• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Mauritius

Her kan du lese mer om overnattingsstedene under badeferien på Mauritius.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Veranda Tamarin Mauritius

Tamarin Bay

Veranda Tamarin er nok et av de hyggeligste hotellene på Mauritius’ vestkyst.

Her er det ingen høye murer eller elektriske porter. I stedet er det hengekøyer, sand på gulvet i lobbyen og en hyggelig, sjarmerende og personlig atmosfære.

Hotellet ligger like ved vakre Tamarin Bay, der mange delfinflokker holder til, og her på vestkysten av øya kan du beundre fantastisk vakre solnedganger.

Hotellet har 116 rom, alle med eget bad, aircondition, te- og kaffefasiliteter, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er veldig hyggelige og innredet med en flott fargebruk som gjør dem både innbydende, moderne og retro på én gang. Alle rom har egen balkong/terrasse. Rommene har også et «strandsett» som består av en kurv med håndklær og strandmatter, og du får også din egen kjølebag.

Stranden er offentlig, og her ligger alt til rette for å ta med matpakke og kalde drikkevarer i kjølbagen, legge ned strandmattene, legge seg i halvskyggen og gjøre som lokalbefolkningen: spille strandtennis, bade, lese en bok, snorkle – og i det hele tatt bare nyte strandlivet. Hotellet leier også ut hengekøyer som du kan binde mellom trærne på stranden.

Hvis du foretrekker svømmebassenget, kan du slå deg ned i skyggen på en komfortabel solseng.

Når sulten eller tørsten melder seg, kan du velge mellom en av de to restaurantene og tre barene på hotellet. Baren serverer hele dagen smakfulle snacks, wraps eller sandwicher, og om kvelden er det ofte live musikk med lokale ”up-coming” band. Baren er åpen for alle, så stemningen her er både avslappet, hyggelig og lokal.

Hopp i bassenget, ta en behandling på spaet eller prøv en de gratis aktivitetene hotellet tilbyr: vanngymnastikk, boccia, snorkling m.m. Eller bare slapp av i en av hengekøyene og nyt utsikten – Tamarin er avslappet feriestemning på sitt beste!


Hotel Le Meridien

Pointe aux Piments

Helt nede ved stranden i den nordvestlige delen av Mauritius finner du hotellet Le Meridien Ile Maurice.

Hotellet passer godt både for barnefamilier og for par som reiser uten barn. Familiene kan nyte godt av de mange aktivitetene for barn og alle som er unge av sinn, men par uten barn kan la seg skjemme bort i Nirvana-fløyen, som er kun for voksne. Her er det eget svømmebasseng med bassengbar, og alle Nirvana-gjester får også en flaske vin ved ankomst, en fruktkurv på rommet og solnedgangs-cocktail. Barnefamilier har den fordelen at barn under 11 år bor gratis på samme rom som foreldrene.

Her er det 265 rom, og alle har utsikt enten til havet eller til den store tropiske hagen som hotellet ligger i. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Her er det også aircondition, TV og minibar.

Det finnes 4 restauranter på hotellet. Den lille byen Grand Baie ligger bare 20 minutters kjøring herfra, så det er gode muligheter for å oppleve det lokale livet og kjøkkenet, hvis du ønsker det.

Et steinkast fra hotellet ligger den kritthvite stranden, men vil du heller vil hoppe i svømmebassenget, er det hele tre å velge mellom. Hoteller har også både spa, barneklubb, vannsportsaktiviteter, dykkesenter og et velutstyrt treningssenter.

Merk: Hotel Le Meridien er stengt frem til 1. mai 2020 pga. renovering.

Pris for oppgradering, 5 netter:
Deluxe room, halvpensjon Pr. person:  1.600 kr.
Deluxe ocean view room, halvpensjon Pr. person:  2.795 kr.

The Westin Turtle Bay & Spa

Turtle Bay

Om kvelden kan du nyte en drink til synet av den vakre solnedgangen over havet. Bak deg ruver Mauritius’ dramatiske fjell, og foran deg ligger den beskyttede Turtle Bay Marine Park.

Du befinner deg på det femstjerners resortet Westin Turtle Bay & Spa, og her er du kommet til rett sted – uansett om du vil slappe av ved stranden eller i et av de to bassengene, snorkle, dykke, seile, spille tennis, løpe, sykle – eller nyte spabehandlinger dagen lang. Hotellet ligger på et 10 hektar stort område, så uansett om du vil være aktiv eller gire helt ned, finnes det plass for deg.

De 190 rommene er, i likhet med hele hotellet, stilfullt innredet. Her er det god plass, og alle rommene har egen balkong eller terrasse, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, minibar, strykejern og gratis Wi-Fi.

Hotellet kan by på hele sju restauranter og barer, slik at det finnes noe for enhver smak.

Vær oppmerksom på at de fleste restaurantene på hotellet har kleskode for middagen, derfor må du legge igjen shortsen og flip-flopsene på rommet om kvelden.

Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

Hotel Veranda Paul & Virginie

Grand Gaube

Det sjarmerende boutique-hotellet “Veranda Paul & Virginie” på nordkysten av Mauritius er det perfekte stedet å slappe av etter en opplevelsesrik reise. På denne delen av øya er strendene ofte små, men de er idylliske og uforstyrrede.

Hotellet er perfekt til par som ønsker en romantisk og avslappende ferie i rolige omgivelser. Barn under 18 år er ikke tillatt, og vi kan nesten love at dere vil få et deilig avslappende opphold her.

Alle de 81 rommene har full eller delvis havutsikt og terrasse eller balkong, der dere kan nyte den flotte utsikten dagen lang. Rommene er innredet i lyse farger, og de lette materialene bidrar til at omgivelsene føles lette og luftige.

Hotellet har mange fasiliteter og aktiviteter, blant annet to svømmebasseng, spa, forskjellige former for vannsport, tennis og mye mer. Her er det to restauranter, og vi har valgt å inkludere halvpensjon i oppholdet, slik at dere kan nyte dagen, bassengene, stranden, solen og hverandre uten å måtte tenke på hvor dere skal spise om kvelden.

Fra hotellet er det direkte adgang til en liten, men praktfull strand. En 15 minutters taxitur unna ligger byen Grand Baie, der dere også kan bruke den offentlige stranden i den vakre bukten. Her liger det også mange hyggelige kafeer og restauranter med rimelige priser. Dessuten har byen gode shoppingmuligheter.

Dagene er til fri disposisjon. Hvis dere ønsker ekstra utflukter, kan dere henvende dere til hotellets resepsjon og vår samarbeidspartner for å få en oversikt over hvilke muligheter som finnes.

Pris for oppgradering:
Comfort Room med halvpensjon, 5 netter Pr. person:  1.395 kr.
Superior Room med halvpensjon, 5 netter Pr. person:  2.550 kr.

Hilton Mauritius Resort & Spa

Flic en Flac

Mye bedre blir det ikke.

Forestill deg at du sitter ved et vakkert dekket bord med føttene i sanden. Om litt kommer kelneren med kveldens meny. Foran deg står en kjølig drink, så kald at det dannes små perler på glasset. Bølgene skvulper mot stranden, og du har utsikt til en fantastisk solnedgang.

Dette er livet på Hilton Mauritius Resort & Spa.

Du befinner deg på en femstjerners resort på vestkysten av Mauritius – midt på den verdensberømte stranden Flic en Flac.

Flic en Flac er en 2 km lang, hvit sandstrand som er selve innbegrepet på paradisøya Mauritius. Lagunen er beskyttet av korallrev som både gir perfekte bademuligheter og gjør dette stedet til et paradis for dykking og snorkling.

Hotellet tilbyr et stort utvalg gratis aktiviteter: paddle board, tennis, yoga og mye mer. Et av de helt store høydepunktene vil nok være en seiltur ut til delfinene. Hver morgen tilbyr Hilton en gratis seiltur ut i lagunen, der du kan se de store delfinflokkene som nesten hver morgen kommer helt inn i lagunen. Dette er en meget populær tur, så vi anbefaler at du bestiller allerede ved ankomst.

Som en ekstra attraksjon har vi også inkludert et halvdags katamaran-cruise i prisen vår.

Rommene er fine, store og innredet i mauritisk og asiatisk stil. De har enten balkong eller terrasse. Alle rom vender ut mot havet og har aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, flatskjerms-TV – og alt det du ellers forventer av en femstjerners resort. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet har tre restauranter, og det er også en restaurant/bar på stranden. I tillegg finner du 2 store bassengområder – ett til alle og ett til voksne. Barna kan bli med i barneklubb, og de voksne kan nyte forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger på resortens fantastiske spa.

Pris for oppgradering:
Deluxe rom med halvpensjon i 5 netter inkl. halvdags katamaran-cruise Pr. person:  4.700 kr.

The Sands Resort & Spa

Flic en Flac

The Sands har alt som et 5-stjernet resort kan by på , unntatt en «Kids Club». Hotellet ligger på den verdensberømte stranden Flic en Flac, som med sin 2 km lange hvite strand er innbegrepet av Mauritius. For de som ønsker en rolig og avslappet base for ferien på Mauritius er dette fantastiske resort et godt valg.

Hotellet består kun av store de luxe- rom, med enten balkong eller terrasse og alle ligger vendt mot sjøen. Alle rom har enten stor dobbeltseng (king size) eller to enkeltsenger (twin beds). Blant andre romfasiliteter kan vi nevne: aircondition, telefon med voice-mail, safe, minibar, TV med flere kanaler samt mulighet for å lage te og kaffe.

De store badene har separat dusj med glassdører, badekar og toalett. Det er også hårføner, uttak til barbermaskin samt walk-in garderobe.

Hotellet har 3 restauranter, hvor «Tamarind Terrace» tilbyr et utvalg av internasjonale retter samt forskjellige mauritiske spesialiteter og et godt utvalg av gode viner fra mange verdensdeler. De øvrige 2 restaurantene tilbyr sjømat og gastronomi av høy klasse mot et tillegg i prisen for halvpensjon. Dessuten tilbys spa, trenings senter samt gratis aktiviteter som kajakk, snorkling, surfing, små seilbåter og pedalbåter.

Som et av de absolutte høydepunktene kan man fra stranden- mot betaling- kjøre i båt ca. 5-10 minutter ut i lagunen og kjøre ved siden av eller dykke med store flokker av delfiner, som nesten hver morgen kommer inn i lagunen på 10-20 meter dypt vann og blir der til rund lunsjtid, før de igjen søker mot dypere vann.

Pris for oppgradering:
Superior Suite med halvpensjon, 5 netter Pr. person:  5.200 kr.

Heritage Awali Golf & Spa Resort

Bel Ombre

Stor familierabatt på 5* all inclusive-resort på Mauritius’ sørkyst – to barn bor gratis på samme rom som foreldrene.

Drømmer du om en ekte 5-stjerners resort som både har ro og sjarm for voksne, massevis av aktiviteter for barna, en praktfull strand rett utenfor døren og ”all inclusive” på sitt aller beste? Da skal du unne deg og familien din en oppgradering til det lekre Heritage Awali. Hotellet tilbyr en rabatt som i tillegg blir større jo flere netter du bor her! Og barna? De bor gratis store deler av året.

Heritage Awali ligger på Mauritius’ vakre sørkyst i Domaine de Bel Ombre. Hotellet består av 160 rom som alle er sjarmerende og hyggelig innredet, inspirert av Mauritius’ afrikanske kulturarv. Rommene har naturligvis alle de fasilitetene man forventer av et 5-stjerners hotell. Her er det aircondition, TV, sikkerhetsboks, gratis Wi-Fi, te- og kaffe-fasiliteter, gratis minibar (som selvfølgelig fylles opp hver dag) og eget bad med badekar. Alle rom har egen terrasse eller balkong med utsikt til den vakre, tropiske hagen.

På Awali betyr ”All inclusive” bl.a.:

 • Frokost
 • Lunsj (velg mellom tre forskjellige restauranter)
 • Middag (velg mellom 5 forskjellige restauranter)
 • 24 timers romservice med utvalgte retter (du må kun betale drikkepenger og “tray-charge”)
 • Drikkevarer på hotellet og i C Beach Club
 • Gratis minibar på rommet som fylles opp hver dag
 • Solnedgangsdrink hver dag i Infinity Blue Cocktail Bar
 • Gratis is hver ettermiddag
 • Afternoon Tea hver dag
 • Piknikkurv hvis du skal på utflukt en dag
 • 1 x green fee på Heritage Golf Course
 • 1 x massasje
 • Gratis bruk av div. utstyr, blant surfebrett, kanoer, mountain bikes osv.
 • Kids Clu

Kids Club er åpen hver dag (også om kvelden), og hele uken arrangeres det aktiviteter for barna. De kan både spille badminton, gå på danse- og matlagingskurs, bli med på krabbeveddeløp, spille minigolf og mye mer.

To barn under 12 år bor gratis på foreldrenes rom i perioden 29. februar – 30. september 2020

Resten av året (unntatt 04. – 17. april) er det gratis for ett barn under 12 år å dele rom med foreldrene. Ytterligere ett barn under 12 år betaler barnepris.

Pris for oppgradering:
Deluxe garden view room, 5 netter, all inclusive: Pr. person:  8.100 kr.
Deluxe garden view room, 5 netter, all inclusive: Pr. barn:  3.100 kr.
Deluxe garden view room, 7 netter, all inclusive: Pr. person:  10.300 kr.
Deluxe garden view room, 7 netter, all inclusive: Pr. barn:  4.200 kr.
Familievennlige hoteller

Anelia Resort & Spa

Flic en Flac

Dette firestjerners familievennlige hotellet ligger rett i utkanten av den berømte Flic en Flac-stranden på Mauritius’ vestkyst. Her er du kun en kort spasertur fra den kritthvite sandstranden der det et flott å snorkle i havet eller bare å trekke seg litt tilbake og nyte roen og freden.

Hotellet har ikke mindre enn fire svømmebassenger. To av dem er barnebassenger, så dette er det perfekte valget til en familieferie. Her finner du bokstavelig talt et hav av aktiviteter, inkl. en barneklubb, så ingen trenger å kjede seg. Med mindre de selv velger å gjøre det …

De 150 rommene er hyggelig innredet i lyse og vennlige farger. Alle rom har balkong eller terrasse.

Vi tipper at restauranten ”Burger Bar” blir en suksess hos hele familien, og det er også to andre restauranter å velge mellom.

Du bestemmer selv hvordan du vil tilbringe dagene på Anelia. Hotellet kan være behjelpelig med å arrangere utflukter, og en av dagene bør du unne deg et besøk på det flotte spa-et. Etter en deilig massasje kan du slappe av i det utendørs boblebadet som ligger i vakre omgivelser i den frodige og velpleide hagen.

5 km fra hotellet ligger Casela Nature Park, og dette er et fantastisk sted både for barn og voksne. Her kan du treffe kjempeskilpadder, sebraer, tigere, løver, giraffer, aper, 1500 fugler og beundre eksotiske blomster og planter. Du kan prøve ziplining, canyon swing, segway, gå på hengebroer og mye, mye mer.

Vær oppmerksom på at Main Swimming Pool er stengt for renovering i perioden 1.-30. juni 2020 – The Natural Pool og Dolphin’s Bar Pool er åpne. I perioden 1.-31. juli er Dolphin’s Bar Pool stengt for renovering, men da er The Natural Pool og Main Swimming Pool åpne.


Veranda Pointe Aux Biches

Pointe Aux Biches

Du finner dette hyggelige, 4-stjerners boutique-hotellet i den nordlige delen av Mauritius, ca. 15 km nord for Port Louis.

Ved ankomsten til Veranda Pointe Aux Biches blir du ønsket velkommen med et fotbad. Av med skoene og ned i vannfatet. Her opplever du helt fra første stund at det virkelig er snakk om ”barefoot bliss”. Gulvet i resepsjonen er av sand, og det samme gjelder i baren og restauranten, for du er jo tross alt på strandferie.

Selve stranden ligger i enden av den store, frodige hagen der rommene ligger.

Her er det 115 rom som ligger i toetasjers bygninger i den tropiske hagen. Alle rom har balkong/terrasse, aircondition, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter og gratis Wi-Fi. 44 av rommene er spesielle familierom med plass til hele familien, og i den ene enden av hotellområdet finner du også en velutstyrt ”Kids Club”.

Både barnefamilier og par vil føle seg vel på Veranda Pointe Aux Biches, for hotellet er inndelt i to avdelinger: én til familier og én til voksne uten barn. Det er 3 svømmebassenger på området (én er barnefri), 2 restauranter, 2 barer og naturligvis et spa.

Hotellet tilbyr et stort utvalg aktiviteter: vannpolo, kajakk, tennis, strandvolleyball, bordtennis, osv. Det er mulig å leie sykler, og 5 ganger i uken er det gratis shuttle til Trou aux Biches Beach.

Pris for oppgradering, 5 netter:
Comfort Room Pr. person:  2.100 kr.
Family Room Pr. person:  2.575 kr.
Family Room Pr. barn:  680 kr.
Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.