• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Mombasa

Her kan du lese mer om overnattingsstedene under badeferie i Mombasa.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Severin Sea Lodge

Bamburi Beach

Severin Sea Lodge ligger direkte ut mot Det indiske hav på Bamburi Beach. Hotellet bærer preg av tradisjonell afrikansk arkitektur og har 190 værelser. Alle værelsene har myggnett, dusj, toalett, aircondition, telefon, hårtørrer, trådløst nettverk og balkong eller terrasse.

Severin Sea Lodge er kjent for sin gjestfrihet, sitt gode kjøkken og sin vennlige betjening. Hotellet er også blitt anerkjent av det verdenskjente tyske sertifiseringsselskapet TÛV Rhineland.

Hotellet byr på en rekke fasiliteter, aktiviteter og bekvemmeligheter, blant annet mini- supermarked, frisør, svømmebasseng, to restauranter, bar, en nærliggende golfbane, dykking og en velvære-avdeling.

Severin Sea Lodge tilbys kun med halvpensjon.

Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

Leopard Beach Resort & Spa

Diani Beach

På en av verdens mest fantastiske strender, Diani Beach, 34 km sør for Kenyas travle havneby Mombasa, finner du det 5* Leopard Beach Resort & Spa.

Resortet er omgitt av en kjempestor tropisk hage og ligger rett ved de hvite sandstrendene og det turkisblå Indiske hav. Vannet her er rolig på grunn av korallrevet som demper bølgene.

Her er det 158 rom i forskjellige størrelser. Alle bygningene ligger spredt ut i den store hagen, så her er det god plass. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Det er gratis WI-FI, minibar, te- og kaffefasiliteter og aircondition på alle rom.

Du kommer ikke til å kjede deg på Leopard Beach. Resortet byr på et lekkert spa, et femstjerners dykkersenter, golfmuligheter, volleyballbaner, brettseiling – og selvsagt svømmebasseng og den lange, hvite stranden rett utenfor døren. Til tross for alle aktivitetene er det alltid mulig å finne et rolig hjørne på resortet. Det er ikke uten grunn at resortet har vunnet flere priser.

Prisene for oppgradering:
Superior Balcony med halvpensjon, pr. natt Pr. person:  130 kr.
Superior Balcony med all inclusive, pr. natt Pr. person:  470 kr.
"Seaview Chui Class Cottage": Rom med havutsikt og halvpensjon, pr. natt Pr. person:  650 kr.

The Baobab Beach Resort & Spa

Diani Beach

Baobab Beach Resort ligger på den verdensberømte Diani Beach, sør for Mombasa.

Resortet er omgitt av 80 hektar med tropiske hager og plassert på en forhøyning med flott utsikt over det indiske hav og den fine, gyldne stranda.

Hotellet består av tre luksuriøse eiendommer som byr på utsøkt innkvartering og flotte fasiliteter spredt ut over disse eiendommene. Man kan fritt benytte alle fasilitetene på tvers av eiendommene, blant annet 3 svømmebasseng samt restauranter og barer.

Stedet tilbyr også mulighet for en bred vifte av aktiviteter, bl.a. snorkling, windsurfing, beach volleyball, golf og mange fler.

Prisene for oppgradering:
Standard rom med all inclusive, pr. natt Pr. person:  650 kr.
Superior rom med all inclusive, pr. natt Pr. person:  854 kr.
Deluxe rom med all inclusive, pr. natt Pr. person:  910 kr.

The Sands at Nomad

Diani Beach

Vannet er turkisblått og behagelig varmt, sanden er kritthvit og du nyter livet i skyggen av en palme.

Hvis du drømmer du om et mindre, meget lekkert boutiquehotel på Kenya-kystens vakre Diani Beach, er The Sands at Nomad stedet for deg. Her får du 25 km idyllisk strand og et førsteklasses hotell med både sjarm og personlighet.

Her er det bare 29 rom, og de ligger alle spredt i en stor tropisk hage med vaiende palmer og gressplener, som står i flott kontrast til den finkornede, hvite sanden på stranden.

Alle rom er individuelt innredet, inspirert av tradisjonell swahili-design. Alle rom har minibar, safe, Wi-Fi aircondition og myggnett over sengene.

Hotellet kan skryte av å ha det som kanskje er det dypeste svømmebassenget i hele Kenya – 5 meter, og det betyr at det er et perfekt sted å lære å dykke. Solsengene er spredt ut over hele området, så du kan selv velge om du vil ligge på stranden, ved bassenget eller kanskje under en palme på den grønne gressplenen.

Nyt en avslappende massasje på hotellets spa eller prøv noen av de mange vannsportsaktivitetene som hotellet tilbyr. Det er også mulig å delta i yoga-leksjoner, og nær hotellet finner du en golfbane.

Hotellet har 2 restauranter og to barer som ligger spredt i området, så du trenger aldri bevege deg spesielt langt for å få mat og drikke.

Pris for oppgradering til:
Sea breeze room med halvpensjon, pr. natt Pr. person:  1.050 kr.
Sea breeze room med helpensjon, pr. natt Pr. person:  1.225 kr.
Ocean View room med halvpensjon, pr. natt Pr. person:  1.525 kr.
Ocean View room med helpensjon, pr. natt Pr. person:  1.750 kr.

Voyager Beach Resort

Mombasa Beach

Voygaer Beach Resort ligger ved et av de fineste områdene ved Det indiske hav. Turisthotellet har tre restauranter, tre svømmebasseng og en profesjonell dykkerskole. Vi vil kalle Voyager Beach Resort regionens fineste vannsportssenter, med noe for enhver smak. Hotellet ligger 7 km nord for Mombasa, med utsikt over et av de vakreste vannområdene i verden.

Med sin gode beliggenhet, sine lekre fasiliteter og sin eksklusivitet, er Voyager Beach Resort det opplagte sted å overnatte hvis turen går til Mombasa.

På hotellet finner du en profesjonell dykkerskole, Buccaneer Diving, så husk å ta med dykkersertifikatet ditt. Hvis du ikke har et, kan du ta et PADI dykkersertifikat hos de sertifiserte instruktørene. Kysten ved Mombasa har et av verdens vakreste korallrev, som virkelig bør oppleves. Les mer om dykking i Mombasa på Buccaneer Diving.

* Udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evnt. for en fullstendig liste.

Prisene for oppgradering:
Standard rom med all inclusive*, pr. natt Pr. person:  220 kr.
"Superior Sea View": Rom med havudsigt og all inclusive*, pr. natt Pr. person:  620 kr.
Våre mest populære reiser
Hit reiser andre
Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.