Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Overnatting: Tanzania

Her har du mulighet til å lese mer om de overnattingsstedene vi bruker på reiser til Tanzania.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Highview Hotel
Karatu

Dette hyggelige hotellet ligger på en bakketopp noen kilometer fra landsbyen Karatu med det eksotiske markedet og hotellet har en sentral beliggenhet i forhold til nasjonalparkene dere skal besøke under safarien.

Alle rom har veranda med utsikt til den dal med kaffeplantasjer, som elefantene elsker å rasere. Hotellet har også en egen økologisk frukt-og grønnsakshage. I tillegg til restauranten er det en stor lounge med peis og bar.

Det er tilknyttet to masai-hus til hotellet. Det er lokale masai-kvinner som jobber her; og her får man demonstrert bruken av naturlegemidler og kvinnene lager masai-kunst og tradisjonelle drakter og smykker. Hotellets bærere og vakter er også iført tradisjonell masai-klesdrakt.

Hotellet samarbeider med et lokalt barnehjem, og hvis man ønsker å levere f.eks brukte klær etc. kan man legge det i kurven i hotellets resepsjon som er beregnet til dette.

Highview Coffee Lodge
Karatu

I bakkene rett utenfor Karatu ligger Highview Coffee Lodge. Herfra har du flott utsikt til markene rundt deg.

Rommene er bygget som små ”hytter” og ligger som dobbelthus med to hytter/rom i hvert hus. De er bygget litt fra hverandre og oppover bakken, så det er god plass rundt hyttene.  Alle rom har eget bad og toalett og en veranda der det er god plass til å slappe av med en bok mens du nyter utsikten mot dalen med kaffeplantasjer. Highview Coffee Lodge ligger rett ved siden av Highview Hotel, og du kan naturligvis bruke alle hotellets fasiliteter, som svømmebasseng, restauranter, suvenirbutikk, spa osv.

Pris for oppgradering::

pr. person pr. natt 1.200 kr.

Ikoma Wild Camp
Serengeti nasjonalpark

På grensen av den nordvestlige delen av Serengeti Nasjonalpark, i en lomme mellom Grumeti og Ikorongo viltreservat, er deres andre base: Ikoma Wild Camp.
Et utrolig spennende overnattingssted for et par dagers safari i den delen av Tanzania, som har flest dyr, deriblant over en million gnuer. Her kan man oppleve den verdensberømte vandringen av 1,2 million gnuer, i perioden juni til juli, rett utenfor ens terrasse.

Opplev dem i store flokker sammen med sebraer, antiloper, sjiraffer, bøfler og andre planteetere pluss elefanter, løver, geparder, leoparder og flodhester, som ligger i store vannhull og slapper av i kjempeflokker. Ikoma Wild Camp ligger med en fantastisk utsikt ut over de store viddene.

Campen ligger mellem to kopjer, som danner den perfekte bakgrunnen for campen. Her kan man velge mellom de tradisjonelle hyttene, eller overnatting i safaritelt.

Alternativ mulighet
Istedet for Ikoma Wild Camp, kan du velge å overnatte på Serengeti Wildcamp eller Serengeti Wildebeest Camp.

Ngorongoro Wild Camp
Ngorongoro Conservation Area

Denne campen ligger vakkert til i Ngorongoro Conservation Area med flott utsikt over den nærliggende Lake Eyasi, og i passende avstand til krateret.

Ngorongoro Wild Camp består av 20 store telt med full høyde og fast gulv bygd på pæler, så der er god utsikt fra plattingen foran teltet. Alle telt er med eget bad med rennende vann, toalett og dusj.

Fra restauranten er det en helt fantastisk utsikt over området som ligger på migrasjonsruten og dessuten er hjemstavn for store flokker av ulike antiloper, bøfler, elefanter og ikke minst har et rikt fugleliv.

Serengeti Wildcamp
Serengeti nasjonalpark

Teltleiren Serengeti Wildcamp ligger i Seronera-området, som er den sentrale delen av Serengeti Nasjonalpark. Leiren består av 18 komfortable telt, med plass til 2 personer i hvert. I tillegg er det et stort telt som blir brukt som spisetelt.

Teltene er 4 meter brede, 8 meter i lange og 3,5 meter høye. Hvert telt har eget bad og toalett, 2 eller 3 store senger med myggenetting, skrivebord, terasse med hagestoler.

Pris:

pr. person pr. natt 550 kr.
pr. barn under 12 år pr. natt 375 kr.

Serengeti Wildebeest Camp
Serengeti nasjonalpark

Serengeti Wildebeest Camp er en mobil teltleir som ligger i Seronera-området, den sentrale delen av Serengeti nasjonalpark. Campen består av 10 komfortable telt med plass til to personer i hvert telt. Teltene har eget bad og toalett, senger med myggnett og sitteplass innen- og utendørs, der du kan slappe av med en god bok og nyte de fantastiske omgivelsene.

Måltidene serveres i et stort telt som fungerer som restaurant.

 

Pris:

Pr. person pr. natt 550 kr.
Pr. barn under 12 år pr. natt 375 kr.

Serengeti Safari Lodge
Serengeti nasjonalpark

Serengeti Safari Lodge er en 4-stjerners lodge som ligger i den berømte Serengeti nasjonalpark. Lodgen består av 25 luksustelt med stråtak som står på steinpæler. Teltene er romslige og innredet i harmoni med omgivelsene. Hvert telt er utstyrt med seng med myggnett, skrivebord, utendørs dusj og eget bad med toalett, dusj og badekar der du kan ligge og kose deg med utsikt over nasjonalparken. På verandaen kan du slappe av med en bok og nyte den fantastiske utsikten over savannen. Lodgen har også Internett.

Forestill deg et svømmebasseng midt i Serengeti nasjonalpark – det får du oppleve på Serengeti Safari Lodge! Her kan du slappe av og ta en forfriskende dukkert etter en lang og opplevelsesrik dag. Du kan bli skjemt bort i lodgens spa, der det blant annet tilbys massasjebehandlinger.

Lodgen har også lounge med bar, peis og underholdning.

I restauranten serveres det både lokale og internasjonale retter.

Kan bookes med avreise fra 1. januar 2018

Pris for oppgradering:

Pr. person for 2 netter 2.475 kr.

Ngorongoro Wildlife Lodge
Ngorongoro Conservation Area

Det er mulighet for oppgradering til Ngorongoro Wildlife Lodge.

Ngorongoro Wildlife Lodge er strategisk plassert på kanten til Ngorongoro Krateret, 600 meter over kraterbunden, og derfor har man en fantastisk utsikt fra lodgens store panoramavinduer.

Lodgen er utformet hovedsaklig i naturstein og lokalt tre, og glir derfor godt inn i landskapet.

Alle 80 rom har uforstyrret utsikt og fra den åpne terrassen Rhino Lounge Bar kan man nyte synet av krateret mens man slapper av med en forfriskning. Det finnes også gratis trådløs internett.

Pris:

Pr. natt fra 2.100 kr.
Barn u/12 år fra 1000 kr. pr. natt

Serengeti Sopa Lodge
Serengeti nasjonalpark

Den 4-stjerners Serengeti Sopa Lodge ligger i et område med vakker natur, på en bakkekam med utsikt  over slettene i den sørvestlige delen av Serengeti nasjonalpark, hjemstedet til mange tusen ville dyr. Lodgens beliggenhet er helt perfekt for å kunne beundre den store migrasjonen av gnuer og antiloper.

Serengeti Sopa Lodge er designet i afrikansk stil og består av 69 store rom med dobbeltseng, minibar og eget bad med hårtørker. Fra verandaen har du fantastisk utsikt, og du skjønner raskt hvorfor Serengeti har fått tilnavnet ”endeløs slette”, for den strekker seg så langt øyet rekker.

Lodgens fasiliteter inkluderer lounge, svømmebasseng, restaurant, bar og utendørsområder der du kan nyte måltidene dine, samt cocktails og sundowners.

I fellesområdene er det WiFi.

Pris:

Pr. natt 2.925 kr. pr. person
Barn under 12 år per natt 1.400 kr. pr. person

Springlands Hotel
Moshi

Springlands Hotel ligger på sørsiden av Kilimanjaros fot, i nærheten av byen Moshi, og er et ideelt utgangspunkt for turer i regnskogen samt bestigning av Kilimanjaro. Hotellet tilbyr god service, nytt svømmebasseng, fine hager, samt både innendørs og utendørs bar. Alle rom er utstyrt med myggnetting.

Springlands Hotel er oppkalt etter ferskvannskildene som ligger i nærheten. Vannet stammer fra regn og smeltet snø fra Kilimanjaro.

Hytter på Marangu-ruten
Kilimanjaro

Hyttene har plass til 6-8 personer og er innredet med køyesenger med enkle madrasser. Du må selv ta med deg en varm sovepose. (Du kan leie sovepose på Springlands Hotel hvis du ikke vil ta med din egen.) Du deler spisesal og toaletter med de andre fjellbestigerne.

Vær oppmerksom på at forholdene i disse hyttene er meget primitive. Det er rennende vann ved Mandara huts og Horombo huts, men ikke ved Kibo huts.

Det kan være opptil ca. 120 gjester i hver leir av gangen.

Det er ikke mulig å leie en privat hytte.

Teltleir på Kilimanjaro
Kilimanjaro

På vandreturen til toppen av Kilimanjaro overnatter du i telt i forskjellige leirer. Du sover på tynne liggeunderlag i tomannstelt. Leiren har også toalett-telt.