• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Masai Mara

Masai Mara – bare navnet høres spennende ut. Her vil du på et relativt lite område finne et meget stort utvalg av dyr og her opplever du på den beste måten den stolte krigerstamme, Masaierne.

Området er spesielt attraktivt for deg, som ønsker å se løver når du reiser hit på safari i Afrika. Har du spørsmål om safari i Masai Mara, så ta en prat med en av våre eksperter på telefon 85 29 54 24.

Populære reiser: Masai Mara

Masai Mara er nok den mest kjente nasjonalparken i Kenya, delvis på grunn av det enestående dyrelivet og mulighetene for å se dyrene i deres naturlige omgivelser, og delvis på grunn av den ikoniske folkegruppe Masaiene som gir parken sitt navn. Parken er også forholdsvis liten, og det gjør at man på kort tid her kan oppleve alt det som turister reiser til Kenya for å oppleve.

På dyresiden er Masai Mara nasjonalpark kjent for sine store kattedyr; Løver, Geparder og Leoparder. Området er faktisk det sted i Afrika med flest løver, og spesielt i tørkeperioden fra desember til februar har kattedyrene det godt, og det er derfor i denne perioden det er størst mulighet for å se dem.

Mange turister velger også å komme i perioden mellom juli og oktober. Området er hjemsted for mer enn 2 millioner gnuer, zebraer og Thompson-Gazeller, og i denne perioden migrerer de i enorme flokker på tvers av parkens område.

Den ikoniske lokalbefolkningen Masaiene er en halvnomadisk krigerstamme som er kjent for deres fargerike drakter, utsmykning og ikke minst deres hoppende krigere. På tross av den krigerske avstamningen er Masaiene et vennlig og gjestfritt folkeslag som gjerne inviterer turistene inn i deres landsbyer for å fortelle om livet og lokale tradisjonene.

Man har i årevis forsøkt å endre Masaienes nomadiske levevis, men en undersøkelse har vist at nettopp Masaienes måte å leve på er en gave for Kenya, da de har kunnskapen til å dyrke jorda i det ellers tørre og ubrukelige området.

Masai Mara ble etablert i 1961 for å beskytte dyrelivet mot krypskyttere og området hengers sammen med den kjente Serengeti Nasjonalpari i Tanzania.

Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.