• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Kenya

Les om overnattingsstedene vi bruker på safariturer i Kenya.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Nasjonalpark

Denne hyggelige lodgen ligger i Amboseli Nasjonalpark ved foten av Kilimanjaro.

De rummelige hyttene ligger spredt på den 200 hektar store eiendommen i frodige omgivelser. Lodgen har i alt 83 rom, alle med veranda, eget bad og toalett. Interiøret er holdt i varme jordfarger og noen av rommene er dekorert med veggmalerier inspirert av Masai kunst.

I tillegg kan stedet by på et flott utendørs område med svømmebasseng og utsikt til toppen av Afrika.


Ol Tukai Lodge

Amboseli Nasjonalpark

Lodgen har 80 luksuriøse topersoners-hytter. Alle hyttene har dobbeltseng og badeværelse. Værelsene er moderne, komfortable og bygget i naturmaterialer som gummitre, lokal stein og skifer. Alle værelsene har egen terrasse med flott utsikt over slettene ved foten av Kilimanjaro. Du har også mulighet til å slappe av ved lodgens deilige svømmebasseng.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  665 kr.

AA Lodge Amboseli

Amboseli Nasjonalpark

Ved foten av Mt. Kilimanjaro, kun 2 km fra hovedinngangen til Amboseli nasjonalpark, finner du AA Lodge Amboseli. Herfra er det panoramautsikt over det snødekte Mt. Kilimanjaro.

Lodgen består av både hytter og telt med eget bad og inngang, samt moderne fasiliteter som safe, hårtørker og en elektrisk kjele du kan bruke til å koke vann til te og kaffe. Du overnatter i ett av de 29 klassiske teltene, og de mange originale detaljene og moderne fasilitetene gjør oppholdet ditt både avslappende og hyggelig

Restauranten og baren har både innendørs og utendørs sitteplasser, så du har mulighet til å innta måltidene dine eller slappe av med en drink mens du nyter den flotte utsikten til savannen og Mt. Kilimanjaro.

Etter safarien kan du ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget eller kjøpe spabehandlinger. Om kvelden kan du se masai-danseunderholdning eller slappe av på den felles bålplassen mens bartenderen mikser en cocktail til deg.

Lodgen har elektrisitet og varmt vann døgnet rundt og gratis Wi-Fi i alle fellesområder.


Amboseli Sentrim Lodge

Amboseli Nasjonalpark

På en egen vei, like ved inngangen til Amboseli nasjonalpark finner du Amboseli Sentrim Lodge, der det er en helt ekstraordinær utsikt til Afrikas høyeste fjell, Mt. Kilimanjaro.

Her overnatter du i et av de 60 store teltene som er spredt utover slettene. Hvert telt har komfortable senger, et lite sitteområde, kjøleskap, te- og kaffefasiliteter, sin egen lille veranda og privat bad med dusj, håndvask og toalett.

Etter opplevelsesrike safaridager kan du koble av ved svømmebassenget og i den grønne hagen eller kjøpe deg en avslappende massasje. Hvis du ennå ikke har fått nok at Afrikas storslåtte natur, kan du nyte den nesten uforstyrret fra din egen veranda eller fra lodgens solterrasse, som også fungerer som utsiktspunkt over hele området.

Restauranten serverer et stort utvalg smakfulle retter, og dem kan du kose deg med mens du nyter den helt fantastiske utsikten til fjellene. Avslutt dagen med en drink i baren. Det er gratis Wi-Fi i resepsjonen.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  485 kr.

Lake Naivasha Country

Lake Naivasha

Ved bredden av Lake Naivasha ligger Lake Naivasha Country Club. Stedet har en interessant historie og er faktisk et av de eldste innkvarteringsstedene i hele Kenya.

Klubben ble bygget i 1937 og fungerte som stoppested på det som en gang var en meget lang reise med sjøflyet fra Durban til London. Flyet landet på sjøen, og mens det ble fylt bensin kunne passasjerene hvile seg på stedets nybygde Country Club. Stedet er siden blitt både ombygget og utbygget, og i dag består det av 50 rom som alle ligger i den store, flotte hagen som er fulle av vakre trær og fargerike blomster. Hotellet har fremdeles en atmosfære som minner om kolonitiden.

Det er forskjellige romkategorier, men alle rom er store og stilfullt innredet med eget bad, TV, minibar, gratis Wi-Fi, sikkerhetsboks og egen veranda.

Her er det både restaurant, bar, spa og svømmebasseng.


Lake Naivasha Simba Lodge

Lake Naivasha

Rett ved Naivasha-sjøen finner du denne hyggelige turistklasse-lodgen.

De 70 store rommene ligger i enheter med 10 rom i hver enhet. Det er 6 rom nede og 4 oppe. Alle rom er innredet slik at det er plass til et lite oppholdsområde, og alle har egen terrasse eller balkong. Alle rom har te-/kaffefasiliteter, TV, sikkerhetsboks og Wi-Fi. Det er mulighet for tilstøtende rom for familier som reiser sammen.

Rundt romenhetene ligger det en kjempestor, velpleid hage, som mest av alt minner om en klassisk europeisk park. Det er ikke uvanlig å treffe både sebraer, sjiraffer og impalaer når man går en tur i parken. Hvis du er veldig heldig, kan du også få se de ville dyrene fra din egen balkong eller frokostrestauranten. I hagen finner du også et svømmebasseng med god plass til liggestoler.

Lodgen har også restaurant, en liten butikk og mulighet for å få massasje.


Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Naivasha

Denne lodgen ligger vakkert til omgitt av store gressarealer med Acacia busker og flotte trær. De frodige omgivelsene tilstrekker mange av savannens dyr, så her er det ofte mulighet for å se giraffer, waterbucks, samt flere forskjellige aper. Det er i alt 84 rom fordelt på 21 hytter oppført i fargerike stein.

Alle rom har panorama vinduer og en åpen veranda. Av andre fasiliteter kan nevnes badstue og et flott utendørs svømmebasseng.


Ilkeliani Camp

Masai Mara Nationalpark

Hvis du drømmer om en helt klassisk safarileir, bør du velge Ilkeliani. De 17 teltene er alle av kanvas, slik at du kommer tett på naturen – selvfølgelig også med en god porsjon komfort i form av store senger, «safari»-møbler til klærne dine og eget bad. Alle teltene har dessuten egen veranda med flott utsikt.

Måltidene inntas i messeteltet og i helt klassisk safaristil ved et langbord, der du kan småprate med de andre gjestene om dagens opplevelser. Om kvelden tennes bålet, og du kan nyte synet av stjernehimmelen før en lokal masai følger deg til teltet for natten. Leiren er nemlig ikke inngjerdet, så når du går rundt om kvelden ledsages du alltid av en masai – i ekte safaristil!


Keekorok Lodge

Masai Mara

Keekorok Lodge er en av klassikerne i Masai Mara. Lodgen ble bygget i 1962 og var den første lodgen i Masai Mara Game Reserve. Den er naturligvis renovert siden den tid, og hele lodgen fremstår fremdeles som flott – og har heldigvis bevart sin opprinnelige sjarm.

Lodgen er primært bygget av naturmaterialer som tre og stein, så stedet passer godt inn i den ville naturen som omgir den. På Keekorok Lodge befinner du deg også midt i ruten for den store dyremigrasjonen.

Alle rom er flott dekorert med lokal kunst, og alle har balkong. Alle rom har naturligvis også eget bad og toalett.

Det helt store trekkplasteret på lodgen er nok den lange gangbroen som fører ned til en liten bar. For derfra har du nemlig flott utsikt til de mange flodhestene som lever i den lille lokale sjøen. Kan du tenke deg et bedre sted å nyte din daglige solnedgangsdrink?

Lodgen har naturligvis også svømmebasseng og en deilig solterrasse. Der er mulighet for å få massasje, og overalt på lodgen er det gratis Wi-Fi.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  465 kr.

Mara Simba Lodge

Masai Mara Nasjonalpark

Ved Talek-elvens bredd ligger den 4-stjerners Mara Simba Lodge. Lodgen er bygget ved å ta hensyn til naturen omkring, og du vil nok nesten ikke merke at det faktisk er 84 rom her. Den hyggelige hagen er velholdt, og her flyr både sommerfugler og eksotiske fugler. Men rett utenfor lodgen er det vill, uberørt natur. Det er hovedsakelig brukt naturmaterialer i nøytrale farger som setter deg i safaristemning helt fra første stund. Fra fellesarealene er det flott utsikt over elven, så allerede mens du spiser frokost kan du sjekke om elefantene kanskje kommer ned til elven for å drikke. Lodgen har basseng, restaurant, bar og til og med en liten suvenirbutikk.

Rommene er samlet i små grupper på seks rom per ”hus” på to etasjer. Alle ”hus” er forbundet med hverandre og hovedbygningen via flere opphøyde fortau som alle er fint opplyst om kvelden. Rommene er store, og alle rom har eget bad og veranda.

Hvis du ønsker deg en enda litt mer autentisk afrikansk safariopplevelse, kan du oppgradere til et telt på Mara Simba Lodge. Teltet har egen terrasse og eget bad, men vegger av lerret, slik at du kan høre og lukte naturen rett utenfor. Dette er en ekte afrikansk safariopplevelse!

Pris for oppgradering:
Fra hytte til telt, pr. natt Pr. person:  730 kr.

Mara Leisure Camp

Masai Mara Nasjonalpark

Ved Talek-elven i et av Kenyas mest berømte naturområder, Masai Mara, ligger den hyggelige teltleiren Mara Leisure Camp.

Her er du midt ute i naturen, og gjennom teltduken kan du både høre og lukte alt det som skjer i disse flotte omgivelsene!

Denne teltleiren har til og med et deilig svømmebasseng der du kan ta en avkjølende dukkert etter safarien. Leiren har også et hyggelig loungeområde med gratis Wi-Fi og egen restaurant.

Mara Leisure Camp består av 22 telt av forskjellig størrelse – alle med eget bad og toalett. Teltene er reist på plattformer, noe som sikrer god ventilasjon rundt teltene, og alle telt har tregulv. Noen av teltene har faste dører, men de fleste har åpning med glidelås – altså helt klassisk safari-stil! Alle teltene har plass til bord og stoler – både innen- og utendørs.


Mara River Camp

Masai Mara Nationalpark

Beliggenhet, beliggenhet …

I den nordvestlige delen av Masai Mara finner du den hyggelige og klassiske safarileiren Mara River Camp. Herfra har du utsikt rett til Mara-elven, der flodhester og krokodiller boltrer seg i vannet – og der den sistnevnte hvert år under den store migrasjonen ligger klar med åpen munn og bare venter på byttet.

Leiren er en av de eldste leirene i Masai Mara og har all den sjarmen en ekte safarileir skal ha.

De 22 teltene er alle laget av kanvas, slik at du både kan høre og lukte naturen like utenfor – men de har også eget bad, elektrisitet hele døgnet og egen balkong med utsikt mot Mara-elven.

Måltidene inntas i den hyggelige restauranten, og om kvelden før middagen kan du nyte en drink på terrassen med utsikt mot elven. Leiren har et koselig, lite svømmebasseng der du kan kjøle deg ned etter endt safari, og det er Wi-Fi i fellesområdene.

Prisen gjelder for fire personer. Kontakt oss hvis du ønsker pris for to personer.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  625 kr.

Masai Mara Sopa Lodge

Masai Mara Nasjonalpark

Masai Mara Sopa Lodge har 100 værelser. Lodgen er meget populær. Beliggenheten i et kupert område ved Oloolaimutia Hills gir en glimrende utsikt østover Masai Mara. Ved lodgen er det to utendørsbasseng, herav et barnebasseng. Alle værelser har eget badeværelse og veranda.


Sarova Mara Game Camp

Masai Mara Nasjonalpark

På Masai Mara er det mulig å oppgradere til teltleiren i stedet for Mara Simba Lodge. Dette er et godt alternativ for deg som ønsker å komme tettere på naturen.

Sarova Mara Game Camp tilbyr plasser på første rad til et av naturens mest fantastiske show – dyrevandringen. I perioden fra august til slutten av oktober tilbakelegger hvert år over 1,2 millioner gnuer og 200.000 sebraer etterfulgt av Afrikas rovdyr, tusenvis av kilometer, for å komme vekk fra tørken.

Campen består av telt av det luksuriøse slaget og tilbyr mange aktiviteter og opplevelser. Det er blant annet mulig å oppleve fuglelivet, spille minigolf eller fiske.

Prisen gjelder ved fire personer. Kontakt oss for pris ved to personer.

Pris for oppgradering:
Telt pr. natt, fra Pr. person:  595 kr.
Telt pr. natt, fra Pr. barn:  450 kr.

Tipilikwani Mara Camp

Masai Mara Nationalpark

Ved Talek-elvens bredder finner du trivelige Tipilikwani Mara Camp. Leiren består av 20 telt som alle er veldig store og utrolig flott innredet med luftige gardiner, lakkerte gulv, fargerike tepper og eget bad som er delvis murt opp. Alle teltene er bygget på hevede plattformer og har egen veranda hvor du har en flott utsikt til naturen rundt deg. Teltene har elektrisitet hele døgnet.

Med sin delvis murte bygning og faste gulv føles restaurantbygget mer som et fint hotell enn som en egentlig «leir». I loungen finner du lekre, behagelige sofaer som du kan slappe av i etter dagens opplevelser.

Tipilikwani har et lite basseng som mest egner seg til å dyppe kroppen i, og ikke akkurat svømme i – men det er herlig etter en lang dag på safari! Det er som oftest Wi-Fi i fellesområdene.

Prisen gjelder for fire personer. Kontakt oss hvis du ønsker pris for to personer.

Pris for oppgradering:
Pr. natt Pr. person:  625 kr.

Ashnil Mara Camp

Masai Mara

Se for deg at du slapper av i en liggestol på din egen store terrasse utenfor teltet ditt i Masai Mara. Du kan høre flodhestene slåss nede i Mara-elven, elven som hvert år er et viktig krysningspunkt i den store dyrevandringen, og som denne teltleiren ligger like i nærheten av.

Hele dagen har du vært på game drive i Masai Mara, men nå slapper du bare av og lytter til alle bushens lyder. Teltet ditt er innredet som et klassisk safaritelt, men med all tenkelig luksus. Så veggene er av lerret, men sengene er myke og omgitt av myggnett. Du har eget bad med varmt vann. Kanskje tar du deg en liten lur der i stolen. Om natten kan man nemlig tydelig høre alle dyrelydene gjennom teltveggen, så det kan nok hende du var våken et par ganger i løpet av natten. Men hvem har ikke lyst til å våkne av løver som brøler i det fjerne?

Kanskje du foretrekker å avkjøle deg i svømmebassenget før en forfriskende solnedgangsdrink i baren, etterfulgt av en smakfull middag. Uansett hva du ønsker å tilbringe tiden din med, er det flott å gjøre det på Ashnil Mara – midt i naturen.

Leiren har til sammen 50 luksustelt.

Prisen gjelder ved fire personer. Kontakt oss for pris ved to personer.

Pris for oppgradering:
Luksustelt, pr. natt fra: Pr. person:  1.075 kr.

Olengoti Eco Safari Camp

Masai Mara

Olengoti Safari Camp består egentlig av to leirer: én klassisk afrikansk teltleir og én leir med luksushytter.

Begge leirene har sterkt fokus på miljøbevissthet. All energi kommer fra solceller, og det treet som er brukt er øko-sertifisert. De lokale masaiene har deltatt i byggingen av leiren, og det er primært brukt lokale materialer.

Olengoti Eco Safari Camp ligger ved bredden av Talek-elven og består av 11 luksustelt og 6 luksushytter.

Teltene er store og fint innredet. Sengene har gode dyner og behagelig sengetøy av bomull. Masaikulturen gjenspeiles i interiøret med fargerike sengetepper og håndlagde møbler. Veggene i teltene består av lerret, også på badet. Men her er det ordentlig toalett, rennende vann og dusj, så selv om du bor i telt og kan høre og lukte bushen utenfor, må du ikke inngå noen kompromisser når det gjelder komforten. Foran hvert telt er det en egen liten ”veranda” med safaristoler og -bord, og vi tror nok du kommer til å tilbringe ganske mange timer her med bare å betrakte naturen rundt deg.

I leiren er det et fellestelt med flotte lærmøbler der du kan slappe av etter middagen. Den serveres enten under åpen himmel eller i restaurantteltet.

Hyttene er bygget av øko-sertifisert tre, har solcelleenergi og er bygget i harmoni med naturen rundt. Her det det god plass, med både soverom/oppholdsrom og en stor utendørs veranda der du kan nyte utsikten til naturen. Hyttene er store nok til en familie med to voksne og to barn.

Pris for oppgradering:
Oppgradering til telt, pr. natt Pr. person:  425 kr.
Oppgradering til hytte, pr. natt Pr. person:  795 kr.

Eka Hotel Nairobi

Nairobi

Like ved Nairobi nasjonalpark finner du dette moderne 4-stjerners hotellet. Karen Blixens tidligere gård, elefantbarnehjemmet og flere av byens beste severdigheter ligger i nærheten av hotellet.

De 167 rommene er alle moderne innredet med eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, te- og kaffefasiliteter og gratis WI-FI.

Hotellet har to restauranter og to barer, samt en trivelig utendørs terrasse ved bassenget. Får du lyst på noe godt kan du besøke den lokale kaffebaren, som byr på både kaffe og lekre, hjemmelagde kaker. I hotellets spa har du muligheten til å få en god omgang massasje etter safariturene.


Fairmont The Norfolk Hotel

Nairobi

Fairmont The Norfolk er et 5-stjerners hotell av internasjonal standard som ligger sentralt i Nairobi.

Hotellet ble bygd i 1904 bærer preg av en koselig atmosfære, vakre hager og historisk innredning.

Hotellet har restaurant, bar, svømmebasseng, spa og treningssenter.


Sarova Panafric

Nairobi

Sarova Panafric er et firestjerners hotell med internasjonal standard. Det ligger flott plassert midt i Nairobi by og har et deilig basseng, bar, restaurant og snackbar.


Samburu Sopa Lodge

Samburu Nasjonalpark

Samburu Sopa Lodge har en unik beliggenhet hevet over resten av området, med en flott panoramautsikt over det mektige Samburu.

Etter ankomst blir man ønsket velkommen til lodgen, som består av 60 rom og har plass til max. 120 gjester.

Det er basseng, barnebasseng, restaurant, bar og lounge område. Dessuten er det WIFI.

Bygningene er oppført i tradisjonell Samburu-stil, og er smakfullt innrettet. Hvor de tradisjonelle husene var veldig lave og hadde små vinduer, er lodgen bygget med god takhøyde, store vinduer, rikelig gulvplass og separat bad.

Det mest unike ved rommene er at de alle har egen terrasse, med utsikt til et vannhull som tiltrekker mange dyr.


Samburu Simba Lodge

Samburu Nasjonalpark

Beliggenheten er helt topp. Fra Samburu Simba Lodge har du utsikt over både elven og slettene, der sjiraffer, bøfler, løver, elefanter osv. nyter godt av naturens spiskammer.

Lodgen består av 7 små toetasjers ”hus, som hvert har 10 rom. Rommene er hyggelig innredet i typisk afrikansk stil. Alle har eget bad, takvifte, te- og kaffefasiliteter men viktigst av alt: en stor terrasse eller balkong med utsikt til slettene og dyrelivet.

Lodgen har et eget vannhull som trekker til seg dyrene, og menneskegjestene kan kjøle seg ned i svømmebassenget. Her er det også restaurant, poolbar og mulighet til å få massasje. Lodgen har også en liten suvenirbutikk.


Samburu Intrepids Tented Camp

Samburu

Hvis du vil ha en mer autentisk afrikansk safariopplevelse i Samburu, kan vi anbefale deg å oppgradere til Samburu Intrepids Tented Camp.

Leiren består av 28 telt, som alle er fint innredet med myggnett, bad og egen veranda – noen har utsikt til bushen og noen til elven. Alle telt har lerretsvegger og tak, så her kan du både høre og lukte naturen rett utenfor.

Leirens restaurant og bar er det naturlige samlingspunktet før, under og etter måltidene. Herfra er det utsikt til elven.  Du kan avkjøle deg i leirens svømmebasseng, og barna kan leke i barneklubben.

Pris for oppgradering:
Luksustelt, 2 netter Pr. person:  1.150 kr.

Elephant Bedroom Camp

Samburu

Hvis du virkelig vil unne deg noe ekstra, kan vi anbefale deg å oppgradere til Elephant Bedroom. Dette er en klassisk afrikansk teltleir på sitt aller beste – midt ute i naturen, men likevel absolutt luksuriøs.

De 12 teltene er flott innredet med myke senger, tregulv, fine tepper i vakre farger. I disse teltene er det god plass til både seng, bord og lenestoler. Alle telt har naturligvis eget bad med rennende (varmt og kaldt) vann. Alle telt har egen terrasse med en liten lille plunge pool, der man kan kjøle seg ned på varme dager.

Det største trekkplasteret er leirens ”lounge”. Sett deg godt til rette i en myk stol, bestill en kald øl og nyt utsikten til elven foran deg. Da er det ikke lett å komme seg ut av stolen igjen! Heldigvis må du ikke gå langt for å komme til restauranten – den ligger i et nabotelt i forlengelse av loungen. Maten er fantastisk, og hvis du er heldig blir lunsjen avbrutt av en elefant som kommer inn i leiren.

Prisen gjelder ved fire personer. Kontakt oss for pris ved to personer.

Pris for oppgradering:
Telt, 2 netter fra: Pr. person:  3.925 kr.

Ashnil Aruba Lodge

Tsavo East Nasjonalpark

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet af Tsavo East Najsonalpark, ikke langt fra på Aruba demningen som er bygget tværs over elven Voi.

Vandreservoiret som er resultatet af demningen tiltrekker mange dyr og fugler.

Lodgen har 40 rom som alle har egen terasse. Videre er det safe og vifter på alle rom.

Restauranten ligger i hovedbygningen og har et fantastisk utsigt over Arubademningen fra alle vinkler.

Derudover har lodgen et herlig utendørs svømmebasseng, lounge, bar og iskiosk.


Severin Safari Camp

Tsavo West Nasjonalpark

Luksus og velvære midt i vill natur. Velkommen til Severin Safari Camp.

Morgenen startet med en game drive. Nå sitter du på den private verandaen utenfor teltet ditt og slapper av etter lunsj. Du tenker på den mette og gode løven du så i morges. Den hyperventilerte nesten fordi den hadde forspist seg på bøffel.

Foran deg ligger bushen. Tsavos røde jord gir alt et rødt skjær. Sebraer og elefanter blir rødlige i støvet.

Du befinner deg i den flotte, luksuriøse teltleiren Severin Safari Camp. Her er det 27 klassiske afrikanske safaritelt med eget bad (med varmt vann naturligvis), elektrisitet, myke senger med myggnett over og egne private terrasser.

Det går et par masai-krigere rundt i leiren. Den er nemlig ikke innhegnet, så masaierne er vakter døgnet rundt og passer på at det ikke kommer ville dyr inn i leiren. Om kvelden følger de deg til og fra middagen. Det gir deg en følelse av å være midt inne i naturen – på dyrenes premisser, og ikke omvendt.

Fra svømmebassenget har man på klare dager utsikt til Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro.

Måltidene serveres i restauranten ”Out of Africa”, og rundt leirbålet kan du nyte kveldens siste drink – med utsikt til det opplyste vannhullet der dyrene kommer for å drikke.


Kilaguni Serena Safari Lodge

Tsavo West Nasjonalpark

Kilaguni Serena Safari Lodge er perfekt beliggende i le av Kiliamanjaro og den vulkanske fjellkjeden Chyulu Hills.

Lodgen er bygget i sten og har en betagende utsikt over vannhullet rett ved. Her er daglig besøk av elefanter, bøfler og mange andre ville dyr.

Det er 56 rom tilsammen på lodgen. Alle rom har egen veranda, noen har utskt mot vannhullet, andre mot Chyulu Hills.

Lodgen har en central stråtekt spiseplass og en bar bygget i natursten. Spidseplassen og baren er forbundet med en terrasse med direkte utsikt ned til vandhullet.

Videre kan man ta seg en dukkert i svømmebassenget eller sole seg på soldekket.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.