Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16
pestana

Pestana Kruger Lodge

Pestana Kruger Lodge er for deg som vil oppleve Afrika, og samtidig bo godt og med god service – midt i den fantastiske naturen. Pestana Kruger Lodge er ren nytelse og mange gode opplevelser. Drømmer du om en safari i Afrika hvor du ikke går på kompromiss med lekre forhold, god mat og avslapning, så kan vi godt anbefale stedet. Vi har sendt mange turister på deres livs tur til Afrika, blant annet til Pestana Kruger Lodge. Ring til oss på 85 29 54 24, så kan vi sammen planlegge den perfekte reisen for deg.

Populære reiser: Pestana Kruger Lodge

Opplev Sør-Afrika

Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.

9 dager inkl. flyLuksussafari i Sør-Afrika

Safariopplevelser i Kruger Parken med “Game drives” og “Bush Walks” på savannen.

12 dager inkl. flySør-Afrika & Cape Town

Safari med game drives og bush walks kombinert med et opphold i vakre Cape Town.

13 dager inkl. flySafari & Victoria Falls

Safariopplevelser kombinert med et opphold ved et av verdens mest spektakulære fossefall.

12 dager inkl. flySafari & Mauritius

Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.

14 dager inkl. flyPestana Kruger Lodge ligger ved en av hovedinngangene til nasjonalparken Kruger, og har en enestående utsikt over landskapet. Du kan for eksempel spise frokost med utsikt over floden, og fra godstolen se dyrene som søker ned mot det avkjølende vannet.Hotellets store treterasse, som er hevet over landskapet, danner et naturlig samlingspunkt, hvor gjester møtes og kan nyte den fantastiske utsikten og en avkjølende drink.

Hotellet har to lekre svømmebassenger, jacuzzi og en spa-avdeling som tilbyr deilige behandlinger for hele kroppen. Det er også mulighet for golf, squash og tennis, og hotellets gode restaurant serverer meny á la carte og typiske sydafrikanske spesialiteter.

Safariturene foregår i åpne biler, og man tilbyr også bush walks hvor man opplever naturen helt tett på. Drar man avsted om morgenen, tilbyr hotellet frokost to-go, noe som gir gjestene muligheten til å spise frokosten ute i nasjonalparken mens solen står opp.Når dagen går mot slutten kan man kose seg med et godt måltid og en drink i hotellets bar, og finne roen på værelset. Rommene er smakfullt innrettet og har egen terasse eller balkong hvor man kan oppleve dyrene i den store, flotte hagen som går rundt hotellet.

Pestana Kruger Lodge er Afrika, nytelse og avslapning når det er best.