Tlf. 85 29 54 24 | man-fre 9-16
ForsideReiser til Afrika – Se våre reisemål i AfrikaNamibia
Namibia

Reiser til Namibia

dra på safari i Namibia, kontrastenes land, og opplev noen av verdens eldste landskaper.

Namibia har fantastiske nasjonalparker med et spennende dyreliv som har tilpasset seg den tøffe naturen, som f.eks. Kalahari-løven og ørkenelefanten.

Hvis du har spørsmål om våre reiser til Namibia, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24

Populære reiser: Namibia

Hvorfor skal du reise til Namibia?

Namibia er et av Afrikas mest kontrastfylte land. Du kommer til et land med en enestående natur du ikke finner andre steder, et fantastisk dyreliv og en fascinerende kulturarv både fra de tyske koloniherrene og opprinnelige stammefolk.

Namibia er et naturlig reisemål for deg som har lyst til å dra på kjør-selv-reise i Afrika og for deg som gjerne vil prøve et mindre besøkt safarireisemål. Reis til Namibia og opplev en av Afrikas best bevarte hemmeligheter.

Våre safari i Namibia

Vi tilbyr seks forskjellige safarireiser til Namibia som varer fra 8 til 18 dager. I Namibia kan du delta på en av våre fire klassiske rundreiser eller to kjør-selv-reiser.

 

Rundreiser i Namibia

Fire av reisene våre er av typen klassiske rundreiser, der du ikke trenger å gjøre mye mer enn å møte opp. Rundreisene varer fra 8-16 dager.

Namibia-rundreisene har fokus på kultur, natur, safariopplevelser eller inneholder en blanding av alle tre. Les mer om rundreisene ved å trykke på ”les mer” på den enkelte reisen øverst på siden.

 

Kjør-selv-reiser i Namibia

Vi tilbyr to kjør-selv-reiser i Namibia der du kan utforske landet på egenhånd. Infrastrukturen her er blant de beste i Afrika, og Namibia er derfor et land der du fint kan kjøre rundt til de forskjellige severdighetene.

Kjør-selv-reisene våre bringer deg til noen av Namibias mest kjente steder, f.eks. hovedstaden Windhoek og sanddynene ved Sossusvlei. Mens du på 14-dagersreisen får se verdens nest største kløft, Fish River Canyon, og samler flotte dyreopplevelser i Kalahari-ørkenen, samler du safariopplevelser for livet i Etosha National Park på 18-dagersreisen.

Les mer om kjør-selv-reisene ved å trykke på ”les mer” på reisene øverst på siden

Namibias høydepunkter

Namibia er en av verdens beste safarireisemål, og her kan du både se mange av de klassiske safaridyrene og dyr som har tilpasset seg det tøffe ørkenlandskapet, f.eks. elefanter, nesehorn og løver.

Namibias har naturlandskaper som virkelig kan ta pusten fra deg. F.eks. kan du i Namibia både beundre Namib-ørkenen, trolig en av verdens eldste ørkener, og Kalahari-ørkenen, der du kan treffe San-folket, et folk som regnes for å ha en av Afrikas eldste kulturer.

Namibia kan by på mangeartede opplevelser. Nedenfor finner du noen av de høydepunktene som fremheves spesielt av gjestene våre.

 

Oransjerøde sanddyner ved Sossusvlei

Sossusvleis oransjerøde sanddyner er en av Namibias mest kjente attraksjoner. Det er her du opplever landet Namibia slik du kjenner det fra mange bilder. Til tross for de tøffe forholdene som hersker i ørkenen, lever det mange dyr der som har tilpasset seg omgivelsene perfekt, som oryxantiloper og springbukker.

Sossusvlei er spesielt vakker i det tidlige morgengryet, da du kan se de dramatiske fargeendringene i ørkenen når solen langsomt står opp. Du kan også vandre til toppen av de høye sanddynene, der du kan nyte utsikten over Sossusvlei.

Du kommer til Sossusvlei på tre av rundreisene og begge kjør-selv-reisene.

 

Safari i Etosha National Park

Etosha National Park kjennetegnes ved at ca. 25 % av parken består AF en 5.000 km2 stor saltslette, restene av en uttørket sjø.

Til tross for de ekstreme forholdene i Etosha er nasjonalparken et av Namibias mest dyrerike områder og kjent som et av verdens beste safarireisemål. Spesielt i tørketiden er det gode muligheter for å se dyr, for da samler de seg rundt ørkenens få vannhull.

I Etosha kan du oppleve et mangfoldig dyreliv, med f.eks. sjiraffer, gnuer, sebraer, elefanter, løver og mer sjeldne dyrearter som elsdyrantiloper (en av de største antilopene), Damara Dik-Dik (en av de minste antilopene) og oryxantiloper. I regntiden kan du i tillegg beundre det utrolige fuglelivet med mer enn 340 forskjellige arter.

Tre av rundreisene våre og én av kjør-selv-reisene inkluderer safari i Etosha National Park.

 

Fish River Canyon

Ved Fish River Canyon kan du få en nervepirrende opplevelse. Kløften er 160 km lang, opptil 27 km bred og noen steder hele 550 meter dyp.

Fra toppen av kløften er det flere fantastiske utsiktspunkter, og Fish River er et besøk verd året rundt. I tørkeperioder er det mulig å kjøre til bunnen av kløften, og i regntiden kan du være så heldig å ta en svømmetur i elven som vanligvis kun renner i sommermånedene, fra november til februar.

På vår 14-dagers kjør-selv-reise kommer du til Fish River Canyon.

 

Andre høydepunkter i Namibia

Namibia er full av fantastiske opplevelser. I tillegg til de tre høydepunktene som ble nevnt ovenfor kan du også gjøre og se følgende i Namibia:

 • Besøk hos San-folket, buskmennene, i Ombili Foundation
 • Tysk stemning i ferie- og kystbyen Swakopmund som ligger ved Atlanterhavet
 • Twyfelfontein-dalen, der du kan se 6000 år gamle hulemalerier som er oppført på UNESCOs verdensarvliste
 • Okonjima Nature Reserve, et rehabiliteringssenter for Afrikas store rovdyr
 • Hovedstaden, Windhoek, der europeiske tradisjoner og afrikansk kultur smelter sammen

Vil du få vite mer om Namibia-reisene våre?

De seks reisene tar deg med på seks helt forskjellige opplevelser. Så ta en titt på reisene øverst på siden og se hva som frister deg mest.

På reisesidene får du mer detaljert informasjon om:

 • Hvilke høydepunkter den aktuelle reisen har
 • Hva som er inkludert i prisen
 • Aktuelle priser per person (se feltet på høyre side)
 • ”Velg denne reisen fordi…”
 • Oversikt over dagsprogrammet for alle dager
 • Mulighet til å få et uforpliktende tilbud

Få et uforpliktende reisetilbud

Prisene på reisesidene inkluder fly, overnatting, aktiviteter og, når det gjelder kjør-selv-reisene, også billeie. Den endelige prisen på reisen til Namibia avhenger av

 • Antall reisende
 • Avreisedato
 • Avreiseflyplass

Du kan få tilsendt et uforpliktende reisetilbud på e-post rett til innboksen din.

Fyll ut informasjonen under ”FÅ GRATIS TILBUD”. Deretter lager vi et tilbud med en pris som tilsvarer de opplysningene du har angitt. Reisekonsulentene våre gjør sitt beste for å besvare alle prisforespørsler så raskt som mulig.

Hvis du ønsker å samtykke i tilbudet og bestille reisen, gjør du det ganske enkelt ved å følge instruksene i tilbudet.

 

Har du spørsmål om reisene våre?

På vår side med praktisk informasjon kan du finne informasjon om alt fra vær til visum og mange andre ting du bør være oppmerksom på når du reiser til Namibia.

Du kan også gjerne kontakte reisekonsulentene våre. De har mange års erfaring med reiser i Afrika. Vi tester løpende reisene våre grundig, slik at vi best mulig kan besvare spørsmålene dine. Du kan se alle våre reisemål i Afrika her.

Kontakt reisekonsulentene våre, de er tilgjengelige på telefon fra mandag til fredag, unntatt helligdager, mellom klokken 9 og 15.45 på tlf.: 85 29 54 24. Du kan også kontakte oss på e-post: info@afrikasafari.no.

Kom helt tett på med Afrikasafari.no.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Aclass

Google Plus

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.