man-fre 9-16
Meny
HomeOvernattingKenya

Overnatting: Kenya

Les om overnattingsstedene vi bruker på safariturer i Kenya.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Amboseli Sopa Lodge
Amboseli Nasjonalpark

Denne hyggelige lodgen ligger i Amboseli Nasjonalpark ved foten av Kilimanjaro.

De rummelige hyttene ligger spredt på den 200 hektar store eiendommen i frodige omgivelser. Lodgen har i alt 83 rom, alle med veranda, eget bad og toalett. Interiøret er holdt i varme jordfarger og noen av rommene er dekorert med veggmalerier inspirert av Masai kunst.

I tillegg kan stedet by på et flott utendørs område med svømmebasseng og utsikt til toppen av Afrika.

Ol Tukai Lodge
Amboseli Nasjonalpark

Lodgen har 80 luksuriøse topersoners-hytter. Alle hyttene har dobbeltseng og badeværelse. Værelsene er moderne, komfortable og bygget i naturmaterialer som gummitre, lokal stein og skifer. Alle værelsene har egen terrasse med flott utsikt over slettene ved foten av Kilimanjaro. Du har også mulighet til å slappe av ved lodgens deilige svømmebasseng.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  625 kr.
AA Lodge Amboseli
Amboseli Nasjonalpark

Ved foten av Mt. Kilimanjaro, kun 2 km fra hovedinngangen til Amboseli nasjonalpark, finner du AA Lodge Amboseli. Herfra er det panoramautsikt over det snødekte Mt. Kilimanjaro.

Lodgen består av både hytter og telt med eget bad og inngang, samt moderne fasiliteter som safe, hårtørker og en elektrisk kjele du kan bruke til å koke vann til te og kaffe. Du overnatter i ett av de 29 klassiske teltene, og de mange originale detaljene og moderne fasilitetene gjør oppholdet ditt både avslappende og hyggelig

Restauranten og baren har både innendørs og utendørs sitteplasser, så du har mulighet til å innta måltidene dine eller slappe av med en drink mens du nyter den flotte utsikten til savannen og Mt. Kilimanjaro.

Etter safarien kan du ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget eller kjøpe spabehandlinger. Om kvelden kan du se masai-danseunderholdning eller slappe av på den felles bålplassen mens bartenderen mikser en cocktail til deg.

Lodgen har elektrisitet og varmt vann døgnet rundt og gratis Wi-Fi i alle fellesområder.

Amboseli Sentrim Lodge
Amboseli Nasjonalpark

På en egen vei, like ved inngangen til Amboseli nasjonalpark finner du Amboseli Sentrim Lodge, der det er en helt ekstraordinær utsikt til Afrikas høyeste fjell, Mt. Kilimanjaro.

Her overnatter du i et av de 60 store teltene som er spredt utover slettene. Hvert telt har komfortable senger, et lite sitteområde, kjøleskap, te- og kaffefasiliteter, sin egen lille veranda og privat bad med dusj, håndvask og toalett.

Etter opplevelsesrike safaridager kan du koble av ved svømmebassenget og i den grønne hagen eller kjøpe deg en avslappende massasje. Hvis du ennå ikke har fått nok at Afrikas storslåtte natur, kan du nyte den nesten uforstyrret fra din egen veranda eller fra lodgens solterrasse, som også fungerer som utsiktspunkt over hele området.

Restauranten serverer et stort utvalg smakfulle retter, og dem kan du kose deg med mens du nyter den helt fantastiske utsikten til fjellene. Avslutt dagen med en drink i baren. Det er gratis Wi-Fi i resepsjonen.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  415 kr.
Lake Naivasha Country
Lake Naivasha

Ved bredden av Lake Naivasha ligger Lake Naivasha Country Club. Stedet har en interessant historie og er faktisk et av de eldste innkvarteringsstedene i hele Kenya.

Klubben ble bygget i 1937 og fungerte som stoppested på det som en gang var en meget lang reise med sjøflyet fra Durban til London. Flyet landet på sjøen, og mens det ble fylt bensin kunne passasjerene hvile seg på stedets nybygde Country Club. Stedet er siden blitt både ombygget og utbygget, og i dag består det av 50 rom som alle ligger i den store, flotte hagen som er fulle av vakre trær og fargerike blomster. Hotellet har fremdeles en atmosfære som minner om kolonitiden.

Det er forskjellige romkategorier, men alle rom er store og stilfullt innredet med eget bad, TV, minibar, gratis Wi-Fi, sikkerhetsboks og egen veranda.

Her er det både restaurant, bar, spa og svømmebasseng.

Lake Naivasha Simba Lodge
Lake Naivasha

Rett ved Naivasha-sjøen finner du denne hyggelige turistklasse-lodgen.

De 70 store rommene ligger i enheter med 10 rom i hver enhet. Det er 6 rom nede og 4 oppe. Alle rom er innredet slik at det er plass til et lite oppholdsområde, og alle har egen terrasse eller balkong. Alle rom har te-/kaffefasiliteter, TV, sikkerhetsboks og Wi-Fi. Det er mulighet for tilstøtende rom for familier som reiser sammen.

Rundt romenhetene ligger det en kjempestor, velpleid hage, som mest av alt minner om en klassisk europeisk park. Det er ikke uvanlig å treffe både sebraer, sjiraffer og impalaer når man går en tur i parken. Hvis du er veldig heldig, kan du også få se de ville dyrene fra din egen balkong eller frokostrestauranten. I hagen finner du også et svømmebasseng med god plass til liggestoler.

Lodgen har også restaurant, en liten butikk og mulighet for å få massasje.

Lake Naivasha Sopa Lodge
Lake Naivasha

Denne lodgen ligger vakkert til omgitt av store gressarealer med Acacia busker og flotte trær. De frodige omgivelsene tilstrekker mange av savannens dyr, så her er det ofte mulighet for å se giraffer, waterbucks, samt flere forskjellige aper. Det er i alt 84 rom fordelt på 21 hytter oppført i fargerike stein.

Alle rom har panorama vinduer og en åpen veranda. Av andre fasiliteter kan nevnes badstue og et flott utendørs svømmebasseng.

Keekorok Lodge
Masai Mara

Keekorok Lodge er en av klassikerne i Masai Mara. Lodgen ble bygget i 1962 og var den første lodgen i Masai Mara Game Reserve. Den er naturligvis renovert siden den tid, og hele lodgen fremstår fremdeles som flott – og har heldigvis bevart sin opprinnelige sjarm.

Lodgen er primært bygget av naturmaterialer som tre og stein, så stedet passer godt inn i den ville naturen som omgir den. På Keekorok Lodge befinner du deg også midt i ruten for den store dyremigrasjonen.

Alle rom er flott dekorert med lokal kunst, og alle har balkong. Alle rom har naturligvis også eget bad og toalett.

Det helt store trekkplasteret på lodgen er nok den lange gangbroen som fører ned til en liten bar. For derfra har du nemlig flott utsikt til de mange flodhestene som lever i den lille lokale sjøen. Kan du tenke deg et bedre sted å nyte din daglige solnedgangsdrink?

Lodgen har naturligvis også svømmebasseng og en deilig solterrasse. Der er mulighet for å få massasje, og overalt på lodgen er det gratis Wi-Fi.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  465 kr.
Mara Simba Lodge
Masai Mara Nasjonalpark

Ved Talek-elvens bredd ligger den 4-stjerners Mara Simba Lodge. Lodgen er bygget ved å ta hensyn til naturen omkring, og du vil nok nesten ikke merke at det faktisk er 84 rom her. Den hyggelige hagen er velholdt, og her flyr både sommerfugler og eksotiske fugler. Men rett utenfor lodgen er det vill, uberørt natur. Det er hovedsakelig brukt naturmaterialer i nøytrale farger som setter deg i safaristemning helt fra første stund. Fra fellesarealene er det flott utsikt over elven, så allerede mens du spiser frokost kan du sjekke om elefantene kanskje kommer ned til elven for å drikke. Lodgen har basseng, restaurant, bar og til og med en liten suvenirbutikk.

Rommene er samlet i små grupper på seks rom per ”hus” på to etasjer. Alle ”hus” er forbundet med hverandre og hovedbygningen via flere opphøyde fortau som alle er fint opplyst om kvelden. Rommene er store, og alle rom har eget bad og veranda.

Mara Leisure Camp
Masai Mara Nasjonalpark

Ved Talek-elven i et av Kenyas mest berømte naturområder, Masai Mara, ligger den hyggelige teltleiren Mara Leisure Camp.

Her er du midt ute i naturen, og gjennom teltduken kan du både høre og lukte alt det som skjer i disse flotte omgivelsene!

Denne teltleiren har til og med et deilig svømmebasseng der du kan ta en avkjølende dukkert etter safarien. Leiren har også et hyggelig loungeområde med gratis Wi-Fi og egen restaurant.

Mara Leisure Camp består av 22 telt av forskjellig størrelse – alle med eget bad og toalett. Teltene er reist på plattformer, noe som sikrer god ventilasjon rundt teltene, og alle telt har tregulv. Noen av teltene har faste dører, men de fleste har åpning med glidelås – altså helt klassisk safari-stil! Alle teltene har plass til bord og stoler – både innen- og utendørs.

Masai Mara Sopa Lodge
Masai Mara Nasjonalpark

Masai Mara Sopa Lodge har 100 værelser. Lodgen er meget populær. Beliggenheten i et kupert område ved Oloolaimutia Hills gir en glimrende utsikt østover Masai Mara. Ved lodgen er det to utendørsbasseng, herav et barnebasseng. Alle værelser har eget badeværelse og veranda.

Sarova Mara Game Camp
Masai Mara Nasjonalpark

På Masai Mara er det mulig å oppgradere til teltleiren i stedet for Mara Simba Lodge. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å komme tettere på naturen.

Sarova Mara Game Camp tilbyr plasser på første rad til et av naturens mest fantastiske show – dyrevandringen. I perioden fra august til slutten av oktober tilbakelegger hvert år over 1,2 millioner gnuer og 200.000 sebraer etterfulgt av Afrikas rovdyr, tusenvis av kilometer, for å komme vekk fra tørken.

Campen består av telt av det luksuriøse slaget og tilbyr mange aktiviteter og opplevelser. Det er blant annet mulig å oppleve fuglelivet, spille minigolf eller fiske.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  625 kr.
Barn u/12 år Pr. person:  470 kr.
Fairmont Norfolk
Nairobi

Fairmont The Norfolk er et 5-stjerners hotell av internasjonal standard som ligger sentralt i Nairobi.

Hotellet ble bygd i 1904 bærer preg av en koselig atmosfære, vakre hager og historisk innredning.

Hotellet har restaurant, bar, svømmebasseng, spa og treningssenter.

Sarova Panafric
Nairobi

Sarova Panafric er et firestjerners hotell med internasjonal standard. Det ligger flott plassert midt i Nairobi by og har et deilig basseng, bar, restaurant og snackbar.

Samburu Sopa Lodge
Samburu Nasjonalpark

Samburu Sopa Lodge har en unik beliggenhet hevet over resten av området, med en flott panoramautsikt over det mektige Samburu.

Etter ankomst blir man ønsket velkommen til lodgen, som består av 60 rom og har plass til max. 120 gjester.

Det er basseng, barnebasseng, restaurant, bar og lounge område. Dessuten er det WIFI.

Bygningene er oppført i tradisjonell Samburu-stil, og er smakfullt innrettet. Hvor de tradisjonelle husene var veldig lave og hadde små vinduer, er lodgen bygget med god takhøyde, store vinduer, rikelig gulvplass og separat bad.

Det mest unike ved rommene er at de alle har egen terrasse, med utsikt til et vannhull som tiltrekker mange dyr.

Samburu Simba Lodge
Samburu Nasjonalpark

Beliggenheten er helt topp. Fra Samburu Simba Lodge har du utsikt over både elven og slettene, der sjiraffer, bøfler, løver, elefanter osv. nyter godt av naturens spiskammer.

Lodgen består av 7 små toetasjers ”hus, som hvert har 10 rom. Rommene er hyggelig innredet i typisk afrikansk stil. Alle har eget bad, takvifte, te- og kaffefasiliteter men viktigst av alt: en stor terrasse eller balkong med utsikt til slettene og dyrelivet.

Lodgen har et eget vannhull som trekker til seg dyrene, og menneskegjestene kan kjøle seg ned i svømmebassenget. Her er det også restaurant, poolbar og mulighet til å få massasje. Lodgen har også en liten suvenirbutikk.

Ashnil Aruba Lodge
Tsavo East Nasjonalpark

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet af Tsavo East Najsonalpark, ikke langt fra på Aruba demningen som er bygget tværs over elven Voi.

Vandreservoiret som er resultatet af demningen tiltrekker mange dyr og fugler.

Lodgen har 40 rom som alle har egen terasse. Videre er det safe og vifter på alle rom.

Restauranten ligger i hovedbygningen og har et fantastisk utsigt over Arubademningen fra alle vinkler.

Derudover har lodgen et herlig utendørs svømmebasseng, lounge, bar og iskiosk.

Kilaguni Serena Safari Lodge
Tsavo West Nasjonalpark

Kilaguni Serena Safari Lodge er perfekt beliggende i le av Kiliamanjaro og den vulkanske fjellkjeden Chyulu Hills.

Lodgen er bygget i sten og har en betagende utsikt over vannhullet rett ved. Her er daglig besøk av elefanter, bøfler og mange andre ville dyr.

Det er 56 rom tilsammen på lodgen. Alle rom har egen veranda, noen har utskt mot vannhullet, andre mot Chyulu Hills.

Lodgen har en central stråtekt spiseplass og en bar bygget i natursten. Spidseplassen og baren er forbundet med en terrasse med direkte utsikt ned til vandhullet.

Videre kan man ta seg en dukkert i svømmebassenget eller sole seg på soldekket.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Topp reiser
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Opplevelsesrik safari og hvite sandstrender.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.
 
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Luksus safari i Sør-Afrika
Luksus safari i Sør-Afrika
Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.