Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Nasjonalparker i Tanzania

Tanzania byr på mange muligheter for å besøke nasjonalparker der man kan forvente storslåtte opplevelser med flere ville dyr som blant annet løver, giraffer og elefanter. I tillegg byr området på et fantastisk blomsterliv og rent faktisk arkeologiske utgravninger. Legg til kulturen og tradisjonene, og du har oppskriften på en uforglemmelig tur til det østlige Afrika. For spørsmål om turer til nasjonalparker i Tanzania, ring våre eksperter på 85 29 54 24.

Populære reiser: Nasjonalparker i Tanzania

Safari i Tanzania

Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.

9 dager inkl. flyTanzania & Zanzibar

Kombiner Tanzania-safari med en avslappende strandferie på den eksotiske koralløya Zanzibar.

15 dager inkl. flySafari & Mombasa

Safari i Tanzania kombineret med en afslappende strandferie ved den kenyanske kyst i Mombasa.

15 dager inkl. flyKaribu Safari i Kenya og ferie i Doha

Opplev Kenyas fantastiske dyreliv kombinert med Arabisk kultur og opplevelser i Doha – 2 verdensdeler på 1 ferie!

11 dager inkl. flyRepublikken Tanzania ligger ut til det Indiske hav, og med det i det østlige Afriak. I Tanzania er det muligheter for å besøke flere nasjonalparker, og den mest kjente er nok Serengeti. Tanzania har også mange andre nasjonalparker som sammen gir deg fantastiske muligheter for gode opplevelser på din ferie.

En av de andre parkene er Tarangire Nasjonalpark, som har sitt navn fra Tarangire-floden i parkens hjerte. Denne parken har et rikt og variert dyreliv, og du kan forvente å se elefanter, hyener, gaseller, gnuer, nesehorn og mange flere. Her gjelder det å ha nok batteri på kameraet!

Lake Manyara Nasjonalpark er en av de litt mindre nasjonalparkene, men takket være innsjøen Lake Manyara er det et fantastisk fugleliv i parken. Man har faktisk talt opp til 380 forskjellige fugler ved sjøen, og sammen med mange ville dyr som flodhester, sebraer, giraffer og noen helt spesielle treklatrende løver er parken absolutt verd et besøk.

Tar man en tur til Mount Meru, er det muligheter for å kombinere lysten til å se både et fjell og en vulkan. Mount Meru er begge deler, og strekker seg opp mot skyene med sine 4566 høydemeter.

Vulkanen er sovende, og ligger i Arusha nasjonalpark som i tillegg til vulkanen også har et skogsområde som i hovedsak  byr på sjeldne fugler, og kjører man litt rundt i parken kan man oppleve et gressdekt landskap og en lavvannet innsjø hvor det finnes flere forskjellige vadefugler.

Er man opptatt av kultur og lokale tradisjoner er Ngorongoro-krateret ikke til å komme utenom. Her kan man møte rødkledte Masaier i sine tradisjonelle runde hytter, og er man mere interessert i dyreliv kan man også forvente å treffe på gnuer, sorte neshorn, bavianer og elefanter i denne nasjonalparken.