Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

11 års bursdagsfest – spar 1100 kr. per person på alle reiser

Selskapet bak Afrikasafari, Aclass A/S, feirer 11 års bursdag og det skal selvsagt komme deg tilgode. Akkurat nå gir vi 1100 kr i bursdagsrabatt per person på alle reiser ved bestilling senest fredag den 28. april 2017.

Det som i 2006 var et lite firma er vokst til å bli et stort team med mer enn 30 engasjerte kollegaer. Interessen for reisekonseptet vårt har vært overveldende, og med fornøyde gjester som våre viktigste ambassadører har vi opplevd en eksepsjonell vekst. Samtidig har vi lykkes med å skape en lønnsom virksomhet som kan drives videre langt ut i fremtiden. I dag er vi et av Skandinavias mest veldrevne reisebyråer. Til tross for en rivende utvikling har vi klart å holde fast på vårt viktigste mål, et mål som gjennomsyrer hele organisasjonen: Gjestene våre skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang!

I 2006 sendte vi de første 70 gjestene til Sør-Afrika. Siden den gang har vi utvidet til andre reisemål i Afrika, som Tanzania og Kenya, og mange tusen gjester har nå reist med oss til disse helt unike, fantastiske landene. På bakgrunn av våre kunders opplevelser og tilbakemeldinger kan vi i dag – 11 år senere – med god grunn kalle oss Skandinavias ledende safarireisebyrå.

I løpet av de siste 5 årene er Latin-Amerika, Asia og USA også kommet på programmet, og også hit tilbyr vi reiser med samme reisekonsept, kvalitet, service og priser. I dag består Aclass A/S av fire spesialiserte reiseselskaper: Afrikasafari, Lamatours, Asiatours och USAdventures.

I år forventer vi at ca. 15.000 gjester vil reise med oss til Afrika, Latin-Amerika, Asia og USA. Siden vi startet vår virksomhet har vi tatt med oss mer enn 25.000 eventyrlystne reisende på deres livs opplevelsesreise til noen av verdens mest fascinerende og spennende reisemål.

Det er vi veldig stolte av.

Vi takker våre mange gjester for den fantastiske støtten og tilbakemeldingene vi har fått og ser frem til å kunne tilby både nye og gamle gjester fantastiske reiseopplevelser i årene som kommer.

Med vennlig hilsen
Claus Palmgren Jessen
Adm. direktør

Kampagne