Tlf. 85 29 54 24 | man-fre 9-16
ForsideOvernattingOvernatting: Cape Town

Overnatting: Cape Town

Her har du mulighet til å lese mer om overnattingsstedene vi bruker våre reiser til Cape Town.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i en større utgave.

Premier Hotel Cape Manor
Sea Point / Cape Town

Dette hotellet ligger i Sea Point, Cape Town, med en spektakulær utsikt over havet og fjellene, og i gangavstand fra Atlantic Promenade. Ved Sea Point og i gangavstand fra hotellet er det et godt utvalg av hyggelige restauranter og caféer.

Premier Hotel Cape Manor ligger i nærheten av det verdensberømte Victoria & Alfred Waterfront og mange andre turistattraksjoner.

Hotellet ligger også kun 5 minutter fra The International Convention Centre samt 20 minutter fra Cape Town International Airport. Hotellet tilbyr 24 timers Internet med indtil 250 mgbyte gratis/gjest/dag.

Overnatting i standard rom.

Pris for oppgradering:
Deluxe rom med havutsikt, 4 netter Pr. person:  1.285 kr.
Suite (min. 2 personer), 4 netter Pr. person:  2.585 kr.
Mandela Rhodes Place Hotel
Cape Town

Mandela Rhodes Place Hotel ligger i hjertet av Cape Town – bare et steinkast fra museene, The Company’s Garden og alle restaurantene på Long Street.

Dette komfortable 4-stjerners hotellet består av elegant innredede leiligheter som alle er fullt utstyrt og har kjøkken som både har oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Her er det naturligvis også te- og kaffefasiliteter, TV, hårtørker, sikkerhetsboks – alt du kan ønske deg. Alle leiligheter har et separat sitteområde med plass til å spise frokost eller nyte en god kopp kaffe før dagens utflukt.

På toppen av hotellet ligger det et deilig svømmebasseng med liggestoler, og i salongetasjen er det en hyggelig kafe. Der er dessuten gode handlemuligheter rett utenfor døren hvis du har lyst til å lage mat i leiligheten din. Hotellet har gratis Wi-Fi.

Pris for oppgradering:
Studio rom, 4 netter Pr. person:  1.250 kr.
Superior rom, 4 netter Pr. person:  1.895 kr.
Southern Sun Waterfront
Cape Town

I gåavstand fra Cape Towns berømte Waterfront finner du dette 4-stjerners hotellet. Her er det mer enn 500 rom og alle de fasilitetene et stort hotell kan tilby: fitness-senter, spa, concierge, bar, restaurant og et hyggelig bassengområde.

Rommene er innredet i lyse og vennlige farger og med alle ønskelige fasiliteter: TV, aircondition, hårtørker, sikkerhetsboks, te- og kaffefasiliteter samt Wi-Fi.

Det er mulig å bruke hotellets shuttle-buss til Waterfront. Det er flere avganger daglig. Hotellet serverer også gratis frokost.

Pris for oppgradering:
Standard rom, 4 netter Pr. person:  1.250 kr.
ONOMO Cape Town - Inn on the Square
Cape Town

Hotel ONOMO Cape Town – Inn on the Square er et 3-stjerners hotell som ligger i en av Cape Towns eldste bygninger med utsikt over det livlige og fargerike Green Market Square. Bare et steinkast unna finner du restauranter i verdensklasse, barer og underholdningssteder.

Hotellet har 165 komfortable rom med Wi-Fi, klimaanlegg, sikkerhetsboks, TV, kaffe- og tefasiliteter samt skrivebord. Rommene er innredet i jordfarger, med mørke tremøbler.
Inn on the Square har en restaurant med lekre retter fra det sørafrikanske kjøkkenet og et godt utvalg lokale og importerte viner som enten kan nytes i restauranten, i Cobble & Stone Lounge eller på terrassen.

På takterrassen er det oppvarmet svømmebasseng og liggestoler med utsikt over byen. I tillegg har hotellet treningsrom med moderne apparater.

Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller
Radisson Blu Waterfront
Cape Town

Dette moderne og stilrene 5-stjernede hotellet ligger rett i vannkanten med en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og tett på Robben Island, Victoria & Alfred Waterfront og Table Mountain.

Fra hotellets utendørs restaurant og terrasse kan du innta frokosten eller en forfriskning mens du nyter den spektakulære utsikten og den spesielle stemningen.

Av fasiliteter kan blant annet nevnes Amani spa med oppvarmet svømmebasseng og treningsrom, 24 timers room service samt gratis shuttle til V&A Waterfront.

Dette er hotellet for deg som vil ha det lille ekstra og bor du her vil det helt sikkert sette prikken over i’ en på oppholdet i Cape Town!

Pris for oppgradering:
Standard Non Sea Facing Room, 4 netter, 5/1 2018 - 31/10 2018 Pr. person:  3.995 kr.
Standard Non Sea Facing Room, 4 netter, 16/12 2017 - 4/1 2018 Pr. person:  7.700 kr.
Business Class Sea/Marina Facing Room, 5/1 2018 - 31/10 2018 Pr. person:  6.500 kr.
Business Class Sea/Marina Facing Room, 4 netter, 16/12 2017 - 4/1 2018 Pr. person:  18.200 kr.
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Topp 5 reiser
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Opplevelsesrik safari og hvite sandstrender.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.
 
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.
 
Luksus safari i Sør-Afrika
Luksus safari i Sør-Afrika
Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.