Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Kontakt oss


Afrikasafari.no er en del av Aclass A/S. Vi er en kredittverdig virksomhet vurdert ut i fra Soliditets kredittvurderingssystem. Vurderingen foretas på bakgrunn av en rekke ulike parametre og opplysningene oppdateres daglig via Soliditets database.
Afrikasafari.no
Hasselager Centervej 27
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Tlf.: 85 29 54 24.
E-mail: info@afrikasafari.no

Åpningstider

Mandag – fredag | fra 09.00 – 15.45
Lørdag og søndag – Lukket

Du kan alltid kontakte oss via telefon eller e-post.
Du kan også bruke kontaktskjemaet til høyre.

Vi besvarer din henvendelse så snart som mulig.

Vi er medlem av Danmark Reisegarantifond nr.1778.

Medarbeiderne hos Afrikasafari.no

Ingun Hammersmark Nikolajsen

Ingun Hammersmark Nikolajsen
Reisekonsulent

Ingun har jobbet hos Afrikasafari siden oktober 2012, og er salgsansvarlig for Norge. Hun er utdannet fysioterapeut, men trives aller best når hun snakker med reiselystne kunder.

Ingun har et stort hjerte for Afrika og har bl.a bodd 2 år i Etiopia hvor hun underviste på en lokal skole. Her ble hun god til å prute med taxisjåførene på det lokale språk Amharisk! Hun har også reist i Kenya, Tanzania og Zambia og har flere litt uvanlige reiseopplevelser med i ryggsekken. Hun har drukket kaffe med stammefolk i Blånildalen, besøkt slummen i Nairobi, og vært med på tradisjonell jakt med pil og bue i Tanzania.

Et av høydepunktene fra Inguns safari i Tanzania var turen i varmluftsballong over Serengeti. Ingun har også stått på toppen av Kilimanjaro og har gode råd og tips til deg som drømmer om å gjøre det samme. Ingun er gift og har tre barn som gleder seg til de kan være med på safari.

Lene Gaardbo

Lene Gaardbo
Reisekonsulent

Lene har jobbet i reisebransjen i mange år. Helt siden ungdomsårene har hun vært lidenskapelig opptatt av å reise ut i verden og oppleve nye land, områder og kulturer. Helst reiser hun til et nytt sted hver gang. Denne lidenskapen utlever hun både gjennom jobben sin og på flere årlige reiser ut i verden med mann og barn. En av hennes største reiseopplevelser var på safari i Tanzania. Her oppdaget hun en løvinne som hadde gjemt seg i det høye gresset i veikanten, reiste seg og beveget seg langsomt bortover savannen. Plutselig kom det først én liten løveunge til syne, deretter to og til slutt en tredje etternøler. Den siste var litt engstelig av seg, så løvinnen måtte tilbake for å få med seg den siste ungen. Et utrolig bevegende øyeblikk.

Pernille Grøngaard Kristensen

Pernille Grøngaard Kristensen
Reisekonsulent

Pernille er salgsansvarlig i Afrika-safari.dk, og hun har jobbet i reisebransjen i mange år.
Hun har alltid hatt en stor lidenskap for å reise og tar med familien på reise så ofte som mulig. Pernille er mor til tre barn som alle har vært med på reiser fra de var 1 år.

”Det er vanskelig å peke på én enkeltstående reiseopplevelse, men det å reise med barn er helt spesielt. Opplevelsene og minnene man får sammen er uvurderlige, og barns begeistring og avslappethet gjør det enkelt å reise med dem.

Noen av de reiseopplevelsene Pernille husker best er safariturene i Afrika, dykking i Australia, helikoptertur over Mount Cook, Koh Racha i Thailand og solnedgangen ved Grand Canyon.

Sonya Mönius

Sonya Mönius
Reisekonsulent

Sonya er vår svenske selger, og hun har ansvaret for å oppfylle alle de ønskene våre svenske kunder måtte ha i planleggingen av deres drømmereise til Afrika.

”Jeg var på min første safari i Tanzania og Zanzibar i juni 2014. Å få lov til å oppleve det afrikanske kontinentet, den annerledes kulturen, de fascinerende og utrolig flotte ville dyrene, menneskenes store gjestfrihet og den storslagne naturen med alle mine sanser var en av de største reiseopplevelsene jeg på det tidspunktet hadde hatt”. Nå har hun vært på flere safarireiser, og hver eneste av dem har vært unik og gitt henne opplevelser for livet.

”Å reise er å leve, og det er et privilegium jeg alltid er like takknemlig for. Det gir meg noe jeg også gjerne vil hjelpe andre med å samle: gode minner!”

Neil Smith

Neil Smith
Reisekonsulent

Neil har hatt en variert karriere, han har jobbet både som politibetjent, biltapetserer og reisekonsulent. Han er alltid på jakt etter nye reiseopplevelser og spennende kulinariske oppdagelser og liker å dra på opplevelsesferier med hele familien.

Han har jobbet og reist i mange land, bl.a. Tyskland, Danmark, Holland, Ungarn og USA.

Noen av hans beste reiseopplevelser så langt har vært å overnatte i en Serengeti Wild Camp, besøke David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, møte digre krokodiller i Costa Rica og nyte solnedgangen over Cienfugos Bay i Cuba med en kjempestor mojito i hånden!

Neil har tre barn og er glad i å se på og drive med forskjellige former for sport. Han trener også et lokalt fotballag.

Richard Thijssen

Richard Thijssen
Reisekonsulent

Richard er nederlender og har alltid hatt stor interesse for reisebransjen. Han har utviklet stor interesse for reiser til Afrika siden han bodde i Kenya i nesten ett år.

Sin største reiseopplevelse fikk han også i Kenya. Kombinasjonen av afrikansk kultur, natur, dyreliv og vennlige mennesker er helt spesiell. Man vet aldri hva som venter rundt det neste hjørnet. Han elsker å dele sine erfaringer fra livet i Kenya med andre.

I fritiden er Richard glad i å spille fotball, men aller helst tilbringer han tid sammen med familien og drar på dagsturer med sønnen sin.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen
Administrasjonssjef

Lene er administrasjonssjefen vår, og hun har jobbet hos oss siden 2015. Lene er utdannet innen kommunikasjon og har tidligere drevet med markedsføring og kommunikasjon, både internt og eksternt. Som administrasjonsleder håndterer Lene mange forskjellige oppgaver, blant annet styrer hun bedriften vår med fast hånd, hun arbeider med interne prosjektoppgaver og behandling av kunde-feedback. Hun synes at dialogen med kundene og deres gode og helt spesielle reisehistorier gjør arbeidsdagen morsom og spennende. Det inspirerer også hennes egen reiselyst og drømmene om det neste reisemålet.

Lene kan sette mange kryss på verdenskartet, for hun har blant annet reist i USA, Australia, New Zealand, Singapore, Kina og Afrika. Blant de største reiseopplevelsene hennes er en vandring på Den kinesiske mur og bush-camping ved Ayers Rock i Australia. I fremtiden frister Cuba og Latin-Amerika, men hvem vet hva som kan snike seg inn på reiseprogrammet innen den tid.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs
Salgssjef

Med en utdannelse innenfor både jus, fransk språk og medier/kommunikasjon har Elisabeth en bred vifte av kompetenser. Elisabeth har mangeårig erfaring innen reiseliv; først i hotelbransjen og siden i reisebyrå og har vært en del av Afrika-safari/Aclass siden 2009.  Elisabeth har ansvaret for salgsavdelingen og den viktigste drivkraften/motivasjonen er muligheten for å virkeliggjøre folks reisedrømmer og skape unike opplevelser på spennende destinasjoner.

Hun har selv vært på flere av våre reisemål, bl.a. safarireiser i Sør-Afrika, Kenya, Tanzania, Namibia. Det har gjennom årene også blitt reiser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesia, Peru, Bolivia og Brasil samt flere destinationer i Mellomøsten.

På det personlige plan er Elisabeth opptatt av å fylle fritiden med samvær med gode venner, turer i naturen, men synes også det er deilig å fordype seg i en god bok.

Anja Østermark

Anja Østermark
Booking Specialist

Anja har jobbet i reisebransjen i mange år og hos Afrika-safari siden 2015, da hun nettopp var kommet hjem etter å ha bodd mange år i Qatar.

Helt fra ungdommen av har hun reist mye, og det har hun fortsatt med, også etter at hun fikk barn.

Anja foretrekker en kombinasjon av natur, storby, strand og aktiv ferie når hun reiser. Hun elsker også å dra på lange road trips, og har blant annet kjørt rundt i Australia og tatt turen fra Qatar til UAE gjennom Saudi-Arabia.

De siste reisene hennes har gått til det afrikanske kontinentet, med en tur til Mocambique kombinert med Sør-Afrika og safari i Tanzania med badeferie på Zanzibar.

Marie Kønig

Marie Kønig
Booking Specialist

Marie har jobbet i reisebransjen siden 2007. Men hun har hatt reising i blodet helt fra barnsben av. Som datter av en sjømann har hun sett nesten hele verden fra store containerskip.
Denne lysten til å se verden gir hun nå videre til sine to barn, som begge hadde krysset Atlanterhavet før de kunne gå.

Den største reiseopplevelsen var et tilfeldig sammentreff på en tur til USA – et valgmøte med en ung, fremadstormende politiker: Barack Obama. Det var kjempestort å oppleve en politisk bevegelse fylt med håp for fremtiden og der drømmer ble til virkelighet. Man ble bokstavelig talt en del av historien.

Linda Kjærgaard

Linda Kjærgaard
Booking Specialist

Linda har alltid hatt en sterk lidenskap for å reise og oppleve verden. Hennes mangeårige erfaring som flyvertinne i et internasjonalt flyselskap samt opphold i Tyskland, USA og Sverige har gitt henne fantastiske opplevelser og innsikt i verdens kulturer. Her er et utvalg av hennes beste reiseopplevelser: ”I left my heart” i San Francisco og California, var overveldet av menneskemylderet i Tokyo, betatt av Mexico City og fascinert av Singapore. Blant minnene som gjorde størst inntrykk var også en tur på hesteryggen i Kasakhstan og et besøk på et barnehjem i Etiopia, der hun ble møtt med åpenhet og nysgjerrighet. Å reise er å leve og lære.

Privat er hun aktiv sammen med familien sin. Dessuten er hun meget interessert i fotografi, en hobby som er inspirert av verdens fascinerende natur, vakre solnedganger, mange flyturer og imponerende fjellkjeder.

Sofia Andersson

Sofia Andersson
Booking Specialist

Sofia startet i reisebransjen som bussguide og ble senere destinasjonssjef i land som Spania og Bulgaria. Etter seks år på forskjellige reisemål startet Sofia som reisekonsulent i et dansk/svensk selskap. Etter en pause fra bransjen da hun fikk to flotte barn og jobbet i trykkeribransjen har hun vendt tilbake til sin store lidenskap, reiser. Sofia har reist i store deler av Europa og Asia og har også besøkt Afrika.

I fritiden løper Sofia mye, og hun elsker å utfordre seg selv til å løpe raskere gjennom å delta i konkurranser og hele tiden løpe nye distanser.

Tanja Jensen

Tanja Jensen
Booking Specialist

Tanja har vært i reisebransjen i mer enn 15 år. Hun forlot den en kort periode for å ta utdanning innen ernæring og helse, men kunne ikke unnvære bransjen og er nå sterkt tilbake. Hun setter stor pris på kontakten med leverandørene og flyselskapene samt de utfordringene dette også innebærer.

Tanja elsker å reise og har hatt noen av sine beste reiseopplevelser i Brasil, Thailand og Tanzania. I det sistnevnte landet måtte Tanja overvinne sine egne grenser og takke ja til grillet ekorn som guiden nettopp hadde nedlagt med pil og bue. For hvem kan vel si nei takk til det?

Neste gang Tanja skal av gårde skal hun også ha med seg familien, som nå også omfatter to flotte barn.

Anja Aagaard Harrig

Anja Aagaard Harrig
Booking Specialist

Anja elsker å reise og har gjort det hele livet. Hun har heldigvis funnet en mann som deler denne lidenskapen, og nå har de tre små jenter som de gleder seg til å vise og oppleve verden med. Hennes beste reiseopplevelser er mange, men hun husker bl.a. da hun og mannen skulle ut og se orangutanger i jungelen i Sumatra. De skulle overnatte i et primitivt ”shelter”, og om natten åpnet himmelen sine sluser, med monsunregn, lyn og torden. Hun sov ikke mye denne natten, men likevel husker hun den som et fantastisk minne. Et annet av hennes favorittminner er da hun og mannen hennes satt på terrassen i Sør-Afrika og hørte løvene kalle.

Lene Løcke

Lene Løcke
Booking Specialist

Lene har alltid elsket å reise ut og oppleve verden. Som yngre reiste hun i månedsvis i Afrika og Latin-Amerika – i ryggsekkperioden ble opplevelser og frihet prioritert mye høyere enn komfort. Siden den gang har hun fått barn, så nå er god planlegging en viktig ingrediens i reisene. Selv om hun av og til har fått kultursjokk synes Lene det er mest spennende å oppleve steder som er veldig forskjellige fra vår del av verden. Som for eksempel eventyrlige, fargerike og eksotiske India med hellige kuer, turbaner, vakre sarier og de mest fantastiske palasser – iblandet kaos, støy, merkverdig hornmusikk, dansende kobraer og urgamle, hellige ritualer. Reiseerfaringene førte i 2004 til en jobb i reisebransjen, der Lene nå har glede av å kunne hjelpe våre gjester ut i verden for å samle reiseminner.

Thomas Høiriis

Thomas Høiriis
Booking Specialist

Thomas har jobbet i reisebransjen i mange år og trives med å få alle detaljene rundt reisene våre til å stemme, slik at kundene får den best mulige opplevelsen og den mest profesjonelle servicen fra reisebyrået vårt.

Reiser er hans lidenskap, og han har reist i nesten 50 land. Målet hans er å komme opp i 100 land, og han gleder seg til hvert eneste av dem.

Den beste reisen hans gikk til USA, der han sammen med familien sin kjørte i bobil gjennom California, Nevada, Arizona og Utah. Han ser spesielt frem til å oppleve mer av USA og etter hvert også reise til Afrika.

Rikke Holm

Rikke Holm
Booking-sjef

Rikke har mange års erfaring fra reisebransjen og har vært ansatt i Aclass siden 2010. Hun har ansvaret for booking-avdelingen, der kunden alltid står i sentrum.

Å reise betyr mye for henne, og opp gjennom årene er det blitt mange reiser rundt i Asia, Australia, USA og det meste av Europa. Hun har reist mye hele livet, for hun elsker å få muligheten til å oppleve nye kulturer og friheten man har i utlandet.

Den beste reiseopplevelsen for Rikke er å ta familien med på eventyr og oppleve hvordan det samler familien.  Gode minner er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med familie og venner. Hun slapper av når alle møtes ”rundt bordet” ved familiens felles bordtennisbord.

Kirsten Aagaard

Kirsten Aagaard
Produktsjef

Kirsten har alltid jobbet i reisebransjen, og hun har vært produktansvarlig i mange år. Kirsten har reist mye på de fleste av våre reisemål og også bodd noen år i utlandet. Hun er alltid på jakt etter nye reismål, nye hoteller, nye måter å reise på eller nye opplevelser på våre eksisterende reisemål.  Hun brenner for å dele sine erfaringer ved å sette sammen reiser med godt innhold og en fin rytme, så du virkelig får oppleve hvor forskjellig livet leves i vår utrolig mangfoldige verden og kommer hjem med fantastiske reiseminner.

Når hun ikke jobber, er Kirsten glad i hagearbeid. Hageinteressen ga henne en interessant opplevelse i Kinas Sichuan-provins, der hun oppdaget rogn med rosa bær – dem hadde hun hittil bare sett på bilder i en hagebok fra England.

Michelle Antonie

Michelle Antonie
Product Manager

Michelle startet hos oss praktikant i 2012 og fortsatte deretter som deltidsansatt student. I 2015 fikk hun fast ansettelse i vår produktavdeling, der hun får lov til å jobbe med det hun liker alle best, nemlig å dele sine erfaringer i form av å sette sammen nye, spennende reiser.

Michelle har besøkt de fleste verdensdeler, og hun har alltid vært kjempeglad i å reise. Uansett om det er andre, tredje eller fjerde gang hun besøker et reisemål, kommer hun alltid hjem med nye opplevelser og eventyr i ryggsekken.

Å reise rundt i verden og møte andre kulturer er en øyeåpner for hvor forskjellig livet kan leves. Å reise er å leve og at lære, og det har spesielt lært Michelle at det er de små tingene i livet faktisk teller.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen
Product Manager

Christina har jobbet i reisebransjen i over 15 år, og de siste 10 årene har hun drevet med produksjon av reiser. Det er både spennende og utfordrende å arbeide sammen med mennesker fra hele verden, og hun elsker å sette sammen reiser hun vet vil gi kundene våre fantastiske opplevelser.

Hun startet reiselivet som ung ryggsekkturist på en lengre reise og har siden den gang vært opptatt av å se og oppleve mer av store verden. Hun har i dag to flotte barn som heldigvis gjerne blir med på reisen.

Hun er interessert i natur og dyreliv, men det som fascinerer henne aller mest på reisene er hvordan historien blir levende, som når man står på toppen av en gammel mayaruin i Mexico.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen
Product Manager

Winnie er opprinnelig cand.mag. med hovedfag i historie, og hun har reist det meste av sitt liv. Som liten så hun mye av Europa fra baksetet i foreldrenes bil, og så snart hun var ferdig med gymnaset pakket hun ryggsekken og dro ut på eventyr.

Hennes aller største lidenskap er Australia. Winnie elsker Australia og har reist Down Under mer enn 15 ganger. Hennes største reiseopplevelse var likevel den gangen hun snublet over en babysjiraff i Afrika. Eller kanskje synet av solen som glitret i snøen på toppen av Aconcagua. Et bryllup i Thailand står også høyt oppe på listen – eller en helt improvisert road trip gjennom Texas. Winnie liker godt kontraster. Aller helst vil hun komme inn bak fasadene i de landene hun reiser til!

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak
Økonomisjef

Peter er utdannet som cand.merc. i management accounting og har bl.a. jobbet i 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. utstasjonert halvannet år i London og utførte oppdrag i Australia. Gjennom sin konsulentvirksomhet har Peter fått bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært reist i Europa, Amerika og Asia, og høydepunktet var en kjør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturopplevelser. Den morsomste reiseopplevelsen var en tur til Borneo, der lokalbefolkningen trodde han var profesjonell badmintonspiller og ba om autografer. ”Jeg sa høflig nei, men de insisterte, og da måtte jeg jo bare skrive”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild
Business Controller

Alex er utdannet cand.merc.aud og har tidligere jobbet som revisor. Han har vært ansatt i reisebransjen i flere år og er til daglig involvert i de fleste områder i økonomiavdelingen.

Alex har blant annet vært i Florida med familien sin. Her var et av høydepunktene da hans den gang 5 år gamle sønn fikk lov til å holde en levende alligator. Men også turen til Kennedy Space Center og Magic Kingdom var flotte og fascinerende opplevelser.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen
Økonomilærling

Daniel har tatt utdanning som Financial Controller på en dansk økonomisk høyskole, og startet hos Aclass som økonomipraktikant sommeren 2016. Han setter stor pris på arbeidet i et profesjonelt team. Da blir det enklere for ham å fokusere på å hjelpe kundene på best mulig måte.

Som barn dro han alltid på charterturer rundt omkring i Europa og nøt solen. Men den helt store reiseopplevelsen var Thailand, der han opplevde en kultur som er så utrolig forskjellig fra den danske. Han var spesielt fascinert av hvor utrolig flott det var rundt omkring i landet. Han var også ute i havet og snorklet og oppdaget hvor rikt livet under vann kan være.

Dino Karalic

Dino Karalic
Markedsføringsjef

Dino har jobbet med markedsføring og kommersiell forretningsutvikling i over 10 år, det meste av tiden i reisebransjen. Han legger stor vekt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at gjestene våre skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøkt mange av reisemålene våre og har fått mange flotte opplevelser og minner for livet. Han er meget opptatt av å sove godt om natten, og ifølge Dino får man faktisk verdens beste nattesøvn i en teltleir i Masai Mara-nasjonalparken i Kenya.

Mye av fritiden tilbringes sammen med familien, der to småbarn fyller store deler av hverdagen. Han finner også tid til venner en gang imellom – og god avslapning er ifølge Dino en tur på treningssenteret eller en løpetur ved havet.

Rikke Kristensen

Rikke Kristensen
E-mail & Social Media Marketing Specialist

Rikke jobber med markedsføring via e-post og sosiale medier og sørger for tekster med inspirerende innhold til nyhetsbrev og sosiale medier.

I fritiden tilbringer hun tiden på golfbanen eller på reise. Rikke har reist mest i Europa og Asia, der Vietnam, Kambodsja, Bali, Singapore og Tokyo alle ga henne store reiseopplevelser. Hun har også en viss forkjærlighet for Sør-Frankrike.

En morsom opplevelse på rundreisen i Vietnam var guidenes tolkning av Gangnam Style-videoen med sang og dans i små livlige kurvbåter utenfor Hoi An. Det vanskeligste var likevel når hun selv måtte balansere og seile en av båtene etterpå.

Dennis Damsager

Dennis Damsager
PPC Specialist

Dennis er PPC Specialist i vårt markedsføringsteam og jobber med data og analyse med fokus på søkeatferd. Han er selvlært i digital markedsføring og jobbet etter handelsskolen i mer enn 10 år med E-handel i forskjellige roller og virksomheter.

Dennis vet overraskende mye om toaletter, vannkraner og takrenner. Han jobbet nemlig i mange år med salg av nettopp VVS-artikler. Derfor kan kollegaene alltid få gode råd med på veien når de trenger hjelp til et gjør-det-selv prosjekt.

Når han ikke er på jobben, liker han å spille fotball eller reise. For Dennis er ikke reisemålet så viktig, så lenge han er i godt selskap og temperaturen ligger rundt 25-30 grader.

Trine Boesen

Trine Boesen
SEO Specialist

Trine er SEO Specialist og jobber med å utvikle innhold til hjemmesidene våre og sørge for at de og søkemaskinene snakker samme språk.

Hennes første ”ordentlige” reise var to ukers interrail i Europa da hun gikk på gymnaset. Siden den gang er det blitt den klassiske jordomreisen, mange storby- og charterreiser og et halvt år i Kina i forbindelse kinesiskstudier på universitetet i Aarhus.

Kina har en helt spesiell plass i Trines hjerte. Oppholdet i dette landet har gitt hennes noen av hennes største opplevelser, men også kulturelle, personlige og språklige utfordringer. Kjærligheten til språket har hun beholdt.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen
Adm. direktør

Claus er utdannet innen transport og logistikk og har bl.a. bodd og jobbet i Tyskland, Kina, Japan og Korea i 8 år. I årenes løp har Claus reist i Asia, Europa, USA og Canada samt Kenya, Tanzania og Sør-Afrika.

Claus ble en del av Afrika-safari i 2012 og har fra dag én brent for at Afrika-safari alltid skal gjøre sitt ytterste for å gi kundene fantastiske opplevelser. Hans lidenskap er å leve opp til mantraet om” å gi kundene våre deres livs opplevelsesreise” og at dette alltid skal være en viktig del av det daglige arbeidet i Afrika-safari. Det skal også respekten for naturen, dyrene og våre samarbeidspartnere på alle reisemålene.

Fritiden prioriteres med familien, og Claus reiser gjerne til noen av Afrika-safaris spennende reisemål eller tar en runde golf med venner.