Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Etosha National Park

Besøk den enestående nasjonalparken Etosha, som har et berikende dyreliv til glede og forundring! Opplev en helt annen verden og se hvordan dyrene har tilpasset seg den tøffe naturen! Etosha betyr «det store hvite området», et navn som kommer fra den enorme sandsletten midt i parken, som er så stor at den kan sees fra verdensrommet. Møt blant annet ørkenelefanter, løver og giraffer på jeepsafari i det rustikke terrenget, som byr på overraskelser for alle som holder øynene åpne!

Populære reiser: Etosha National Park

Safari og san-folk i Namibia

Bli med på eventyr i Etosha nasjonalpark, møt san-folket og se kolonitidsbyen Windhoek.

8 dager, inkl. flyNamibias høydepunkter

Opplev severdigheter i verdensklasse: Sossusvleis høye, røde sanddyner, Etoshas fantastiske dyreliv og kolonitidsbyer med en spennende historie og flott, tysk arkitektur.

12 dager inkl. fly

 Namibias beste

Opplev Namibias enestående natur og enorme ørkener, berømte sanddyner, klippemalerier og det rike dyrelivet i Etosha nasjonalpark.

16 dager, inkl. flyEtosha nasjonalpark og Sossusvlei

Frihet til å oppleve Namibias imponerende natur og berømte dyreliv i eget tempo.

18 dager, inkl. flyPlanlegg turen din til Etosha nasjonalpark

Hvis du tar en tur til det nordvestlige Namibia, er det 100 % verdt det å besøke Etosha nasjonalpark, som byr på opplevelser du sent vil glemme. Parken er 22 270 km2 stor og har eksistert siden 1907. Parken er hjemsted for hundrevis av arter av pattedyr, fugler og krypdyr, herunder flere truede arter som f.eks. svarte neshorn.

 

Parken er åpen hele året, slik at du kan velge å tilrettelegge ferien din etter følgende plan:

Jan – Feb – Mar: Vanligvis sesongen for regn om ettermiddagen. Dyrene kalver fortsatt og kommer ikke så ofte til de mest kjente vannhullene, ettersom det er vann å finne over hele parken.

Apr – Mai: Det faller fortsatt regn i april. Det er en veldig interessant periode for springbukkene og impalaene, ettersom de som oftest føder igjen i slutten av april og starten av mai.

Jun – Jul – Aug: Dette er vanligvis vintermånedene, og parken vil begynne bli tørr. Dyrene vil begynne å strømme tilbake mot vannhullene, og man gjør de beste observasjonene midt på dagen.

Sep – Nov: Dette anses som de beste månedene for å observere dyrelivet, siden det blir varmt og parken er veldig tørr i perioden. Spesielt når rovdyrene har unger å brødfø, vil man kunne se aktivitet på slettene.

Des – Jan: Regnet vender tilbake, og parken begynner å vise liv når gresset blir grønt. Det er ikke uvanlig å se flokker av trekkfugler i denne perioden, som f.eks. flamingoer som er på vei mot Makgadikgadi for å yngle.

 

Så ikke gå glipp av Etosha nasjonalparks fantastiske natur og dyreliv.