man-fre 9-16
Meny
HomePraktisk infoKilimanjaro

Praktisk informasjon om Kilimanjaro

Denne siden gir deg svar på de oftest stilte spørsmålene om Kilimanjaro. Få f.eks. vite mer om vær, visum og pakkeliste. Se også hvilke muligheter du har hvis du vil bestige Kilimanjaro.

1. Været på Kilimanjaro måned for måned

Været på Kilimanjaro er som regel pålitelig, og dette gjør at man kan bestige fjellet året rundt.

Januar til mars
Dette er gode måneder med milde temperaturer og nesten ingen skyer om morgenen og på ettermiddagen. Dog kan det likevel komme noen regnbyger eller litt snø på toppen.

Slutten av mars til midten av mai
Dette er regnsesongen. Det betyr at tunge skyer blokkerer siktbarheten og at det kan være kraftig regnvær på de lave høydene og snø på toppen.

Juni, juli og august
Dette kan være noen kalde måneder, men sikten er som regel god.

September og oktober
Her stiger temperaturen noe, og dette gjør at det på denne tiden er et belte av tåke på de lave høydene, som man kommer forbi idet man går høyere opp mot toppen.

November og desember
I november og desember er det normalt perfekt sikt om natten og i morgentimene, men korte regnskyll i løpet ad dagen. Det er normalt å oppleve torden i denne perioden.

Værstatistikk for byen Moshi, som ligger ved foten av Kilimanjaro. Moshi ligger 915 meter over havet.

Måned Laveste
temp. (C)
Høyeste
temp. (C)
Gjennemsnitts
temp. (C)
Luft
fuktighet %
Nedbør
i mm
JAN 18 33 25,5 58 36
FEB 18 33 25,5 57 51
MAR 19 32 25,5 63 119
APR 19 29 24 73 350
MAI 18 26 22 77 236
JUN 16 25 20,5 72 38
JUL 15 25 20 69 25
AUG 15 26 20,5 66 18
SEP 15 28 21,5 61 15
OKT 16 31 23,5 57 25
NOV 18 31 24,5 57 63
DES 18 32 25 60 53

Fullmåne
Det er en god idé å ta høyde for fullmånen. Det er en fantastisk og unik opplevelse å klatre til Afrikas topp i månelys, uten å bruke en pannelampe.

Fullmåne datoer JAN FEB MAR APR MAI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DES
2018 31 2, 31 29 29 27 27 26 247 24 23 22
2019 21 19 21 19 19 17 17 15 14 14 12 12
2020 10 9 9 8 7 5 5 3 2 2, 31 30 30
Fullmåne datoer 2017 2018 2019
JAN 12 31 21
FEB 10 19
MAR 12 31 21
APR 11 29 19
MAI 10 29 19
JUN 9 27 17
JUL 8 27 17
AUG 7 26 15
SEP 6 24 14
OKT 5 24 14
NOV 3 23 12
DES 3 22 12

Vegetasjonssoner
Når du bestiger Kilimanjaro opplever du alle årets fire årstider og kommer gjennom 5 forskjellige vegetasjonssoner. Temperaturen under bestigningen varierer alt etter hvilken vekstsone man er i. Første vekstsone som består av dyrket landbruksjord, bebode områder og åpne gressletter har en gjennomsnittstemperatur på 21-27 grader, og desto høyere man kommer jo lavere blir temperaturen og det blir mindre og mindre vegetasjon. Ved toppen, Uhuru Peak, vil temperaturene typisk variere fra -18 til -26 grader.

Mer om de forskjellige vegetasjonssonene:
Sone 1 
(800m – 1800m)
Preget av dyrket landbruksområde og også den sonen som årlig for mest nedbør. Det meste av jorden brukes til kaffeplantasjer og noen av Afrikas beste kaffe kommer fra disse områdene.
Sone 2
(1800m – 2800m)
Skogsområdet på Kilimanjaro. En fantastisk jungel som helt sikkert kommer til å gjøre inntrykk på deg, bl.a. på grunn av de høye trærne og spennende flora.
Sone 3
(2800m – 4000m)
Her er det lynd, vildt gress og underlaget består av klipper og småsten. Her vil du kunne oppleve skyer i ditt eget høydenivå. Temperaturen kan nå helt opp i 40 grader om dagen og deretter falle til frysepunktet om natten.
Sone 4
(4000m – 5000m)
Dette er Kilimanjaros høylandsørken. Et veldig dramatisk landskab med både store og små vulkansten; til vitne om den vulkanske aktiviteten som har vært her en gang. Samme temperaturforskjeller som i sone 3.
Sone 5
(5000m – 5895m)
Dette er toppen av fjellet. Snø, is, minusgrader og isbreer kategoriserer denne delen av fjellet og det er en virkelig fascinerende opplevelse – på toppen av Afrika.
2. Reisebetingelser

Les vennligst våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Afrikasafari.no. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.
Klikk her for at lese reisebetingelsene.

3. Reiseforsikring

På vår side om forsikring kan du selv beregne og bestille din reiseforsikring.
Klikk her.

4. Vaksiner

Vi råder deg til å kontakte en spesiallege, fastlegen din eller en godkjent reiseklinikk. Du kan også lese mere om reglene for reisevaksiner hos Folkehelseinstituttet.

Vær oppmerksom på forskriftene om gul feber – spesielt hvis du reiser inn via et annet afrikansk land.

5. Visum

Norske statsborgere skal ha gyldig visumfor å besøke Tanzania (Kilimanjaro). Dette kan ordnes på flyplassen ved ankomst mot gebyr p.t. 50 USD, eller på forhånd via den tanzanianske ambassaden i Stockholm.

Skjemaet finder du her: Word-format eller PDF-format.

Under punktet hvor du skal fylle ut adressen i Tanzania skriver du navnet på det første hotellet eller lodgen du skal overnatte på.

Dersom en ordner visum ved ambassaden i Stockholm så vil visumet være gyldig fra den dagen det er utstedt. Visumet har en varighet på 3 måneder. Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise, og det skal være to blanke sider i passet.

Vi anbefaler samtidig å få bekreftet ovenstående visumregler, som kan bli endret med kort varsel.

Utenriksdepartementets hjemmeside finner du også informasjon om visumregler.

Kontaktinformasjon:
Embassy of Tanzania
Näsby Allé 6
SE-183 55 Näsby Park
Stockholm, Sweden
Email: mailbox@tanemb.se
Website: www.tanemb.se

På Utenriksdepartementets hjemmeside finner du også informasjon www.regjeringen.no om visumregler.

6. Flyreservasjon og flybilletter

Vi sender deg din flyreservasjon så snart du har bestilt reisen din. På reiseplanen kan du se tider og reiserute. Det er viktig, at du sjekker om navnet ditt har stavefeil. Det navnet som står på reservasjonen må være nøyaktig det som står skrevet i passet ditt. Hvis du legger merke til feil i navn, skal du kontakte oss med en gang.

I dag finnes det kun elektroniske flybilletter (e-billett), du får altså ikke en flybillett av papir til bruk ved innsjekking på flyplassen. Når du sjekker inn på flyplassen, skal du bruke passet ditt og en booking-referanse. Booking-referansen står på reiseplanen din.

7. Servicebrev

Når du har kjøpt en reise gjennom oss, vil du få tilsendt vårt servicebrev før avreise. I servicebrevet finner du viktige informasjoner om f.eks. innsjekking på nett, hvordan du forholder deg ved forsinkelser og våre avtalte retningslinjer for drikkepenger. Dessuten finner du viktige telefonnumre til våre lokale representanter samt vårt nødtelefonnummer.

Derfor er det viktig at du skriver ut servicebrevet og tar det med på reisen.

8. Setereservasjon, oppgradering og ekstra benplass

Vi anbefaler at du reserverer sete på flyet. Mange flyselskaper tilbyr også oppgradering av reserverte billetter til plasser med ekstra plass og komfort, f.eks. Economy Comfort hos KLM og Premium Voyageur hos Air France. Dette kan du gjøre på flyselskapets hjemmeside. De fleste selskaper har et punkt på menyen som heter ”manage my booking”.  Vær oppmerksom på at mange flyselskaper krever betaling for setereservasjon, så du må ha kredittkortet/betalingskortet ditt klart når du går i gang.

Dessverre er det ikke like regler for når det åpnes for reservasjon av seter. Vi anbefaler derfor at du så tidlig som mulig prøver å reservere sete, for da får du også vite når du kan reservere, hvis det ennå ikke er mulig å gjøre det. Det er meget vanlig at det ikke er mulig å reservere sete før mellom 72 og 24 timer før avreise.

9. Gruppestørrelse

Når du bestiller en reise til Kilimanjaro med oss, vil du bli del av en internasjonal gruppe. Hver gruppe har opptil 8 deltakere. Hver gruppe har en guide, assistentguider, bærere og kokker med på turen.

Hvis dere er en gruppe på over 8 personer hjemmefra som ønsker å bestige Kilimanjaro sammen, er det naturligvis mulig å organisere dette. Kontakt oss eller skriv det i kommentarfeltet når dere forhører dere om Kilimanjaro-reisen.

Dersom du reiser alene, kan vi først gi deg en endelig bekreftelse på bestillingen din når vi har gjort opp antall deltakere på din avreisedato. Alternativt kan vi tilby deg en annen avreisedato.

10. Transfers

Ved ankomst til flyplassen i Kilimanjaro blir du hentet av vår lokale representant.
Ved avreise blir du kjørt tilbake fra hotellet til flyplassen.

11. Måltider

Der er helpension under hele reisen.

12. Valuta

Tanzanias valuta heter tanzanian shilling (TZS). Se Googles aktuelle veiledende kurs her. Tanzaniansk valuta kan hverken innføres eller tas med ut av landet. Du kan veksle fra dollar til shilling, og den beste kursen får du på flyplassen. Sørg for å ha mindre beløb på deg (1 – 5 dollar sedler) da dette er mest gangbart på markeder, betaling av tips og lignende. Du kan også ta ut kontanter på Visa og Master Card i minibankene, samt betale med kortene noen steder. Det er også mulig å betale med USD (mest brukt), Euro samt engelske pund i Tanzania.

13. Tips

I Tanzania er det vanlig å gi guider, servitører og annet servicepersonale tips.

Som en tommelfingerregel kan du regne med følgende:

 • 1 USD for bagasje som portøren bærer for deg
 • 10% i barer og restauranter
 • 1 USD om dagen til ham/hun som gjør rent på rommet

Vi har en avtale om at gjestene våre betaler et fast beløp på 250 USD pr. person i drikkepenger til guidene og bærerne. Dette gjelder for alle de ulike rutene til Kilimanjaro.

Legg beløpet i en konvolutt og lever den i resepsjonen på Springlands Hotel til Nur, Joram eller Frank, som sørger for at drikkepengene blir riktig fordelt mellom guider og bærere.

14. Ansvarlig turisme

Som virksomhet er vi vårt ansvar bevisst og derfor gjør vi hva vi kan for å optimere arbeidsforholdene på Kilimanjaro.

Både guider og bærere får en fast grunnlønn som er i henhold til satser fastsatt av Kilimanjaro National Park. I tillegg er vår samarbeidspartner medlemmer av KIATO – Kilimanjaro Association Of Tour Operators, samt initiativtaker til Mount Kilimanjaro Porters Society som jobber for å bedre guider og bæreres vilkår.

15. Tidsforskjell

Tanzania er tre timer foran GMT. Altså en time foran Norge når vi har sommertid, og to timer foran når vi har vintertid.

16. Språk i Tanzania

Tanzania har engelsk og kiswahili som de to hovedspråkene, som gir en felles identitet. Tanzania har 38 mill. innbyggere fordelt på 130 stammer med nesten like mange lokale språk.

17. Helligdager

Det er alltid en spesiell opplevelse å være med på andre lands tradisjoner og feiringer. Nedenfor kan du se en oversikt over helligdager, viktige festivaler og andre spesielle merkedager.

Vær oppmerksom på at enkelte museer og attraksjoner kan være stengt på disse dagene.

18. Overnatting på Kilimanjaro

På Kilimanjaro overnatter du enten i telt eller hytte, avhengig av hvilken rute du velger til toppen av Kilimanjaro.

På Machame-, Shira-, Rongai- og Lemosho-ruten er telt og skumplastmadrass inkludert i turens pris. Teltene settes opp av bærerne. Du kan selv velge å ta med liggeunderlag til bruk sammen med madrassen for å få litt ekstra komfort. Du kan også ta med din egen luftmadrass. Vi anbefaler at du bruker et liggeunderlag som isolerer mot lave temperaturer.

Du må enten ta med din egen sovepose eller leie en på hotellet før turen opp. Vi anbefaler å bruke en sovepose som er egnet for temperaturer ned til minus 25 grader.

På Marangu-ruten overnatter man i enkle hytter, i køyesenger med skumplastmadrasser. Her må du også ta med deg en varm sovepose.

19. Høydesyke

Kilimanjaro er ikke et teknisk vanskelig fjell å bestige, men som følge av den store høydeforskjellen mellom bunn og topp er man veldig utsatt for høydesyke.

Høydesyke kan ramme alle uansett hvilken form man er i. Det er store individuelle forskjeller på, hvordan man kan klare den tynne luften, og det er ikke mulig å si på forhånd, om en person vil få problemer eller ikke.

Det er kroppens reaksjon på det mindre oksygeninnholdet i luften jo høyere opp man kommer. På toppen av Kilimanjaro er det halvparten så mye oksygen som ved havets nivå. Hvis man ikke langsomt venner seg til høyden (akklimatisering), kan kroppen ikke følge med, som kan føre til døden. Akklimatisering er en prosess, hvor kroppen gjennom langsom oppstigning venner seg til oksygenmangel. Dette skjer f.eks. ved økt pustefrekvens, så det kommer mer oksygen til lungene.

Videre vil det dannes flere røde blodlegemer, som mer effektivt transporterer oksygen rundt i blodet. En tommelfingerregl sier, at man høyst kan sove 300-500 meter høyere enn dagen før, for å oppnå en god akklimatisering. Dette er et problem på Kili, da campene ofte ligger 800-1000 høydemeter fra hverandre. Kroppens første tegn på oksygenmangel gir seg til kjenne ved hodedpine, utilpasshet, svimmelhet, søvnløshet, kvalme og appettitløshet. Dette er en mild form for høydesyke, og disse symptomer går ofte over i løpet av natten eller hvis man blir en ekstra dag i samme høyde.

Begir man seg videre oppover kan disse symptomene utvikle seg til oppkast, problemer med å gå, koordinasjonssvanskeligheter, tørr hoste mm.

20. Ved høydesyke

Her er det kun én medisin som virker, gå ned, ned, ned. Det kan ikke sies for mange ganger, hvor viktig det er å komme ned i lavere høyde, når symptomene forverres.

For går det helt galt så kan man få væskeansamlinger i hjernen og væskeansamlinger i lungene, to potensielt dødelige former for høydesyke. Forebyggelse av høydesyke skjer best ved akklimatisering, inntak av rikelige mengder væske og ved karbohydratrik kost.

Et legemiddel med navnet Diamox kan inntas ved akutt høydesyke, samtidig med nedstigning. Noen leger anbefaler ikke Diamox som forebyggende medisin, da advarende symptomer kanskje sløres. Mer farlige symptomer kan derfor plutselig dukke opp uten varsel.

Dersom du skulle få høydesyke og må gå ned, vil du bli fulgt ned til nærmeste camp for hvile her. Vanligvis overnatter man her og kan da fortsette nedstigningen dagen etter.

21. Spesielle ting du skal være oppmerksom på
 • Bagasjen, som bærerne bærer, må høyst veie 15 kg. Overvekt krever en ekstra bærer, som koster 10$ om dagen.
 • Pakk elektroniske ting ned i vanntette vesker, som helst skal være dobbeltforseglet.
 • I dagsutstyret bør som minimum medbringes følgende: Vann, solbriller, kamera, kikkert, regntøy, og en jakke.
 • Husk å ta med øvrige personlige deler, som du har bruk for i løpet av dagen, da du ikke kommer i kontakt med bærerne før om kvelden.
 • Du kan deponere ekstra utstyr gratis i et låst rom på Springlands Hotell.
 • Du kan deponere penger o.l. for 1$ om dagen i en safe på Springlands Hotell.
 • Den offisielle minimumsalderen for bestigning av Kilimanjaro er 12 år. Vi anbefaler likevel at du tenker deg veldig godt om før du tar med deg barn under 15 år på turen opp på Kilimanjaro. Der er ingen øvre aldersgrense.
22. Utstyr som du skal bære selv

Det forventes at du kan bære din egen dagsekk/ryggsekk. I dagsekken skal du ta med deg det du trenger før du kommer frem til leiren om kvelden. Hva du trenger i løpet av dagen som skal bæres i sekken din er individuelt. Vi anbefaler likevel at du som et minimum tar med deg en vannflaske, snacks, litt førstehjelpsutstyr, solkrem, kamera, regntøy, hansker/votter, lue, hatt og litt ekstra, varme klær.

Resten av bagasjen din blir brakt til overnattingsstedene av en bærer. Du bør pakke denne bagasjen i en sekk/veske slik at det er mulig å bære den på hodet, f.eks. i en ryggsekk, en myk reiseveske eller lignende.

Den bagasjen bæreren skal frakte kan maks. veie 15 kg. Hvis du har overvekt, må du betale 10 USD ekstra per stykk bagasje per dag. Bagasjen din blir fraktet fra leir til leir hver dag, og vil være på stedet når du kommer dit.

For å gjøre det enklere å pakke bagasjen i løpet av turen samt for å beskytte bagasjen mot smuss, fuktighet og eventuelt regn, anbefaler vi at du kjøper den litt tykkere plastsekken som tilbys på Springlands Hotel før avgang. Hvis det regner under oppstigningen, kan plastsekken forhindre at bagasjen din blir våt. I tillegg kan du bruke sekken til å beskytte bagasjen din mot smuss i teltet om natten.

Vær oppmerksom på at både bagasjen og soveposen din må få plass i den vesken/sekken du gir til bærerne. Alternativt kan du både pakke vesken/sekken din og soveposen i plastsekken fra Springlands Hotel.

23. Pakking av utstyr
 • En tursekk; f.eks. en god ergonomisk ryggsekk til de daglige tingene, som du selv skal bære på turen oppover.
24. Riktig påkledning
 • Shorts, som brukes første og siste dag
 • Bukser til vandring og til avslapping om kvelden
 • T-shirts eller kortermete skjorter
 • Langermete skjorter eller gensere til vandring og avslapping om kvelden
 • Langermet og langbenet ull undertøy eller super-undertøy
 • Fleecegenser eller ullgenser
 • Fleecebukser
 • Lang jakke eller skijakke, da temperaturene kommer langt under frysepunktet og det samtidig er kraftig vind
 • Regntøy (både bukser og jakke) til regnskog og snø
 • To par vanntette votter, ett par tynne og et tykkere par. Med to par votter kan du ta begge på om det skule bli veldig kaldt
 • Tynt sjal eller hals
 • Varm lue; gjerne finlandshette så den dekker så mye som mulig av ansiktet
 • Keps eller solhatt
 • Undertøy
 • Sports-BH for kvinner
 • Badebukse eller badedrakt til hotellets svømmebasseng
 • Hånd- og fotvarmere (skal kunne aktiveres kjemisk)
25. Fottøy
 • Det er først og fremst viktig, at du får gått alt av ditt fottøy til, før du reiser.
 • Fjellstøvler, som skal være varme, vanntette og med ankelstøtte. De skal ha en passende vekt – ikke for lette og ikke for tunge.
 • Sportssko eller sandaler til avslapning om kvelden.
 • Gamasjer. Det anbefales, at de kan spennes fast til fjellstøvlene.
 • Vandresokker til bruk i de områder, hvor det er varmt.
 • Ullsokker til bruk i de områdene, hvor det er kaldt.
 • Strømper (til bruk under de andre sokkene) som er svettetransporterende, så dine føtter i størst mulig omfang holdes tørre, for å unngå risiko for vannblemmer o.l.
26. Generell huskeliste
 • Vannflaske/drikkeflaske (camelbacks).
  Disse fylles på med rent, kokt vann hver morgen.
  For å unngå at vannet fryser til is, anbefales det at du bærer ditt vann innenfor din jakke e.l.
  Hvis du bruker en camelback, så husk å puste luft i luftblæren etter hvert vanninntak og drikk ofte.
 • Energidrikker, som skal stille både tørst og sult.
 • Du får rent, kokt vann. Ønsker du ytterligere rengjøring av drikkevannet, kan du ha med eget vannfilter eller Iodin rensetabletter.
 • Solhatt med skygge
 • Solbriller
 • Solfaktor minimum faktor 15
 • Leppepomade med solfaktor
 • Skistaver eller vandrestaver (kan leies på Springlands Hotel).
 • Lykt til å feste på hodet eller lommelykter.
 • Kamera, film, og filmstativ (ekstra minne brikke til ditt digitale kamera)
 • Videokamera og bånd .
 • Batterier. Husk å ta med minst et ekstra sett til alt det, som bruker batterier, da det kalde været forkorter batterienes levetid.
 • Kikkert
 • Notisbok, papir, blyant, kulepenn
 • Lommekniv
 • Adapter  – britisk modell
 • Energibarer, snacks, sjokolade, og lignende
 • Kortstokk, spill, bøker, osv.
 • Synåler og sytråd til eventuelle reparasjoner.
 • Penger (kontanter i mindre beløp i USD, Euro og Tanzaniansk valuta).

En del utstyr kan leies ved Springlands Hotel, som har et stort utvalg av brugte effekter til utleie.
Se mer under pkt. 28

27. Toalettsaker
 • Toalettpapir og en pose hvor du kan oppbevare brukt toalettpapir på turene.
 • Et lite håndkle
 • Såpe
 • Tannbørste og tannkrem
 • Våtservietter
 • Briller, kontaktlinser
 • Kam, børste, et lite speil.
28. Personlige papirer
 • Pass
 • Vaksinasjonkort
 • Husk å tegne reise/sykeforsikring + ta med Europeisk helsetrygdkort
 • Adressebok
 • Flybilletter
 • Penger, reisesjekker, kredittkort, o.l.
 • Kort, reisebøker, guider, o.l.

Det kan være en god ide å lage kopier av pass, flybilletter, reiseplan, o.l. og etterlate kopier hjemme hos en venn og i håndbagasjen.

29. Førstehjelpsting
 • Plaster
 • Spesialplaster til føttene
 • Tape, Gassbind, støttebind, o.l.
 • Insektsmiddel
 • Desinfeksjonsmiddel
 • Tabletter mot løs mage
 • Antihistaminer (mot eventuelle allergiske reaksjoner).
 • Malariamedisin og evnt. reseptpliktig medisin
 • Hodepinetabletter og lignende smertestillende tabletter

Husk å rådføre deg med din lege ved bruk af medisin.

30. Priser for leie av utstyr
Utstyr Pris pr. person
Ponco 18 $
Mont Bell sovepose
(-25-35C)
40 $
Rygsekk 12 $
Plastpose   4 $
Sportsbag 10 $
Staver 12 $
Gamasjer   8 $
Hansker   8 $
Genser   5 $
Lange underbukser   5 $
Regnjakke 12 $
Regnbukser 12 $
Fjellstøvler   9 $
Fleecebukser   6 $
Vinterjakke 12 $
Finlandshette   6 $
Lue eller skjerf   6 $

Prisene er veiledende. Vi tar forbehold for prisendringer.

31. Ting du skal unngå på turen
 • Drikk ikke vann fra springen – kjøp vann på flaske.
 • Spis ikke frisk frukt og grønt, som dere ikke har har skylt grundig selv.
 • Hold avstand til folk, som hoster og nyser.
 • Ta aldri medisin, som dere ikke har med selv. Kjøp ikke medisin i Tanzania, for medisin kjøpt på et apotek selv med resept, er ikke alltid, hva den utgir seg for, selv om navnet og emballasjen er velkjent.
 • Unngå, hvis mulig å bli stukket med kanyler på klinikker og sykehus (noen turister har med kanyler og sprøyter i bagasjen, som de har kjøpt på et norskt apotek, bare for sikkerhets skyld).
 • Unngå, hvis mulig å gå til tannlege.
 • Sørg for å beskytte dere i enhver henseende.
 • Gå aldri alene. Vær flere, og helst sammen med guiden.
 • Forsøk aldri å gå ut av bilen i nasjonalparkene. Det er kun tillatt på bestemte rasteplasser.
32. Reisende med innskrenket bevegelighet

Vi vil gjøre degoppmerksom på at denne reisen generelt ikke egner seg for bevegelseshemmede personer. Ta kontakt med oss for å høre om mulighetene i forhold til dine spesifikke behov.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Topp reiser
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Opplevelsesrik safari og hvite sandstrender.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.
 
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Luksus safari i Sør-Afrika
Luksus safari i Sør-Afrika
Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.