Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Lake Manyara National Park

Ferie i Tanzania er lik med mange muligheter for å besøke nasjonalparker. En av disse er Lake Manyara nasjonalpark, som ligger ca 1,5 times biltur fra byen Arusha. Med et areal på 320 kvadratkilometer er det masse å se, blant annet et mangfoldig dyreliv med elefanter, sebraer, bavianer, løver og mange flere.

For spørsmål om Lake Manyara nasjonalpark i Tanzania, kontakt våre eksperter på
85 29 54 24.

Populære reiser: Lake Manyara National Park

Safari i Tanzania

Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.

9 dager inkl. fly



Tanzania & Zanzibar

Kombiner Tanzania-safari med en avslappende strandferie på den eksotiske koralløya Zanzibar.

15 dager inkl. fly



Safari & Mombasa

Safari i Tanzania kombineret med en afslappende strandferie ved den kenyanske kyst i Mombasa.

15 dager inkl. fly



Safari og Doha

Opplev Tanzanias fantastiske dyreliv kombinert med Arabisk kultur og opplevelser i Doha – 2 verdensdeler på 1 ferie!

12 dager inkl. fly



Cirka 230 kvadratkilometer av Lake Manyara nasjonalpark er dekket av vann. Det er den store innsjøen Lake Manyara, som også gir parkens dens navn. Sjøen er et av mange høydepunkter i parken, noe også forfatteren Ernest Hemingway beskriver i sine tekster. Han har utnevnt Lake Manyara for «den nydeligste innsjøen i Afrika», og man finner den i parkens østlige del.

Parken er kjent for et mangfoldig dyrelig, og det er mulig å se både flodhester, afrikanske bøfler, leoparder og ikke minst de fascinerende treklatrende løver. I tillegg kan man få se migrerende fugler ørn, flamingoer og isfugler.

Parkens vestlige grense dannes naturlig av Gregory Rift-fjellene, og mot syd finner man varme kilder. I denne enden av parken finnes en flodhestdam. Her der det muligheter for at de besøkende kan gå ut av bilene og se flodhestene på nært hold. Men det er ville dyr, så det er ikke anbefalt å gå opp til en flodhest og klappe den på ryggen.

Parken har egen flyplass, og den kan i prinsippet kryses på et par timer i en jeep. Det gjør det litt vanskelig å danne seg et inntrykk som blir hengende. Ta heller tiden til bruk og nyt floraen og faunaen, som har gode vekstforhold i nærheten av sjøen.