• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Botswana

Her har du mulighet til å lese mer om overnattingsstedene vi bruker våre reiser til Botswana.

Chobe Marina Lodge

Chobe National Park

Midt i Kasane by, i gåavstand fra butikker, banker og supermarkeder og bare få minutters kjøring fra inngangen til Chobe National Park, finner du den flotte 4-stjerners lodgen Chobe Marina Lodge.

På den deilige terrassen med utsikt over Chobe River kan du spise frokost under de skyggefulle trærne før du begir deg ut på dagens eventyr. Det unike ved safariopplevelser i Chobe National Park er at man her både har muligheten til å bli med på tradisjonelle game drives på land og også kan oppleve naturen og dyrelivet fra vannsiden, på et cruise på elven Chobe.

I de stille ettermiddagstimene, når solen står høyt på himmelen, kan du slappe av ved det deilige bassengområdet med liggestoler og poolbar.

De 60 store rommene har aircondition, takvifte, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, kjøleskap og myggnett over sengene.

Lodgen har to restauranter, spa og to barer, og den ene av dem er det perfekte stedet å nyte en” sundowner” med utsikt til elven og solen som går ned over nasjonalparken.


Chobe Safari Lodge

Chobe nasjonalpark

Like utenfor nasjonalparken Chobe finner du det firestjerners Chobe Safari Lodge. Lodgen er det perfekte utgangspunktet for safari i nasjonalparken – uansett om du drømmer om tradisjonelle game drives eller  har mer lyst på et cruise på Chobe-elven. Lodgen ligger nemlig helt nede ved elven og har egen anløpsbro. På landsiden grenser lodgen til Chobe nasjonalpark. Her har du altså det beste av begge verdener like i nærheten. Det er 10 minutters kjøring til flyplassen, og på 5 minutter kan du gå inn til Kasane, der du finner banker, supermarkeder og suvenirbutikker.

Chobe Safari Lodge har 76 rom av forskjellig størrelse, så her er det plass til både par, enkeltreisende og familier.

Alle rom har utsikt til Chobe-elven enten fra balkongen eller fra terrassen. I tillegg er det eget bad og toalett, aircondition, TV, sikkerhetsboks, te- og kaffefasiliteter, minibar og myggnett over alle sengene.

Lodgen har egen restaurant som serverer smakfulle nasjonale og internasjonale retter og vegetarmat.

Det er også et stort svømmebasseng og et hyggelig utsiktsområde nede ved elven.

En flott lodge til en god pris!

Hvis du heller vil bo inne i selve nasjonalparken, anbefaler vi at du oppgraderer til Chobe Game Lodge. Det er det eneste lodgen som ligger inne i Chobe National Park. Velger du å oppgradere, anbefaler vi at du tilbringer tiden på og ved lodgen og ikke kjøper en dagstur til f.eks. Victoria Falls.


Chobe Game Lodge

Chobe nasjonalpark

Chobe Game Lodge er den eneste lodgen som ligger inne i selve nasjonalparken Chobe. Lodgen ligger helt nede ved Chobe-elven og er omgitt av dyreliv og fantastiske naturopplevelser på alle kanter.

Her er det en 250 meter lang boardwalk langs elven med flere utsiktsplattformer med myke stoler, halvskygge og en uforlignelig utsikt til Chobe-elven og områdets mangfoldige dyreliv. Nyt solnedgangen med en kjølig drink i hånden – få ting i verden er vakrere enn en solnedgang i Chobe nasjonalpark.

Hele lodgen er stemningsfullt innredet i maurisk stil med hvelvede tak, lanterner, store puter og en stilig og smakfull blanding av nøytrale og sterkere farger. Lodgen har fire restauranter, to barer, 6 loungeområder, en liten butikk, svømmebasseng, spa, boma – og en stor, frodig hage.

De 44 rommene vender alle mot elven og har egen terrasse, aircondition, sikkerhetsboks, gratis minibar, te- og kaffefasiliteter, lommelykt og paraply – her har man virkelig tenkt på alt!

Det er gratis Wi-Fi på hele lodgen.

Pris for oppgradering:
Prisen inkluderer oppgradering fra Chobe Safari Lodge i 3 netter med helpensjon, drikkevarer, minibar, transport fra og til flyplassen og mulighet til å delta i en rekke forskjellige aktiviteter, som f.eks. game drives og elvesafari. Pr. person:  11.100 kr.
Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.