Tlf. 85 29 54 24 | man-fre 9-16
ForsideOvernattingMauritius

Overnatting: Mauritius

Her kan du lese mer om overnattingsstedene under badeferien på Mauritius.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hotel Veranda Paul & Virginie
Grand Gaube

Det sjarmerende boutique-hotellet “Veranda Paul & Virginie” på nordkysten av Mauritius er det perfekte stedet å slappe av etter en opplevelsesrik reise. På denne delen av øya er strendene ofte små, men de er idylliske og uforstyrrede.

Hotellet er perfekt til par som ønsker en romantisk og avslappende ferie i rolige omgivelser. Barn under 18 år er ikke tillatt, og vi kan nesten love at dere vil få et deilig avslappende opphold her.

Alle de 81 rommene har full eller delvis havutsikt og terrasse eller balkong, der dere kan nyte den flotte utsikten dagen lang. Rommene er innredet i lyse farger, og de lette materialene bidrar til at omgivelsene føles lette og luftige.

Hotellet har mange fasiliteter og aktiviteter, blant annet to svømmebasseng, spa, forskjellige former for vannsport, tennis og mye mer. Her er det to restauranter, og vi har valgt å inkludere halvpensjon i oppholdet, slik at dere kan nyte dagen, bassengene, stranden, solen og hverandre uten å måtte tenke på hvor dere skal spise om kvelden.

Fra hotellet er det direkte adgang til en liten, men praktfull strand. En 15 minutters taxitur unna ligger byen Grand Baie, der dere også kan bruke den offentlige stranden i den vakre bukten. Her liger det også mange hyggelige kafeer og restauranter med rimelige priser. Dessuten har byen gode shoppingmuligheter.

Dagene er til fri disposisjon. Hvis dere ønsker ekstra utflukter, kan dere henvende dere til hotellets resepsjon og vår samarbeidspartner for å få en oversikt over hvilke muligheter som finnes.

Oppgradering til Superior rom:
Superior rom med halvpensjon, 5 netter 785 kr. pr. person
Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller
La Palmeraie
Belle Mare

Dette 4-stjernede boutique hotellet ligger på den 3 km lange, hvite sandstranden Belle Mare på øyas østside. Her er det rik mulighet for å bade i det fantastiske vannet i Det indiske Hav.

Hotellet tilbyr en rekke gratis aktiviteter som f.eks: kajakk, snorkling, surfing, tur i pedalbåt eller båt med glassbunn. For de som ønsker å prøve Kite surfing er dette et velegnet sted, da hotellet ligger i nærheten av den offisielle kite surf skolen på Mauritius.

Det finnes 2 restauranter og en strandkafé på hotellet hvor frokost, lunsj og middag kan inntas etter eget ønske.

Hotellet har 60 rom inspirert av Marokkos Marrakech, og dette gir hotellet en spesiell avslappet stemning i behagelige omgivelser. Hotellet har bl.a. rom som praktisk talt ligger på stranden.

Prisene for oppgradering:
Superior rom med halvpensjon, 5 netter 2.075 kr. pr. person
Deluxe beachfront rom med halvpensjon, 5 netter 2.850 kr. pr. person
Hilton Mauritius Resort & Spa
Flic en Flac

Et resort i særklasse som ikke fås mye bedre. Hotellet er beliggende på vestkysten av Mauritius på den verdensberømte stranden Flic en Flac, som med sin 2 km lange hvite strand er innbegrepet av Mauritius. For de som ønsker en avslappet ferie i luksuriøse omgivelser er Hilton det perfekte valg.

Rommene er store og innrettet i mauritisk og asiatisk stil med enten balkong eller terrasse. Alle rommene vender ut mot sjøen. Rommene er alle utstyrt med aircondition, minibar, telefon og internettadgang. Hotellet har 4 restauranter, herav en seafood- og en Thai restaurant, og det er også en restaurant/ bar på stranden. Det finnes 2 store bassengområder- et til alle og et til voksne.

Hotellet er omgitt av Flic en Flac´s hvite sandstrender og en lagune, som er beskyttet av korallrev og gjør det til et perfekt sted for dykking og snorkling. I tillegg tilbyr hotellet mange forskjellige gratis vannsportsaktiviteter.

Det finnes også et fantastisk spaområde med mulighet for forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger, i tillegg til tennisbane og treningsrom.

Som et av de absolutte høydepunktene kan man fra stranden- mot betaling- kjøre i båt ca. 5-10 minutter ut i lagunen og kjøre ved siden av eller dykke med store flokker av delfiner, som nesten hver morgen kommer inn i lagunen på 10-20 meter dypt vann og blir der til rund lunsjtid, før de igjen søker mot dypere vann.

Pris for oppgradering:
Deluxe rom med halvpensjon, 5 netter Inkl. 1/2 dags Catamaran Cruise. Gjelder fra 6/1-31/10 2017 5.325 kr. pr. person
Deluxe rom med halvpensjon, 7 netter Inkl. 1/2 dags Catamaran Cruise. Gjelder fra 6/1-31/10 2017 7.535 kr. pr. person
The Sands Resort & Spa
Flic en Flac

The Sands har alt som et 5-stjernet resort kan by på , unntatt en «Kids Club». Hotellet ligger på den verdensberømte stranden Flic en Flac, som med sin 2 km lange hvite strand er innbegrepet av Mauritius. For de som ønsker en rolig og avslappet base for ferien på Mauritius er dette fantastiske resort et godt valg.

Hotellet består kun av store de luxe- rom, med enten balkong eller terrasse og alle ligger vendt mot sjøen. Alle rom har enten stor dobbeltseng (king size) eller to enkeltsenger (twin beds). Blant andre romfasiliteter kan vi nevne: aircondition, telefon med voice-mail, safe, minibar, TV med flere kanaler samt mulighet for å lage te og kaffe.

De store badene har separat dusj med glassdører, badekar og toalett. Det er også hårføner, uttak til barbermaskin samt walk-in garderobe.

Hotellet har 3 restauranter, hvor «Tamarind Terrace» tilbyr et utvalg av internasjonale retter samt forskjellige mauritiske spesialiteter og et godt utvalg av gode viner fra mange verdensdeler. De øvrige 2 restaurantene tilbyr sjømat og gastronomi av høy klasse mot et tillegg i prisen for halvpensjon. Dessuten tilbys spa, trenings senter samt gratis aktiviteter som kajakk, snorkling, surfing, små seilbåter og pedalbåter.

Som et av de absolutte høydepunktene kan man fra stranden- mot betaling- kjøre i båt ca. 5-10 minutter ut i lagunen og kjøre ved siden av eller dykke med store flokker av delfiner, som nesten hver morgen kommer inn i lagunen på 10-20 meter dypt vann og blir der til rund lunsjtid, før de igjen søker mot dypere vann.

Pris for oppgradering:
Superior Suite med halvpensjon, 5 netter 4.350 kr. pr. person
Familievennlige hoteller
Anelia Resort & Spa
Flic en Flac

Dette firestjerners familievennlige hotellet ligger rett i utkanten av den berømte Flic en Flac-stranden på Mauritius’ vestkyst. Her er du kun en kort spasertur fra den kritthvite sandstranden der det et flott å snorkle i havet eller bare å trekke seg litt tilbake og nyte roen og freden.

Hotellet har ikke mindre enn fire svømmebassenger. To av dem er barnebassenger, så dette er det perfekte valget til en familieferie. Her finner du bokstavelig talt et hav av aktiviteter, inkl. en barneklubb, så ingen trenger å kjede seg. Med mindre de selv velger å gjøre det …

De 150 rommene er hyggelig innredet i lyse og vennlige farger. Alle rom har balkong eller terrasse.

Vi tipper at restauranten ”Burger Bar” blir en suksess hos hele familien, og det er også to andre restauranter å velge mellom.

Du bestemmer selv hvordan du vil tilbringe dagene på Anelia. Hotellet kan være behjelpelig med å arrangere utflukter, og en av dagene bør du unne deg et besøk på det flotte spa-et. Etter en deilig massasje kan du slappe av i det utendørs boblebadet som ligger i vakre omgivelser i den frodige og velpleide hagen.

5 km fra hotellet ligger Casela Nature Park, og dette er et fantastisk sted både for barn og voksne. Her kan du treffe kjempeskilpadder, sebraer, tigere, løver, giraffer, aper, 1500 fugler og beundre eksotiske blomster og planter. Du kan prøve ziplining, canyon swing, segway, gå på hengebroer og mye, mye mer.

Pearle Beach Resort & Spa
Flic-en-Flac

Pearle Beach Resort & Spa ligger i kystbyen Flic-en-Flac på vestsiden av Mauritius med spektakulær utsikt til Det indiske hav og Le Morne Brabant-halvøya. Hotellet ligger rett ved den 8 km lange hvite sandstranden, en av øyas lengste og beste, omgitt av turkisblått hav og svaiende palmer. Stranden er barnevennlig, for den ligger beskyttet av et korallrev et par hundre meter ute i havet, og revet gjør også dette området til et populært sted å snorkle.

Pearle Beach Resort & Spa består av 74 rom, og 64 av dem har havutsikt. Alle rom har klimaanlegg, TV, Internett, telefon, minibar, kaffe- og tekoker, sikkerhetsboks og hårtørker.

Hotellets fasiliteter omfatter treningsrom, et hyggelig område med hage, svømmebasseng, jacuzzi og barnebasseng. Når sulten melder seg, kan du nyte et måltid i en av restaurantene med utsikt over havet.

Der er gratis å bruke utstyr til vannsportsaktiviteter som windsurfing, kajakkpadling, snorkling, joller, sykkelbåter. Du kan også spille bordtennis, petanque, strandvolleyball og mye mer.

I hotellets spaavdeling kan du bli bortskjemt med ansiktsbehandlinger og massasje. Behandlinger og massasje må betales ekstra.

Om kvelden er det underholdning i form av cabaret-show og levende musikk.

8 km fra hotellet ligger Casela Nature Park, et fantastisk sted for både barn og voksne. Her kan du oppleve kjempeskilpadder, sebraer, tigere, løver, sjiraffer, aper, 1.500 fugler og eksotiske blomster og planter. Du kan prøve ziplining, canyon swing, segway, gå på hengebroer og mye, mye mer.

Et opphold på Pearle Beach & Spa får deg raskt ned i gir, og samtidig er det massevis å foreta seg.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Topp 5 reiser
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Opplevelsesrik safari og hvite sandstrender.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.
 
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.
 
Luksus safari i Sør-Afrika
Luksus safari i Sør-Afrika
Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.