Tlf. 85 29 54 24 | man-fre 9-16
Meny
ForsideInfo & KontaktReisebetingelser

Reisebetingelser

Påmelding

Påmelding til en reise er bindende for den reisende og Afrikasafari.no, når det ved bestillingstidspunktet innbetales det beløp, som fremgår av tilbudet.

Ved påmeldingen bekrefter reisedeltakeren samtidig å ha akseptert de enkelte program, priser og vilkår for reisen som nevnt i tilbudet.

Endring av bestilling

Etter den bindende påmeldingen kan reisen ikke endres uten aksept fra Afrikasafari.no og det må påregnes ytterligere omkostninger for eventuelle endringer.

Online booking

Når du booker online med oss vil du motta en bekreftelse på bestillingen, så snart den er bearbeidet av vårt team.

Dette vil ta maks 7 arbeidsdager. Når du booker online, aksepterer du samtidig priser og vilkår for reisen. Depositumet for reisen blir først trukket fra kortet ditt når reisen er bekreftet. Først da er du booket på reisen og har inngått en bindende avtale med Afrikasafari.no.

Avbestilling

Etter den bindende tilmelding kan reisen ikke avbestilles vederlagsfritt. Ved avbestilling inntil 60 dager før avreisen, refunderes depositumet ikke. Ved avbestilling senere enn 60 dager før avreise refunderes det innbetalte beløp ikke.

Hvis forholdene på et reisemål innenfor et tidsrom på 14 dager før avreise er av en sånn karakter, at det vil være nærliggende fare for reisedeltakerens liv eller førlighet, dvs. krigshandlinger og naturkatastrofer, refunderes reisens samlede pris. Det vil dog være en betingelse, at norske myndigheter (Utenriksdepartementet) direkte fraråder å reise til det aktuelle området. Dette gjelder dog ikke, såfremt reisedeltakeren ved inngåelse av avtalen kjente til forholdene, eller de var alment kjent.

Uteblivelse o.l.

Afrikasafari.no kan ikke avkreves godtgjørelser for uteblivelser eller ubenyttede ytelser. Dersom reisedeltakeren ikke innfinner seg på angitt sted og tid for ut- eller hjemreisen, eller kan ikke deltakeren tiltrede eller fullføre reisen pga. manglende reisedokumenter, har Afrikasafari.no rett til å beregne seg den totale prisen for reisen. Hvis deltakeren uteblir eller på annen måte unnlater å utnytte de ytelser, som er bestilt, kan det ikke kreves godtgjørelse.

Overdragelse av reisen

Reisen kan overdras til en annen person såfremt dette skjer senest 4 uker før avreise. Afrikasafari.no forbeholder seg retten til å fakturere alle omkostninger forbundet med en slik ovedragelse til enten den opprinnelige reisedeltaker eller til den person, som reisen overdras til.

Afrikasafaris ansvar

Afrikasafari.no er i henhold til pakkereiseloven ansvarlig for å gjennomføre reisene i henhold til program og prisliste. Men Afrikasafari.no er likevel ansvarsfri for mangler, endringer og avlysninger som skyldes Force Majeure eller Force Majeure-liknende hendelser, det vil si hendelser som Afrikasafari.no ved inngåelse av avtalen ikke hadde mulighet for å forutse eller avværge ( f.eks. avtalebrudd, ulovlig streik m.v.).

Afrikasafari.no opptrer kun som agent for de benyttede flyselskaper og ansvaret for mangler, person –og tingskader er begrenset til det erstatningsansvar som følger av internasjonal lovgivning og bestemmelser om reise med rutefly (Warsawa, Montreal og Athen konvensjonene).

Den reisendes ansvar

Reisedokumenter, reiseforsiring og vaksiner
Det er kundens ansvar å sørge for å ha gyldig pass, visum, eventuell avbestillings-og reiseforsikring samt obligatoriske vaksiner. Under vår side «Praktisk info» på www.www.afrikasafari.no kan du finne nyttige lenker. Når det gjelder vaksiner råder vi reisedeltakeren å kontakte fastlegen eller evnt. vaksinasjonklinikk, samt søke informasjon på http://www.fhi.no/.

Navnet i flybilletten skal være identisk med navnet i passet. Ved bestilling av reisen er det kundens ansvar at de opplyste for-og etternavn er korrekte og i overrensstemmelse med alle for-og etternavn i passet.

Avgangstider og innsjekk
Kunden forplikter seg til å møte opp i rett tid på de opplyste møtesteder.

Reklamasjoner under reisen
Eventuelle klager over mangler ved reisen skal meddeles Afrikasafari.no hurtigst mulig etter at mangelen er konstatert på reisemålet. Reklamasjon til hotel, guider elle andre personer på reisen anses ikke for gyldig reklamasjon. Reklamasjon skal skje til Afrikasafari.no slik at har Afrikasafari.no mulighet for å hjelpe kunden. Afrikasafari.no kan alltid kontaktes på de telefonnumre som fremgår av reisedokumentene.
Manglende reklamasjon og bevis for dette vil oftest medføre tap av retten til senere erstatningskrav.
Det er ikke mulig å reklamere gjennom SMS.

Øvrige betingelser

Programendringer/-avlysninger
Afrikasafari.no forbeholder seg retten til å foreta nødvendige endringer av transportmidler, tidsplaner og hoteller/overnatting. Endringene vil bli meddelt reisedeltakeren hurtigst mulig. De i programmet nevnte overnattingssteder er å anse som et utgangspunkt og det kan forekomme endring til tilsvarende hotel/overnatting av samme standard. Den reisende har i slike tilfeller kun rett til erstatning, dersom ytelsen avviker vesentlig fra den opprinnelige.

Endringer i avgangs- og ankomsttider
Etter billettutstedelsen kan det forekomme endringer i avgangs-og ankomsttider, og det er kundens plikt å holde seg oppdatert om dette.

Lov om pakkereiser og reisegaranti – Pakkereiseloven
Pakkereiser solgt av Afrikasafari.no er omfattet av ”Lov om pakkereiser”. Vi tar forbehold for feil og mangler.

Reisegarantifondet
I medfør av § 8 i lov nr. 315 av 14. Mai 1997 (dansk lov) om reisegaranti er Afrikasafari.no medlem av Danmarks Rejsegarantifond; og har medlemsnr. 1778. Om vi skulle gå konkurs, får du alle pengene du har betalt til oss tilbake gjennom det danske fondet, selv om reisen er booket og betalt i Norge. Så selv om vi er en dansk virksomhet, så er våre norske kunder dekt 100%.

Hvis du har spørsmål om hvordan Rejsegarantifondet fungerer, kan du gå inn på hjemmesiden www.rejsegarantifonden.dk eller kontakte dem på telefon +45 4587 8333 .

Hvis du har spørsmål om reisebetingelsene våre kan du kontake oss på info@afrikasafari.no
eller telefon 85 29 54 24.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Topp reiser
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Opplevelsesrik safari og hvite sandstrender.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.
 
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.
 
Luksus safari i Sør-Afrika
Luksus safari i Sør-Afrika
Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.