Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Reisetemasider - Få inspirasjon til en fantastisk Afrikareise

Severin Sea Lodge

Opphold i Mombasa inngår i flere av våre safarireiser til Kenya og Tanzania. Ønsker du at din safari også skal inneholde luksus og avslapning i flotte omgivelser, så skal du velge et besøk på Severin Sea Lodge i Mombasa.

Mombasa badeferie

Reiser til Mombasa

Reiser du til Kenya, er Mombasa helt klart verdt et besøk. Her kan du få en avslappende avslutning på ferien din og eventuelt kombinere den med en romantisk kveldsseilas i solnedgangen i en tradisjonell dhow, eller du kan dra på rundtur i byen og lære mer om byens historie og kulturelle severdigheter.

Table Mountain

Du kan nesten ikke si Cape Town uten å si Table Mountain. Fra toppen av fjellet har du en fantastisk utsikt, og både turen opp og turen ned kan utnyttes til fysiske utfordringer og utforskning.

Serengeti

Serengeti nasjonalpark

Serengeti er ikke bare den mest kjente nasjonalparken i Tanzania, men også et helt økosystem i den nordlige delen av landet. Hvis du skal velge én nasjonalpark for safari, så skal du helt klart velge Serengeti.

Kruger nasjonalpark

Kruger nasjonalpark er Sørafrikas mest kjente nasjonalpark, og blant de største og beste nasjonalparkene i Afrika. Velger du at din Afrika-reise skal gå til Sørafrika, er Kruger nasjonalpark et must-see på din tur.