• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Namibia

Les om overnattingsstedene vi bruker på reiser til Namibia.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Klein-Aus Vista

Aus

Klein-Aus Vista har en flott beliggenhet ved foten av Aus-fjellene på grensen til “Sperrgebiet”, det avsperrede diamantområdet.

Lodgen består av Desert Horse Inn og Eagle’s Nest Chalets, der du skal bo. Eagle’s Nest Chalets ligger 7 km fra hovedbygningen, restauranten og oppholdsrommet, der det er telefon, faks og Internett-tilkobling.

Eagle’s Nest Chalets består av 9 hytter bygget i gigantiske steinblokker eller inn i selve fjellveggen. Alle hyttene er innredet med steingulv og tremøbler, og er utstyrt med bad, tekjøkken, peis og veranda med utsikt over den endeløse Namib-ørkenen. Fra vinduet på rommet er det ikke uvanlig å se små klippespringere og ville hester som beiter i nærheten.

Landskapet rundt Klein-Aus Vista er helt spesielt, og det er mange flotte utsiktspunkter som kan nås til fots eller med en mountain bike.


Palmwag Lodge

Damaraland

I Damaraland, ved Uniab-elven i den nordvestlige delen av Namibia, finner du denne lille 3-stjerners lodgen Palmwag. Elven gir liv til hele området. Skyggefulle palmetrær skaper oase-stemning midt i ørkenen, og vannet trekker dyrene til området. I det omliggende naturområdet lever det både sebraer, kuduer og elefanter.

Rommene er enkle, men funksjonelle, og alle har eget bad. Fra lodgens restaurant er det en fantastisk utsikt over elven, og det er ikke uvanlig at det kommer elefanter forbi mens gjestene nyter frokosten. Lodgen har to bassenger og et hyggelig loungeområde med bøker om området.


Onjala Lodge

det private naturreservatet

Onjala Lodge har fire bungalows som ligger i bushen, ikke langt fra hovedbygningen. Hver bungalow er oppdelt i to separate og store værelser som er innredet i varme afrikanske farger og har eget bad. På verandaen kan du sitte og lese en bok, beundre fantastiske omgivelsene eller lytte til de mange dyrelydene. Hvis du er heldig, får du kanskje se vortesvin eller antiloper streife rundt.

Måltidene serveres i den hyggelige stråtekte restauranten med flott utsikt over dalen.

Etter en dag full av opplevelser kan du ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget.

Onjala Lodge satser stort på miljø og bærekraft. Med lav nedbør og mange solskinnstimer har lodgen valgt gjenbruk av vann og bærekraftig energi som fokusområder, og Onjala har derfor eget renseanlegg og solvarmeanlegg.


Etosha Gateway

Etosha

Kun 20 minutters kjøring fra Andersson Gate – en av veiene som går inn i Etosha National Park – ligger det 3-stjerners hotellet Etosha Gateway. Som en liten oase midt i det ellers så tørre landskapet har Etosha Gateway hele 3 svømmebassenger der du kan forfriske deg etter en dag med safari i nasjonalparken. Her er det også en flott hage med egen urtehage og et imponerende antall fugler som samles i mopane-trærnes skyggefulle grener.

Alle rom er hyggelig innredet i en fin blanding av lyse farger og mørkere, tungere møbler, som til sammen skaper et både hyggelig og luftig inntrykk. Alle rom har en liten terrasse, kaffe- og te-fasiliteter, aircondition og myggnett. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellets restaurant byr på lekre namibiske retter som ofte er tilberedt med urter fra hotellets egen hage.


Etosha Village

Etosha nasjonalpark

Etosha Village har en fantastisk beliggenhet rett ved Andersson Gate, inngangsporten til Etosha nasjonalpark.

Hotellet har 45 bungalows, alle innredet med eget bad of en flott veranda, der du kan slappe av og beundre utsikten til naturen rundt deg. Alle bungalowene har klimaanlegg, kjøleskap, te- og kaffefasiliteter samt sikkerhetsboks.

Du finner hele tre svømmebasseng med liggestoler, der du kan nyte en drink etter dagens safari.

Hotellet har også restaurant, bar og en liten butikk.

Etosha Village er del av hotellkjeden Taleni.


Etosha Safari Camp

Etosha Nasjonalpark

Kun 10 km fra inngangen til Etosha nasjonalpark finner du den hyggelige 3-stjerners Etosha Safari Camp. Her er det 50 hytter som er innredet med varme, afrikanske farger, noe som skaper en hyggelig stemning. Alle hyttene har eget bad, aircondition, myggnett, safe og veranda.

Måltidene serveres i den rustikke restauranten, og deretter kan du ta en drink i den fargerike baren som er innredet som en lokal landeveispub.

Leiren har naturligvis også et svømmebasseng der du kan avkjøle deg etter dagens safari. Dette er en hyggelig, rustikk og ikke minst meget sjarmerende safarileir.


Etosha Safari Lodge

Etosha National Park

10 kilometer fra inngangen til Etosha National Park ligger den stilfulle Etosha Safari Lodge, langt borte fra den travle, urbane hverdagen.

Hotellet består av 65 bungalower med eget bad, aircondition og privat veranda, så her kan du virkelig nyte den vakre naturen. I tillegg til de hyggelige og elegante bungalowene har hotellet restaurant, bar og et deilig svømmebasseng med liggestoler, og derfra har du en fantastisk utsikt over det naturskjønne området.

Etter spennende opplevelser i Etosha National Park og møtet med de mange ville dyrene kan du slappe av og nyte landskapet mens du spiser under stjernene på restaurantens veranda. Avslutt dagen med en prat rundt leirbålet og beundre det flotte kveldslyset fra solnedgangsterrassen.


Mokuti Lodge

Etosha nasjonalpark

Mokuti Etosha Lodge ligger bare en 5 minutters kjøretur fra den østlige inngangen til Etosha nasjonalpark, Von Lindequiest Gate.

Lodgen ligger på sitt eget 4 000 hektar store naturreservat, nær det historiske Namutoni-fortet og grenser til den fascinerende nasjonalparken. Lodgen består av sjarmerende, strådekte bygninger og 2 krystallklare svømmebasseng midt i stor hage med lokale planter og trær. Mokuto betyr ”i skogen” på det lokale språket, ovambo, og det er lett å se hvordan denne lodgen har fått sitt navn.

Lodgen har til sammen ca. 100 velutstyrte rom, med eget bad og toalett, luftkjøling, minikjøleskap, sikkerhetsboks og gratis Internett. Noen rom har også TV.


Mopane Village Etosha

Etosha National Park

Den rustikke leiren Mopane Village Etosha ligger vel 14 km fra Andersson Gate – den mest populære inngangen til nasjonalparken Etosha.

Leiren består av 10 romslige, teltlignende bygninger/hytter. De komfortable telthyttene har eget bad/toalett og ligger så langt fra hverandre at alle gjester har ro og fred – men likevel nær nok til at man ikke føler seg isolert.

Leiren har restaurant, et lite svømmebasseng, boma og Wi-Fi. Det er mulig å gå ulike fotturer rundt omkring i leiren.


Mushara Lodge

Etosha nasjonalpark

Mushara Lodge ligger 8 km fra Von Lindquist Gate ved den østlige grensen av Etosha nasjonalpark.

Lodgen er bygd i en sjarmerende blanding av tradisjonell afrikansk og moderne stil.

Den består av 10 romslige, stråtekte hytter, som ligger i hesteskoform rundt svømmebassenget. Hyttene er utstyrt med luftkjølingsanlegg, myggnett, minibar, safe, Wi-Fi, kaffe- og tefasiliteter, telefon og bad.

Det er også felles oppholdsrom med peis, bar med vinkjeller og restaurant.


Gelukspoort Guestfarm

Fransfortein-fjellene

Gelukspoort Guest Farm er en 5000 hektar stor gård som ligger Fransfontein-fjellene.

Gården består av 6 vakre og romslige hytter, innredet med mørke tremøbler og flislagt gulv. Rommene har eget bad og veranda der du kan slappe av og nyte det fantastiske landskapet.

På stedet finner du også svømmebasseng, restaurant og salong med bar og peis.

Fra terrassen der du kan innta din “sundowner” er det 360 graders utsikt over landskapet, der du utpå ettermiddagen kan se ville dyr drikke fra vannhullene før den rødglødende solen går ned i horisonten.


Cañon Lodge

Gondwana Canyon Park

Cañon Lodge ligger på en bakketopp mellom gigantiske kampesteiner i den privateide Gondwana Canyon Park.

Lodgen består av 25 stråtekte bungalower bygget i tre og naturstein i harmoni med omgivelsene. De er utstyrt med komfortable senger, myggnett, luftkjølingsanlegg og eget bad.

Lodgen har bar og restaurant og var opprinnelig en gammel gård bygd i 1908 av tre bayerske brødre.

Etter en opplevelsesrik dag kan du slappe av ved bassenget, som har en fantastisk utsikt over det karge landskapet.

Om ettermiddagen, når solen er på vei ned, kan du nyte en “sundowner”-drink på lodgens eget fjell.


Bagatelle Kalahari Game Ranch

Kalahari

Bagatelle Kalahari Game Ranch ligger i utkanten av den sørlige Kalahari-ørkenen, omgitt av røde sanddyner og grønne områder.

Lodgen er designet og innredet med naturlige materialer som passer til de fantastiske omgivelsene.

Bagatelle Kalahari Game Ranch består av tre forskjellige typer hytter; 4 hytter som er bygd på pæler på toppen av de røde sanddynene med en utrolig utsikt mot sørvest, 6 hytter som er bygd av høyballer mellom de røde sanddynene og 4 “hage”-rom, som ligger ved siden av hovedbygningen med stråtekt veranda. Felles for dem alle er at de er bygd etter samme standard og er utstyrt med luftkjølingsanlegg, takvifte, minibar, te- og kaffefasiliteter og eget bad.

I samarbeid med Cheetah Conservation Fund er Bagatelle Kalahari Game Ranch “dyrepasser” for en gruppe geparder som lever i et inngjerdet område som oppfyller kravene til departementet for turisme og dyreliv. Disse kattene kan av ulike årsaker ikke settes ut i naturen igjen, og derfor legger man stor vekt på at de skal ha et så naturlig liv som mulig.

Fra lodgen er det en spektakulær utsikt over det barske landskapet, og du kan nyte den vakre solnedgangen. Det er også utsikt til et vannhull der du kan se gepardene og andre dyr drikke.

I tillegg er det et område med biljardbord og hengekøyer, svømmebasseng, bar, kjeller med sørafrikanske viner og en utendørsrestaurant der det serveres namibiske og internasjonale retter.


Namib Desert Lodge

Namib Desert

Ved foten av en stor, rød sandsteinsklippe – i skyggen av trærne – ligger Namib Desert Lodge. Lyset tidlig om morgenen og i de sene ettermiddagstimene er vanskelig å beskrive, det må oppleves!

Alle de 68 rommene har egen veranda og eget bad/toalett. Rommene er rustikt innredet med farger som passer til ørkenen utenfor.

Lodgen har to svømmebassenger med god plass til liggestoler og utendørs bar – sistnevnte med flott utsikt over omliggende landskapet.


Okonjima Plains Camp

Okonjima

Okonjima Plains Camp var opprinnelig en kvegfarm som ble bygd på 1920-tallet og ligger på Omoroko Mountains i Okonjima naturreservat. Dette er også hjemstedet til AfriCat Foundation, et rehabiliteringssenter for Namibias store katter.

Okonjima Plains Camp har 30 rom som er utstyrt med kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, takvifte, safe, telefon og veranda med en helt spektakulær utsikt over slettene.

Det finnes et svømmebasseng, en hyggelig utendørsrestaurant og salong med utsikt over et vannhull der du kan se de ville dyrene drikke.

Det er muligheter for å dra ut på fotturer og bushman walks. Her kan du også oppleve Namibias store katter og over 250 fuglearter.


Erongo Wilderness Lodge

Omaruru

Erongo Wilderness Lodge ligger i nærheten av den lille byen Omaruru, omgitt av både ørken, bush og fjell. Den er bygget inn i de enorme steinformasjonene i Erongo-fjellene. Fjellene ble dannet av en vulkan som hadde utbrudd for 130 millioner år siden. I tillegg til de vakre fjellene kan du beundre mange sjeldne, lokale planter og dyr.

Lodgen er bygget på pæler og forbundet med gangbroer over bakken og steintrapper, i harmoni med omgivelsene. Den består av ti komfortable hytter som alle er utstyrt med takvifte, minibar, bad og en veranda der du kan nyte omgivelsene.

Frokost og middag serveres i restauranten med utsikt til et opplyst vannhull. Forfriskninger kan nytes på sundowner-terrassen.

Etter en opplevelsesrik dag kan du ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget.


Otjiwa Safari Lodge

Otjiwarongo

Otjiwa Safari Lodge er en av landets eldste farmer og ligger midt i den uberørte namibiske naturen, i Otjiwarongo-regionen. Lodgen har 12.000 hektar bush, der du kan se 25 viltarter som vandrer rundt i området.

Lodgen har fem moderne 2-roms hytter som er innredet i afrikansk stil og har en fantastisk utsikt. Alle værelser har eget bad, minibar og klimaanlegg.

Det finnes også salong, bar, restaurant og svømmebasseng med utsikt til savannen og Omkoroko-fjellene.

Lodgen tilbyr forskjellige aktiviteter og uflukter, blant annet fotturer, game drives, fugletitting, besøk på et fôringssted for gribber og nesehorn-tracking.

Otjiwa Safari Lodge er stedet som forener avslapping og eventyr.


Waterberg Wilderness Lodge

Otjiwarongo

Waterberg Wilderness Lodge ligger i Otjosongombe-dalen, en grønn oase sør for Waterberg-fjellet.

Lodgen er bygd av områdets røde sandstein og de 10 bungalowrommene ligger under de store, skyggefulle trærne. Alle rom på lodgen har egen veranda og sitteområde. Ettermiddagste med tilhørende kake kan nytes i ”tehagen”. Vannet i svømmebassenget kommer fra en kilde og bassenget disponeres fritt av gjestene.

Om kvelden samles lodgens gjester til en drink rundt bålet før maten serveres. Måltidene i restauranten tilberedes av friske produkter, noen av dem kommer fra lodgens egen hage.


Elegant Desert Lodge

Sesriem

Elegant Desert Lodge ligger vel en times kjøring sør for Sesriem. Lodgen er primært bygget i naturlige materialer som store sten og tre, så den passer perfekt inn i den omliggende naturen.

Alle rom har en egen veranda der du kan sitte og nyte utsikten over de store, åpne slettene som omkranses av fjell i bakgrunnen. Hvis du er heldig, kommer kanskje en oryx-antilope eller en flokk sebraer vandrende forbi.

Svømmebassenget innbyr til en forfriskende svømmetur, og deretter kan du slappe av i skyggen med en god bok mens du bare nyter den vakre naturen.


A Little Sossus Lodge

Sesriem

Omgitt av fjell og med utsikt til røde sanddyner finner du – 35 km sørøst for Sesriem – A Little Sossus Lodge. Lodgen er en ombygget gård, og i oppholdsrommet for gjestene i hovedbygningen er det både hjemmehygge og god stemning. Spis frokost og middag på den store verandaen – her har du utsikt til lodgens hage som forsyner kjøkkenet med lokale ingredienser. Etter en lang og opplevelsesrik dag kan du avkjøle deg i lodgens lille svømmebasseng.

Rommene består av 20 hytter, alle med eget bad og toalett. Strømmen til takviften og lyset på rommene kommer fra sol- og vindenergi, og såpen og sjampoen på stedet er også miljøvennlig. Vær oppmerksom på at det ikke er TV på rommene.


Desert Quiver Camp

Sossusvlei

Med en enestående utsikt, et fantastisk dyreliv og kun 5 km fra inngangen til Sossusvlei har Desert Quiver Camp en helt perfekt beliggenhet. De 24 hyttene er nesten som små leiligheter og passer utmerket hvis du reiser med familien eller bare vil ha litt ekstra plass. Du kan til og med lage din egen mat, hvis du har lyst til det.

Alle hytter har eget bad, en stor veranda med grill og utendørs kjøkken med kjøleskap og sitteplass. Det er mulig å låne kjøkkenredskaper i resepsjonen, og du kan bestille ferske matvarer hver dag. Hvis du ikke har lyst til å lage mat i ferien, kjører du til Sossusvlei Lodge på under 5 minutter. Der er det restaurant.  Alle rommene har egen parkering.

I hovedbygningen er det bar, felles TV og WI-FI, og campen har naturligvis også svømmebasseng.


Hoodia Desert Lodge

Sossusvlei

Denne familieeide lodgen er omgitt av majestetiske fjell og ligger ved bredden av Tsauchab-elven, bare 20 minutters kjøring fra Sesriem Gate, inngangen til Sossusvleis verdensberømte røde sanddyner.

Lodgen består av 11 hytter med god avstand mellom seg for å sikre privatlivets fred i disse fantastiske omgivelsene. Alle hytter har bad, luftkjølingsanlegg, kaffe- og tefasiliteter, kjøleskap, myggnett, utendørs dusj og veranda.

Det er også svømmebasseng, et koselig oppholdsrom med peis, restaurant og bar.


Sossusvlei Lodge

Sossusvlei

Sossusvlei Lodge ligger rett ved inngangen til Namib Naukluft-parken og er derfor det perfekte utgangspunktet for turer til Sossusvlei og Sesriem-kløften.

Rommene er en spennende blanding av bungalow og telt. Gulvet og badet er laget av klinkerstein, mens vegger og tak er av lerret. Hvert av de 45 rommene har en overdekket terrasse med utsikt til de omliggende sanddynene. Rommene har eget rom,  luftkjøling og sikkerhetsboks.

Lodgen har restaurant, bar, svømmebasseng og en liten suvenirbutikk.


Beach Hotel Swakopmund

Swakopmund

Beach Hotel Swakopmund ligger kun 50 meter fra havet og en kort slentretur fra sentrum av Swakopmund.

Hotellet har et stort utvalg rom, og alle er innredet i lyse, vennlige farger og har adgang til balkong. På toppen av hotellet ligger solterrassen og et lite svømmebasseng. Utsikten her oppe er fenomenal.

Hotellet har både restaurant og bar, fitness-område og mulighet til å få massasje.


Hotel Zum Kaiser

Swakopmund

Luksuspregede Hotel Zum Kaiser ligger i den historiske bydelen i Swakopmund. Det betyr at alle byens tilbud, arkitektur, shopping og strand, ligger rett utenfor hotellet.

Hotellet har 21 rom med luftkjøling, eget bad og toalett, TV, kaffe- og tefasiliteter, minibar/kjøleskap, sikkerhetsboks og Wi-Fi.  I tillegg har hotellet en bistro og en flott takterrasse med bar, der man kan nyte solnedgangen over vannet.


Organic Square Guesthouse

Swakopmund

Organisk Square Guesthouse ligger i hjertet av Swakopmunds historiske område, ikke langt fra Atlanterhavets blå bølger, kafeer og den berømte fisk- og skalldyrrestauranten Jetty 1905

De 7 moderne, store rommene er utstyrt med TV, Wi-Fi, kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter, bad og en liten privat hage.

Gjestehuset har også en restaurant.


Swakopmund Plaza Hotel

Swakopmund

I hjertet av Swakopmund og omgitt av historiske bygninger finner du dette moderne hotellet med 66 rom av forskjellig størrelse. Alle rommene har eget bad, hårtørker, aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og te- og kaffefasiliteter.

Frokosten serveres i den lille bistroen i første etasje, der du også kan få en lett lunsj. Senere på dagen kan vi sterkt anbefale deg å ta en tur opp på hotellets takterrasse, for derfra har du en fantastisk utsikt over byen, sanddynene og havet.

Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.


Swakopmund Sands Hotel

Swakopmund

Et steinkast fra stranden ligger det hyggelige Swakopmund Sands Hotel. Sentrum av byen ligger bare en kort strandspasertur unna.

Det lille hotellets 25 rom er alle moderne og stilfullt innredet med TV, kjøleskap, eget bad og te/kaffefasiliteter.

Det er Wi-Fi i fellesområdene og gode parkeringsmuligheter.


Tsauchab River Camp

Tsauchab River

Ved Tsauchb-elvens skyggefulle bredd, omgitt av Naukluft og Tsaris-fjellene, ligger Tsauchab River Camp. Leiren ligger på en tidligere gård som ble bygget i 1911, og allerede på 1930-tallet fungerte stedet faktisk som leir. Tyske geologer hadde sin base her mens de utforsket området – og det sier kanskje mye om stedets geologiske og naturmessige særegenheter.

De små stråtekte steinhusene som utgjør rommene er rustikt innredet i jordfarger som passer til naturen utenfor.

Her finner du restaurant, bar og svømmebasseng, og campen tilbyr mange ulike aktiviteter.


Twyfelfontein Country Lodge

Twyfelfontein

Twyfelfontein Country Lodge ligger tett på UNESCOs verdenarv stedet Twyfelfontein. Lodgen ble bygget rundt år 2000 for å servicere det stigende antall gjester, som hvert år besøker området for å oppleve de unike hulemaleriene.
Lodgen er bygget i materialer fra området og malt i farger som gjør at det harmonerer godt med resten av landskapet. Hotellet består av 56 dobbeltrom og har en lounge, et åpent restaurantområde og en bar.


Rivendell Guesthouse

Windhoek

I behagelig gåavstand til Windhoeks sentrum finner du det hyggelige gjestehuset Rivendell.

Her er det 12 rom av forskjellig størrelse og med ulik innredning. Alle rom har takvifte – noen har også aircondition. Det er ikke TV på rommene, men hvis du trenger å bli oppdatert om nyhetene ute i den store verden, er det en TV i loungen, der du også raskt kommer i prat med de andre gjestene. Den lille baren er en såkalt ”honesty bar”, der du tar det du ønsker fra kjøleskapet. Pengene legger du i pengekassen.

Rivendell har en hyggelig bakgård med et lite svømmebasseng og solsenger der du kan slappe av etter dagens opplevelser. Det er Wi-Fi i fellesområdene.


Safari Court Hotel

Windhoek

Safari Court Hotel ligger i den sørlige delen av Windhoek. De store rommene har eget bad og toalett, luftkjøling og satellitt-TV.

Hotellet har restaurant, bar og et stort svømmebasseng i en frodig hage. Dessuten finner du et spa og fitnessenter.

En gratis buss kjører fra hotellet til sentrum av byen og retur hver halvtime.


The Elegant Guesthouse

Windhoek

The Elegant Guesthouse ligger i Klein Windhoek, en 5-minutters spasertur fra Joe Beer House, Afrikas mest berømte restaurant/pub.

Gjestehuset har 6 fine dobbeltrom, utstyrt med TV, telefon, luftkjølingsanlegg, te og kaffefasiliteter, safe og eget bad.

Andre fasiliteter inkluderer Wi-Fi, oppholdsrom med TV, DVD-spiller og et lite bibliotek samt en hage med svømmebasseng.


Windhoek Gardens Boutique Hotel

Windhoek

Det sjarmerende lille hotellet Windhoek Gardens Boutique Hotel ligger i kort gangavstand fra Windhoeks sentrum.

Alle hotellets 28 rom er meget sjarmerende og individuelt innredet i flotte Namibia-temaer. Rommene er moderne og store, og de er blant annet innredet med skrivebord. Her er det dessuten aircondition, minibar, flatskjerm-TV, kaffe-/tefasiliteter og bad med hårtørker og toalettartikler.

I hotellets hyggelige bakgård ligger det lille utendørs svømmebassenget. Hotellet har også en bar/lounge og en restaurant med à la carte-meny. Der serveres også frokostbuffeten. Hvis du vil unne deg litt ekstra etter dagens opplevelser, kan du kjøpe skjønnhetsbehandlinger i Rejuvenation Beauty Spa.

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.