• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideReisetemasider

Reisetemasider

Reiser til Cape Town

Har du lyst til å oppleve en av verdens vakrest beliggende storbyer? Da er Cape Town i Sør-Afrika akkurat noe for deg! I denne moderne og kontrastfylte byen har du alle muligheter til å oppleve vakker natur, spennende kultur og byens interessante historie.
les mer
masai mara safari

Masai Mara-safari

Drømmer du om store dyreflokker, enestående naturopplevelser og muligheten til å se The Big 5 og alle de andre ikoniske safaridyrene? Da er en safari i Masai Mara i Kenya perfekt for deg.
les mer

Badeferie Zanzibar

Opplev Zanzibars kritthvite sandstrender, flotte palmer og varme klima året rundt. Bli med på en uforglemmelig reise til Zanzibar og slapp av i luksuriøse omgivelser med deilige strender, et unikt korallrev og matopplevelser i særklasse.
les mer

Severin Sea Lodge

Opphold i Mombasa inngår i flere av våre safarireiser til Kenya og Tanzania. Ønsker du at din safari også skal inneholde luksus og avslapning i flotte omgivelser, så skal du velge et besøk på Severin Sea Lodge i Mombasa.
les mer
Mombasa badeferie

Reiser til Mombasa

Reiser du til Kenya, er Mombasa helt klart verdt et besøk. Her kan du få en avslappende avslutning på ferien din og eventuelt kombinere den med en romantisk kveldsseilas i solnedgangen i en tradisjonell dhow, eller du kan dra på rundtur i byen og lære mer om byens historie og kulturelle severdigheter.
les mer
Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.