Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Rundreiser i Afrika - Se våre reisemål i Afrika

AfrikaSafari.no er eksperter på Afrika. Vi har eksistert siden 2006 og tilbyr et stort utvalg av opplevelsesreiser til Afrika, f.eks. til populære safarireisemål som Tanzania, Sør-Afrika og Kenya.

Opplev fantastisk natur i verdenskjente nasjonalparker, ville dyr på savannen og kritthvite strender på en avsluttende badeferie. Afrika er et fantastisk reisemål som sikkert vil vinne hjertet ditt.

Målet vårt er, og har alltid vært, å sende gjestene våre ut på deres livs rundreise.

Kom helt tett på med AfrikaSafari.no

Våre reisemål i Afrika

Nedenfor kan du lese mer om våre seks forskjellige reisemål i Afrika.

Tanzania

Tanzania i Øst-Afrika er vårt mest populære reisemål. Her kan du oppleve et fantastisk dyreliv, blant annet ”The Big Five”, og en vakker natur med både fjell, naturreservater og innsjøer.

Velg mellom seks forskjellige pakkereiser som består av safari med eller uten en avsluttende badeferie, enten på Zanzibar eller i Mombasa i Kenya. I tillegg har vi prisgaranti på vår reise ”Safari i Tanzania & badeferie i Zanzibar”, vår absolutte bestselger.

Se våre Tanzania-reiser.

Sør-Afrika

I Sør-Afrika kan du få nærkontakt med noen av verdens mest berømte dyr, f.eks. løver, leoparder, neshorn og elefanter.

Vi tilbyr ni forskjellige reiser. Seks av dem har utgangspunkt i den verdensberømte Kruger National Park, to i det malariafri Kariega Game Reserve, som er spesielt godt egnet når man reiser med barn, og én i to private viltreservater.

Kombiner reisen din med badeferie på Mauritius, storbyferie i Cape Town eller naturopplevelser ved Victoria Falls.

Se våre reiser til Sør-Afrika.

Kilimanjaro

I Tanzania, nær grensen til Kenya, finner du Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro, som er 5.895 meter høyt.

På våre forskjellige reiser til Kilimanjaro har du mulighet til å bestige det flotte fjellet via forskjellige ruter, f.eks. via den kjent Machame-ruten, Lemosho-ruten, Shira-ruten, Marangu-ruten eller via Rongai-ruten.

Kilimanjaros beliggenhet rett ved ekvator gjør det mulig å bestige fjellet året rundt. Avslutt trekkingen med safari i Tanzania eller badeferie på Zanzibar.

Se våre muligheter til å bestige Kilimanjaro.

Kenya

Kenya ligger øst i Afrika og har et imponerende dyreliv, verdensberømte nasjonalparker og en vakker natur, som gjør landet til et populært safarireisemål.

Vi tilbyr ni forskjellige reiser til Kenya. Alt etter om du foretrekker storby eller badeferie, kan du velge å avslutte reisen din med badeferie i Mombasa eller på Zanzibar eller storbyferie i Doha.

Se våre safariture i Kenya.

Namibia

Namibia i det sørlige Afrika er en gammel tysk koloni med røff natur med noen av verdens tørreste ørkenlandskaper og oranjerøde sandklitter som er et berømt fotomotiv. Etosha National Park er blant Afrikas beste safarireisemål, og der kan du møte sjiraffer, løver, sebraer og mange andre ville dyr.

Vi tilbyr seks forskjellige reiser i Namibia. Du har blant annet muligheten til å utforske Namibia på egenhånd på en kjør-selv-reise.

Se våre Namibia-reiser.

Uganda

Uganda, i det østlige Sentral-Afrika, er et reisemål som ofte overses. Dette flotte landet har variert natur med regnskoger, savanner og elver, og Winston Churchill kalte Uganda «Afrikas perle».

I Uganda kan du oppleve Lake Victoria, ekvator og tre nasjonalparker, der du bl.a. kan se elefanter og løver. I tillegg kan Uganda by på enestående aktiviteter som sjimpanse- og gorilla-tracking.

Se våre safarireiser i Uganda.Hvorfor skal du velge Afrika?

Afrika er et fantastisk og helt spesielt reisemål der du har mulighet til å få nærkontakt med interessante dyr på safari, oppleve fantastisk natur eller bestige Kilimanjaro. Mange av reisene våre kan også kombineres med en avsluttende, eksotisk badeferie eller en spennende storbyferie. Begge er perfekte måter å avrunde reisen på.

Reis til Afrika med oss, og få uforglemmelige opplevelser: de største og flotteste nasjonalparkene, de mest kjente villdyrene i deres naturlige omgivelser og vakre, uberørte og kritthvite sandstrender.

En reise til Afrika er en reise for livet.

Hvorfor skal du reise med oss?

Vi elsker Afrika, og målet vårt er å sende gjestene våre på deres livs reise. Det viktigste for oss er at du blir fornøyd, og det er dette vi jobber for hver eneste dag.

Du bør reise med oss fordi:

  • Rundreisene våre er gjennemtestet og inkl. fly, overnatting og utflukter.
  • Du får personlig service både før, under og etter reisen. Vi sitter alltid klare til å besvare spørsmålene dine.
  • Vi er medlem av reisegarantifondet, noe som gir deg som reisende trygghet

Hittil har mer enn 20.000 fornøyde gjester deltatt på opplevelsesreisene våre. Blir du den neste?

Slik bestiller du

Alle prisene på rundreisene våre er inkl. fly, hotell og opplevelser. Den endelige prisen på reisen avhenger av:

  • Antall reisende
  • Avreisedato
  • Avreiseflyplass

Få et gratis og uforpliktende reisetilbud ved å fylle ut det skjemaet du finner på høyre side av alle reisene våre. Så lager vi et tilbud til deg som er basert på den ovenstående informasjonen.

Når du har fått ett eller flere tilbud (du kan anmode om alle de tilbudene du trenger), kan du bestille reisen din ved å følge de instruksene som er beskrevet i tilbudet.

Hvis du har spørsmål om hvilken reise som passer best for deg og din familie, om hvordan man bestiller eller noe helt annet, er du hjertelig velkommen til å kontakte salgsteamet vårt. De står klare til å hjelpe deg fra mandag til fredag fra klokken 9 – 16.

Kontakt våre reisekonsulenter på telefon 85 29 54 24 eller skriv en e-post til info@afrikasafari.no.

Kom helt tett på med AfrikaSafari.no