• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideHilton Mauritius Resort & Spa
Hilton Mauritius Resort & Spa
Flic en Flac
Pris for oppgradering:
Deluxe rom med halvpensjon i 5 netter inkl. halvdags katamaran-cruise Pr. person:  4.200 kr.

Mye bedre blir det ikke.

Forestill deg at du sitter ved et vakkert dekket bord med føttene i sanden. Om litt kommer kelneren med kveldens meny. Foran deg står en kjølig drink, så kald at det dannes små perler på glasset. Bølgene skvulper mot stranden, og du har utsikt til en fantastisk solnedgang.

Dette er livet på Hilton Mauritius Resort & Spa.

Du befinner deg på en femstjerners resort på vestkysten av Mauritius – midt på den verdensberømte stranden Flic en Flac.

Flic en Flac er en 2 km lang, hvit sandstrand som er selve innbegrepet på paradisøya Mauritius. Lagunen er beskyttet av korallrev som både gir perfekte bademuligheter og gjør dette stedet til et paradis for dykking og snorkling.

Hotellet tilbyr et stort utvalg gratis aktiviteter: paddle board, tennis, yoga og mye mer. Et av de helt store høydepunktene vil nok være en seiltur ut til delfinene. Hver morgen tilbyr Hilton en gratis seiltur ut i lagunen, der du kan se de store delfinflokkene som nesten hver morgen kommer helt inn i lagunen. Dette er en meget populær tur, så vi anbefaler at du bestiller allerede ved ankomst.

Som en ekstra attraksjon har vi også inkludert et halvdags katamaran-cruise i prisen vår.

Rommene er fine, store og innredet i mauritisk og asiatisk stil. De har enten balkong eller terrasse. Alle rom vender ut mot havet og har aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, flatskjerms-TV – og alt det du ellers forventer av en femstjerners resort. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet har tre restauranter, og det er også en restaurant/bar på stranden. I tillegg finner du 2 store bassengområder – ett til alle og ett til voksne. Barna kan bli med i barneklubb, og de voksne kan nyte forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger på resortens fantastiske spa.

Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.