like ved siden av.

Alle rom har eget bad og toalett, er vakkert dekorert med lokal kunst og har egen utgang til hagen, der det er bord og stoler til hvert rom. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, hårtørker, strykebrett, sikkerhetsboks og TV.

Det er en varm og hyggelig atmosfære på Casa Do Sol, og hotellet har et fint basseng, golfbane (på stedet), tennisbaner og spa.

Boulders Safari Lodge***
Boulders Game Reserve

Boulders Safari Lodge ligger i fredelige og rolige omgivelser i Boulders Game Reserve sør for Kruger nasjonalpark. Lodgen ligger i et såkalt «lowveld»-område med gress, lave busker og kratt, der du kan få øye på dyrearter som sebraer, sjiraffer, bøfler, impalaer, kuduer, nyalaer (antiloper) og de sjeldne roan- og sabelantilopene.

Lodgen har 26 store rom som er innredet med steingolv og tradisjonelle stråtak. Rommene har komfortable senger, klimaanlegg, kaffe/te-fasiliteter og eget bad. Fra terrassen kan du slappe av med en god bok og nyte de fantastiske omgivelsene.

Boulders Safari Lodge har bar og restaurant der det serveres drinker, á la carte og buffet.

Det finnes også et steinbasseng der du kan avkjøle deg og et lounge-område der du kan nyte en sundowner mens du beundrer den vakre solnedgangen.

 

 

 

Main Lodge ****
Kariega Game Reserve

Main Lodge er en 4-stjerners lodge som ligger i Kariega Game Reserve på en høyderygg i et innhegnet område. Plasseringen på høyderyggen gir alle chaletene en unik utsikt over reservatet, og det er mulig å få øye på dyr direkte fra altanen. Main Lodge består av 21 chalets på min. 100 m² med flere rom med eget bad og toalett. Hvert chalet har et stort fellesområde som består av et tekjøkken og en stue.

Fra rommene og fra fellesområdet er det utgang til en stor altan som er delvis overbygd, så det er mulighet for både sol og skygge. Hvert chalet har klimaanlegg, peis eller ovn (til de kjølige månedene), te- og kaffefasiliteter, satellitt-TV, sikkerhetsboks, telefon og internett. Det er også et flott fellesområde med restaurant, bar, utsiktsaltan, svømmebasseng, en liten suvenirbutikk og spa.

River Lodge ****
Kariega Game Reserve

River Lodge er en 4 stjerners lodge som ligger i Kariega Game Reserve på bredden av og nesten ut i Bushman’s River. Lodgens restaurant, bar og basseng ligger på en slik måte at man nesten føler at man er omgitt av det stille blanke elvevannet. Lodgen har en helt unik utsiktsterasse som er bygget ut over elven, og her kan man nyte en drink i solnedgangen eller spise middag under en stjerneklar himmel. I lodgen og suitene bevares privatlivet, og dette er et perfekt sted for ro og fred. Lodgen har 10 eksklusive stråtekte luksussuiter som ligger spredt ut langs elvebredden. Suitene er svært romslige og utsmykket med afrikansk kunsthåndverk. Hver suite har egen utsiktsbalkon, velutstyrt bad inkl. badekar, klimaanlegg, takvifte, internett, sikkerhetsboks og telefon.

Barn under 10 år kan ikke bo her. TV finnes i fellesområdet.