Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Tarangire National Park

Tarangire National Park er den sjette største nasjonalparken i Tanzania. Navnet Tarangire stammer fra floden med same navn, som krysser gjennom parken og gir liv til en stor dyrebestand under tørkeperiodene.
Nasjonalparken er et besøk verd hele året rundt, men spesielt i tørkeperioden fra juni til september er der gode muligheter for å mange dyr, da floden i denne perioden tiltrekker seg de største bestandene.

Populære reiser: Tarangire National Park

Safari i Tanzania

Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.

9 dager inkl. flyTanzania & Zanzibar

Kombiner Tanzania-safari med en avslappende strandferie på den eksotiske koralløya Zanzibar.

15 dager inkl. flySafari & Mombasa

Safari i Tanzania kombineret med en afslappende strandferie ved den kenyanske kyst i Mombasa.

15 dager inkl. flySafari og Doha

Opplev Tanzanias fantastiske dyreliv kombinert med Arabisk kultur og opplevelser i Doha – 2 verdensdeler på 1 ferie!

12 dager inkl. flyNasjonalparken ligger ca 120 kilometer sørvest for Arusha, er kjent for bestanden av elefanter, løver og leoparder, men også den treklatrende pythonslange. Bortsett fra det, er Tarangire også det sted i verden hvor flest forskjellige fuglearter yngler på en gang, nemlig ca 550 forskjellige arter.

Samtidig er Tarangire National Park det sted i regionen hvor du finner den største diversiteten i landskapet. Alt fra et bakket landskap til området med baobatrær, busksavanne og høyt gress, og ikke minst et sumpområde hvor store fuglebestander yngler.

I området kan man også se mange termittbo, hvor noen er forlatt av termittene og så inntatt av dverg-desmerdyr.

Nasjonalparken kan også nås langs asfaltert vei, og kun 70 km fra parken finnes også Lake Manyara National Park med Manyara-sjøen som selveste Ernest Hemingway beskrev som den flotteste innsjø i Afrika.