Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Sultan Sands Zanzibar

Sultan Sands Resort på Zanzibar er akkurat det man forestiller seg når man tenker på et lekkert hotell på en tropisk sandstrand. Deilige, luftige værelser med smakfull innretning, førsteklasses service og svale omgivelser som gir skygge når temperaturen er på sitt varmeste, utsøkt gastronomi og ikke minst luksuriøs spa og wellness i strandkanten.

Populære reiser: Sultan Sands Zanzibar

Tanzania & Zanzibar

Kombiner Tanzania-safari med en avslappende strandferie på den eksotiske koralløya Zanzibar.

15 dager inkl. flyKaribu Kenya & Zanzibar

Kombiner Kenya-safari med en avslappende ferie på den eksotiske øya Zanzibar.

14 dager inkl. flyMachame-ruten & badeferie på Zanzibar

Fra toppen av Kilimanjaro til de hvite sandstrendene på den eksotiske øya Zanzibar.

16 dager, inkl. flySultan Sands Resort er en del av det velrenomerte Bluebay Hotels Group, som er kjent for nettop deres luksushoteller og enestående service og omgivelser, og her er Sultan Sands bestemt ikke noe unntak. Hotellet har som mål å bidra til miljøet og naturen på Zanzibar, og er med til å verne om det miljøet som trekker turister til øya.

Derfor vil du også oppleve at hotellet inngår som en del av naturen. Hotellrommene er bygget som tradisjonelle afrikanske hus, og ligger direkte i strandkanden. Vegetasjonen på hotellets område er naturlig, og vedlikeholdes med tanke for på bevare den naturlige bestand av fugler.

Bygningene fra 2006 er konstruert av europeiske ingeniører som har hatt en målsetning om å utnytte klima og natur i driften av hotellet, og for eksempel blir regnvann samlet inn og brukt for å begrense hotellets vannforbruk. Man har på alle måter hatt øye for detaljene, og hotellets rolle som en del av den flotte naturen på øya.

Den flotte naturen kan man også se i hotellets spa-avdeling, som er planlagt som en del av naturen. I hytter bygd av naturlige materialer finner du de flotteste spafasiliteter og her kan du nyte et aromisk bad til lyden og synet av bølgene som slår opp på den kritthvite stranden.

Sultan Sands er på alle måter et hotell som gir din reise det lille ekstra, og som gjør at du vil komme hjem med en opplevelse for livet og i en tilstand fylt av nytelse og avslapning som ikke forsvinner når hverdagen kommer. Et opphold på Sultan Sands er med andre ord en gave til deg, din helse og ditt velvære.