Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Ngorongoro Krater

Ngorongorokrateret i Tanzania tatt med på UNESCOs Verdensarvsliste, og mange beskriver det som et av de steder i verden man skal oppleve.
Den holdningen deler vi i Afrika Safari, og en Ngorongoro-safari er også en av våre mest populære reiser.

For spørsmål om safari i Tanzania, ring våre eksperter på tlf. nummer 85 29 54 24.

Populære reiser: Ngorongoro Krater

Safari i Tanzania

Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.

9 dager inkl. flyTanzania & Zanzibar

Kombiner Tanzania-safari med en avslappende strandferie på den eksotiske koralløya Zanzibar.

15 dager inkl. flySafari & Mombasa

Safari i Tanzania kombineret med en afslappende strandferie ved den kenyanske kyst i Mombasa.

15 dager inkl. flySafari og Doha

Opplev Tanzanias fantastiske dyreliv kombinert med Arabisk kultur og opplevelser i Doha – 2 verdensdeler på 1 ferie!

12 dager inkl. flyKrateret, som ligger i den nordlige delen av Tanzania, er restene av en gammel vulkan. For 2,5 millioner år siden hadde vulkanen et voldsomt utbrudd, og etterfølgende sank vulkanen sammen til det 600 meter dype caldera, som i dag er verdens største ikke-oversvømte caldera.

Vulkanen er en del av den store Great Rift Valley, som er en geologisk aktiv sone hvor det afrikanske kontinent langstomt trekkes fra hverandre av bevegelsene i de kontinentale platene.

Det er i dette området man mener de første mennesker har hatt sin spede start, og man har i selve Ngorongoro-krateret funnet restene av de første Homo Habilis, som er forgjengeren til dagens mennesker, Homo Sapiens.

Området, som før var en del av Serengeti Nasjonalpark, er nå et selvstendig naturreservat med fokus på sameksistens mellom husdyr, ville dyr og turisme. Parken ble i 1979 tatt med på Verdensarvslisten på grunn av den fantastiske naturen, de over 50.000 Masaier som lever i området, og den store bestanden av blant annet gnu, zebra, elefanter, løver , gaseller og flodhester.

Det er denne kombinasjonen av spennende lokalbefolkning og unike muligheter for å oppleve dyrelivet på nært holdt som gjør safarier i Ngorongoro så etterspurt. Har du særlige ønsker til din safari i Ngorongoro-krateret så hjelper våre erfarne reiseledere deg med å sammensette den perfekte drømmereise for deg.