• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
10 dager

Namibias høydepunkter

Opplev den tyskpregede byen Swakopmund, de røde sanddynene ved Sossusvlei og safari i Etosha. Denne reisen tar deg med til Namibias høydepunkter og er perfekt for deg som ikke vil kjøre selv.

Namibias høydepunkter Namibias høydepunkter
10 dager

Namibias høydepunkter

Opplev den tyskpregede byen Swakopmund, de røde sanddynene ved Sossusvlei og safari i Etosha. Denne reisen tar deg med til Namibias høydepunkter og er perfekt for deg som ikke vil kjøre selv.

Velg denne reise fordi…

På denne reisen opplever du de største høydepunktene i Namibia. I Swakopmund har du tid til å oppdage en afrikansk by som fremdeles er sterkt tyskpreget. Kystbyen er kjent for sin rike historie og sin flotte arkitektoniske kulturarv fra den tyske kolonitiden.

At Namibia virkelig er kontrastenes land opplever du tydelig når du beveger deg fra Swakopmund og innover i landet, til Namibørkenens røde sand og flere hundre meter høye sanddyner som strekker seg 2.000 km langs det blå Atlanterhavet. Det er her du finner de verdensberømte sanddynene i Sossusvlei.

Fra hovedstaden Windhoek går turen mot Etosha nasjonalpark. Her opplever du landets rike dyreliv med  bl.a. elefanter, løver, leoparder, sjiraffer, oryxantiloper, sabelantiloper og hvite nesehorn.

Turen foregår i en mindre internasjonal gruppe med en lokalkjent guide som er med på hele reisen.

Merk: Turen foregår i en mindre, internasjonal gruppe med engelsk- og tysktalende guide.

Vennligst merk følgende: På avgangen den 10. august 2019 og 30. april 2020 bor man på dag 4 og 5 på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Flyreise fra Norge til Swakopmund – retur fra Windhoek
 • Transport som beskrevet i programmet med lokal engelsk- og tysktalende guide/sjåfør
 • 7 overnattinger på hoteller og lodger
 • 7 x frokost (dag 2-9)
 • 2 x middag (dag 7-8)
 • Inngangsbillett og guidet rundtur i Sossusvlei og Sesriem Canyon
 • Inngangsbillett og game drive i Etosha nasjonalpark
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres ved min. 2 reisende
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge

I dag er det avreise fra Norge, og turen går til Namibia med mellomlanding(er) underveis.

Dag 2: Ankomst i Swakopmund

Ved ankomst på Walvis Bay flyplass blir du møtt av vår lokale guide som kjører deg til hotellet ditt i Swakopmund. Du har to overnattinger i Swakopmund.

Swakopmund har 47.000 innbyggere og er Namibias største kystby og mest populære ferieby med hyggelig stemning og mange turistattraksjoner. Byens tyske kolonihistorie ses tydelig i den vakre arkitekturen, som regnes for å være et av verdens best bevarte eksemplene på tysk kolonitidsarkitektur.

Dag 3: Swakopmund

Dagen er til fri disposisjon.

Du kan velge mellom mange utflukter som kan kjøpes i byen, eller hvis du ønsker det, kan du rusle rundt på egenhånd og beundre den flotte arkitekturen.

Du kan for eksempel ta en tur på museet, krystallgalleriet eller akvariet. Kanskje frister et katamarancruise i bukten eller en tur på quadbike i de store sanddynene? Vi kan også varmt anbefale en ørkentur i dynelandskapet mellom Swakopmund og Walvis Bay, der du får se mer av det utrolige livet som finnes her.

Dag 4: Swakopmund – Sossusvlei

I dag blir det virkelig tydelig at Namibia er kontrastenes land. Du forlater feriestemningen i kystbyen og beveger deg innover i landet. Via det spektakulære Gaub Pass og den lille byen Solitaire kommer du til Sossusvlei ved inngangen til Namibias største nasjonalpark, Namib Naukluft Park. Nasjonalparken dekker et område på hele 50.000 km2, og det er større enn f.eks. Sveits og Holland. Om ettermiddagen kan du kjøpe en ekstra utflukt i området, hvis du da ikke har mer lyst til bare å slappe av etter dagens kjøretur.

Vennligst merk følgende: På avgangen den 10. august 2019 og 30. april 2020 bor man på dag 4 og 5 på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Dag 5: Oplevelser i Sossusvlei og Sesriem Canyon

Du starter tidlig om morgenen og kjører til Sossusvlei, der du opplever de dramatiske fargeendringene i ørkenen når solen langsomt står opp.

Hvis du har lyst, kan du vandre opp til toppen av en av verdens høyeste sanddyner og nyte den enestående utsikten over Sossusvlei og den uttørkede sjøen Deadvlei, der døde skulpturlignende trær strekker sine nakne grener mot den blå himmelen. Spesielt en av dynene, ”Dune 45”, er meget berømt, og den er en av verdens mest fotograferte sanddyner.

Senere på dagen besøker du Sesriem Canyon, som er 30 meter dyp og 3 km lang og skapt av Tsauchab-flodens løp gjennom millioner av år.

Resten av ettermiddagen er til fri disposisjon, og du kan delta i noen av aktivitetene på lodgen eller slappe av ved svømmebassenget.

Vennligst merk følgende: På avgangen den 10. august 2019 og 30. april 2020 bor man på dag 4 og 5 på Tsauchab River Camp i stedet for på A Little Sossus Lodge.

Dag 6: Sossusvlei – Windhoek

Igjen er det avreise tidlig fra hotellet. Hvis du når frem til Windhoek i rimelig tid, får du nemlig tid til en ettermiddagsrundtur i byen.

Windhoek er, i tillegg til å være Namibias hovedstad, også landets største by med 300.000 innbyggere. Den ligger i 1.650 meters høyde i en vakker dal, som i nord grenser mot Eros-fjellene. I sør ligger Auas-fjellene. Mot vest strekker Khomas-høylandet seg ned mot Namibørkenen og Atlanterhavet.

Windhoek er en moderne by der en del av arkitekturen tydelig er påvirket av den tyske kolonitiden. Windhoeks bykjerne ligger rundt Independence Avenue og kan lett utforskes til fots. Sentrum i byen starter ved Ausspannplatz i sør og ender ved bydelen Katutura i nord.

Dag 7: Windhoek – Etosha nasjonalpark

I dag går turen nordover, til Etosha via Outjo. Etosha er en av Afrikas mest spesielle nasjonalparker. Parken rommer den 5.000 km² store saltsletten Etosha Pan, og den er så stor at den kan ses fra rommet. Dette enorme åpne området er restene av en uttørket sjø, og den hvite, nærmest uendelige saltsletten er fantastisk og nesten surrealistisk.

Til tross for de ekstreme forholdene er det likevel et rikt dyreliv her, og parken regnes for å være blant

Afrikas absolutt beste steder å se dyr, spesielt rundt vannhullene, der det samler seg mange trekkfugler, som kommer for å yngle.

Dag 8: Opplevelser i Etosha nasjonalpark

Etosha nasjonalpark er et av turens helt store høydepunkter, og i dag skal du ut på game drive på utkikk etter løver, sjiraffer, gnuer, kuduer, sebraer og elefanter som er på leting etter mat og vann eller som bare hviler seg.

I Etosha er det også gode muligheter til å se sjeldne og meget vakre dyr og fugler som elsdyrantiloper (en av de største antilopene), Damara dik-dik (en av de minste antilopene), oryxantiloper med lange svarte horn, svarthodede impalaer, leoparder, geparder, hyener, gjøglerørner og den lillabrystede blåråken med sin flotte og fargerike fjærdrakt.

Dag 9: Etosha – Windhoek – hjemreise

I dag er tiden kommet til å si farvel til Namibia. Fra Etosha går turen retur til Windhoek og flyplassen, der du starter hjemreisen – hvis du da ikke velger å forlenge reisen med f.eks. et opphold i Cape Town.

Dag 10: Hjemkomst til Norge

Du lander i Norge etter en spennende og opplevelsesrik ferie.

Forleng reisen din

Chobe nasjonalpark, 3 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 12.355 kr.
Pr. barn u/12 år: + 8.950 kr.
Enkeltromstillegg: + 5.420 kr.

Hvis du drømmer om safari med elefantgaranti, skal du dra til nasjonalparken Chobe i Botswana. Det er nemlig her du finner den største konsentrasjonen av elefanter på hele det afrikanske kontinentet. Minst 50.000 elefanter lever her – noen hevder til og med at det er opptil 120.000. I tillegg kan du se massevis av bøfler, gnuer, sebraer, sjiraffer, antiloper, løver, flodhester, krokodiller og et rikt fugleliv med f.eks. storker, bietere og gribber. Det er heller ikke uvanlig å se både hyener, leoparder eller de sjeldne ville hundene. Det er ikke uten grunn at Botswana ofte blir kåret til et av Afrika beste safarireisemål!
Nasjonalparken Chobe byr på helt enestående og varierte safariopplevelser, med både tradisjonell game drives og mange aktiviteter på den livgivende Chobe-elven.
Denne 4 dagers safariforlengelse til Chobe gir deg det beste av begge verdener, både til lands og til vanns, og vi har til og med lagt inn en fridag i programmet der du f.eks. kan kjøpe en tur til de mektige Victoria Falls, en ekstra elveseilas eller flere game drives. Dette er en enestående mulighet til å oppleve Botswana, nå som du har reist hele veien til Afrika!

Cape Town, 4 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 8.690 kr.
Pr. barn u/12 år: + 9.890 kr.
Enkeltromstillegg: + 6.365 kr.

Cape Town har en imponerende beliggenhet ved foten av Table Mountain og en vakker havnefront ut til Atlanterhavet. Trendy cafeer og restauranter kombinert med en avslappet atmosfære, markeder og spennede seværdigheter gjør Cape Town til en fascinerende storby, hvor shopping, avslappning og utflukter kan kombineres fritt.

Dagene i Cape Town er til fri disposisjon.

Oppholdet inkluderer frokost.

Victoriafallene, 3 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 10.680 kr.

Pr. barn u/12 år: + 6.505 kr.
Enkeltromstillegg: + 5.565 kr.

Victoriafallene regnes som en av de mest spektakulære fossene i verden. Fossen er ikke bare et av verdens villeste og mest imponerende naturvidundre, den har også en fantastisk beliggenhet midt i det tropiske Afrika.

Dagene ved Victoriafallene er til fri disposisjon.

Oppholdet inkluderer frokost.

Mauritius for voksne, 5 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 16.365 kr.
Enkeltromstillegg: + 5.195 kr.

Tropeøya Mauritius er en av de mest eksklusive og fascinerende øyene i Det indiske hav. Med sitt deilige klima og vennlige lokalbefolkning er denne lille paradisøya det perfekte stedet for en eksotisk ferie. Øya forbindes oftest med avslapping og romantikk, men den passer også perfekt for deg som liger god mat, vannsport og flott natur. Mauritius er omkranset av vakre strender med vaiende palmer, krystallklart vann og fargestrålende korallrev. Her finner du frodige skoger, sukkerrørsmarker, fjell, brusende fosser og dramatiske kyststrekninger med små laguner. I hovedstaden Port Louis er det fine butikker og spennende museer.

Dagene på Mauritius er til fri disposisjon.

Oppholdet inkluderer halvpensjon.

Merk: Hotel Le Meridien er stengt frem til 31. oktober 2019 pga. renovering. I denne perioden vil du i stedet bli innlosjert på The Westin Turtle Bay & Spa.

Tillegg for enkeltrom 2.600 kr.
Rabatt ved større grupper
Når vil du reise?
Avreisedato
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Hvorfor reise med Afrikasafari.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av afrikanske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.