• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Sør-Afrika

Her har du mulighet til å lese mer om overnattingsstedene vi bruker på reiser til Sør-Afrika.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i en større utgave.

Protea Hotel Kruger Gate

Sabie River, Kruger Nationalpark

Protea Hotel Kruger Gate ligger ved Sabie River med utsikt til Kruger, bare 100 meter fra Paul Kruger Gate.

Lodgen har mange hyggelige oppholdsområder der du kan se utover nasjonalparken. Protea Hotel Kruger Gate har 4-stjerner og flere fasiliteter som spa, tennisbaner, minigolf og treningsrom.

Rommene er store og innbydende, og alle har utsikt til hagen med dens fugle- og dyreliv. Alle rom har klimaanlegg, hårtørker, sikkerhetsboks, internasjonal stikkontakt og TV.

Den ene av stedets to restauranter, Lapa Restaurant, serverer mat under stjernene og tilbyr en buffet med mange deilige retter.


Nkambeni Safari Tented Camp

Kruger nasjonalpark

Nkambeni Safari Tented Camp ligger i Kruger Nasjonalpark med en fantastisk utsikt ut over parken.

Nkambeni er en leir med luksustelt. Teltene er hevet over jorden og har moderne fasiliteter som tregulv, klimaanlegg og gode toalett- og badefasiliteter med dusj både inne og ute. I tillegg har teltene deilige store senger med myggnett rundt.

Fra teltenes veranda er det utsikt over landskapet, fra noen av teltene kan du til og med se rett inn i Kruger- parken.

Leiren har en god restaurant, bar og et stort svømmebasseng – også med flott utsikt over Kruger-parken.

Du finner flere ”boma’er”, de typiske sør-afrikanske bålplassene, der maten serveres under åpen himmel.

Nkambeni har en helt spesiell atmosfære, og det er en helt unik opplevelse å bo så nær de ville dyrene.


Pestana Kruger Lodge

Kruger nasjonalpark

Den vakre lodgen ligger i et fantastisk naturområde. Den er omgitt av nydelige hager og et stort svømmebasseng, kun et steinkast fra Kruger nasjonalpark.

Med panoramautsikt over savannen og Crocodile River føler vi oss straks i pakt med naturen og de ville dyrene. Pestana Kruger er en firestjerners lodge som byr på flere muligheter for avslapping og velvære, som spa-kur, massasje, svømmeturer og ikke minst en fantastisk utsikt.

Begrenset antall Deluxe rom.

Pris for oppgradering:
Deluxe rom med utsikt over Crocodile River, 6 netter Pr. person:  1.350 kr.
Deluxe rom med utsikt over Crocodile River, 9 netter Pr. person:  2.100 kr.

Main Lodge

Kariega Game Reserve

Main Lodge er en 4-stjerners lodge som ligger i Kariega Game Reserve på en høyderygg i et innhegnet område. Plasseringen på høyderyggen gir alle chaletene en unik utsikt over reservatet, og det er mulig å få øye på dyr direkte fra altanen. Main Lodge består av 21 chalets på min. 100 m² med flere rom med eget bad og toalett. Hvert chalet har et stort fellesområde som består av et tekjøkken og en stue.

Fra rommene og fra fellesområdet er det utgang til en stor altan som er delvis overbygd, så det er mulighet for både sol og skygge. Hvert chalet har klimaanlegg, peis eller ovn (til de kjølige månedene), te- og kaffefasiliteter, satellitt-TV, sikkerhetsboks, telefon og internett. Det er også et flott fellesområde med restaurant, bar, utsiktsaltan, svømmebasseng, en liten suvenirbutikk og spa.


River Lodge

Kariega Game Reserve

River Lodge er en 4 stjerners lodge som ligger i Kariega Game Reserve på bredden av og nesten ut i Bushman’s River. Lodgens restaurant, bar og basseng ligger på en slik måte at man nesten føler at man er omgitt av det stille blanke elvevannet. Lodgen har en helt unik utsiktsterasse som er bygget ut over elven, og her kan man nyte en drink i solnedgangen eller spise middag under en stjerneklar himmel. I lodgen og suitene bevares privatlivet, og dette er et perfekt sted for ro og fred. Lodgen har 10 eksklusive stråtekte luksussuiter som ligger spredt ut langs elvebredden. Suitene er svært romslige og utsmykket med afrikansk kunsthåndverk. Hver suite har egen utsiktsbalkon, velutstyrt bad inkl. badekar, klimaanlegg, takvifte, internett, sikkerhetsboks og telefon.

Barn under 10 år kan ikke bo her. TV finnes i fellesområdet.


Settlers Drift

Kariega Game Reserve

Denne eksklusive 5-stjerners lodgen betyr afrikansk teltsafari på sitt aller beste.

Her er det bare 9 luksuriøse safaritelt, som alle er ”frittstående”, og derfor nesten fungerer som separate, små luksuslodger.

Teltene er meget store og består av oppholdsrom, soverom, stort bad, innen- og utendørs dusj, og fra den private utendørs terrassen er det flott utsikt til elven og landskapet rundt deg. Alle telt har naturligvis aircondition, te- og kaffefasiliteter, minibar, sikkerhetsboks og til og med egen peisovn.

Hele lodgen er bygget på en skråning i en litt avsides del av viltreservatet, så her er du helt uforstyrret og har uhindret utsikt til naturen rett utenfor.

Utsikt er i det hele tatt det gjennomgående temaet for denne lodgen. Fra rommene, baren – ja, til og med fra svømmebassenget har du en helt fantastisk utsikt over dalen og mot elven Bushman’s River. Det eneste stedet du ikke har utsikt er vinkjelleren…

Teltene er innredet må en måte som kombinerer moderne og klassiske elementer. Fargene er holdt i brunt og beige – altså de typiske safarifargene, men det er brukt både stein, glass, tre og lerret i konstruksjonen av teltene. Dette skaper en eksklusiv, men likevel trivelig atmosfære overalt på lodgen.

Pris for oppgradering:
Pr. person:  5.400 kr.

Harbour House Hotel

Hermanus

100 meter fra Harbour House Hotel i Hermanus ligger byens offisielle hvalutkikkspunkt, så her kan man trygt si at beliggenheten er helt perfekt!

Dette hyggelige 4-stjerners hotellet har 47 rom, alle med aircondition, te- og kaffefasiliteter, TV, sikkerhetsboks og minibar.

På hotellet er det også et deilig svømmebasseng og en flott utsiktsterrasse, begge med utsikt til havet. Faktisk trenger du ikke gang bevege seg ned til det offisielle utkikkspunktet for å se hvaler i hvalsesongen – du kan beundre dem fra hotellets terrasse med en god kopp kaffe i hånden – eller et kjølig glass vin i solnedgangen. Det er både restaurant og bar på hotellet, men byens andre restauranter ligger også bare et steinkast unna.


Hermanus Beach Villa

Hermanus

Et steinkast fra stranden ligger dette 4-stjerners hotellet med utsikt over havet og inn mot byen.

Her er det kun 9 rom, alle med egen balkong og utsikt over havet, der man i hvalsesongen kan være så heldig å se hvalene boltre seg i vannet. Alle rom har også eget bad, minibar, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.

Frokosten kan nytes i den hyggelige loungen, og om kvelden kan man tilberede sin egen mat på grillen man kan låne i hagen. Byens restauranter ligger kun 5 minutters kjøring fra hotellet.

Det er gratis parkering på hotellet.


Knysna Hollow Country Estate

Knysna

Som en egen liten oase i hjertet av Garden Route finner du Knysna Hollow Country Estate. Hotellet ligger i utkanten av den maleriske badebyen Knysna, og er et ideelt utgangspunkt for å oppleve områdets vakre natur og utallige attraksjoner.

Hele hotellet er stilfullt innredet i vennlige farger som passer til den omkringliggende naturen og bidrar til det fredfylte, oaselignende miljøet. Her er det 44 romslige og moderne rom, utstyrt med te-/kaffefasiliteter i form av Nespresso-maskiner, aircondition, satellitt-TV, verdiboks, minikjøleskap, hårføner, L’Occitane-toalettartikler og USB-stikkontakter. Alle rommene har en koselig, privat terrasse eller balkong med utsikt til hagen og et av de to bassengene.

Ved siden av hvert svømmebasseng er et lite, utendørs loungeområde, perfekt for å slappe av i den frodige naturen. Det serveres en kontinental frokost i hotellets restaurant og bar, Social Eatery & Bar, hvor du på andre tidspunkt på døgnet også kan kjøpe lokale, autentiske retter, nyte en spesialøl eller smake på det brede utvalget av unik, sørafrikansk vin.

I resepsjonen er det et lite, trivelig loungeområde med behagelige stoler, og her kan du også leie sykler for å utforske byen. I tillegg har hotellet gratis Wi-Fi og gode parkeringsforhold.


Premier Resort the Moorings

Knysna

Det 4-stjerners hotellet Premier Resort the Moorings ligger midt mellom Knysnas populære Watefront-område med butikker og restauranter og utsiktspunktet ved den østlige siden av innseilingen til lagunen. Fra den store, grønne hagen har man flott utsikt til havet og Knysna Heads.

Her er det 74 fint innredede rom, alle med aircondition, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter samt egen terrasse eller balkong.

Hotellet har gode parkeringsforhold, et flott svømmebasseng og liggestoler i hagen, restaurant, bar og gratis Wi-Fi.


Simola Hotel Country Club & Spa

Knysna

Det 5-stjerners hotellet Simola Hotel Country Club er kanskje det hotellet i Knysna med den aller beste utsikten. Hoteller ligger høyt oppe i åsen, litt utenfor sentrum av byen, og fra hotellets restaurant har du den mest fantastiske utsikten mot lagunen og landskapet rundt deg. Ved siden av hotellet ligger en av landets beste golfbaner, og omgivelsene innbyr til fot- eller løpeturer på den mange stiene rundt hotellet.

Her er det 80 pent innredede rom, alle med eget bad, aircondition, sikkerhetsboks, TV, DVD-spiller og gratis Wi-Fi.

Hotellet har både spa, svømmebasseng, treningssenter, egen restaurant og bar.


Protea Hotel Rimpie Estate

Oudtshoorn

På et stort privat område i utkanten av Oudtshoorn ligger det 3-stjerners Protea Hotel Rimpie Estate. Rommene, som består av rondaveller – typisk afrikanske, runde hytter med stråtak – ligger spredt i den store, grønne hagen så det nesten føles som om du bor i en liten park.

Alle rom har eget bad, aircondition, te- og kaffefasiliteter, TV og gratis Wi-Fi.

Beliggenheten er perfekt – det er kun 20 minutters kjøring til Cango Caves, og du kan se frem til en dukkert i svømmebassenget etter dagens kjøretur gjennom det flotte, men tørre landskapet. Det er gratis parkering på hotellet.


La Plume Boutique Hotel

Oudtshoorn

La Plume Boutique Hotel ligger på en strutsefarm som fremdeles er i drift, litt utenfor Oudtshoorn. Hotellet er bygget i et gammelt viktoriansk hus fra 1904 som er blitt kontinuerlig renovert. Her er det sjarm og kolonistil for alle pengene.

Det 4-stjerners hotellet har 20 individuelt innredede rom, alle med eget bad, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og minibar. Alle rom har også egen veranda med utsikt til den frodige hagen.

Hotellet har egen restaurant, der det serveres både frokost, lunsj og middag. Det tilbys omvisninger på farmen.


The Beach Hotel

Port Elizabeth

I utkanten av den populære forstaden Port Elizabeth, Summerstrand ligger det stilige 4-stjerners hotellet The Beach Hotel. Navnet sier egentlig det meste: rett overfor hotellet finner du en av byens beste strender. Port Elizabeths historiske sentrum ligger vel 4 km fra hotellet og det er kun 5 km til flyplassen. Med andre ord: et hotell med perfekt beliggenhet!

Her er det 58 rom, alle med aircondition, TV, minibar, te- og kaffefasiliteter, sikkerhetsboks, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi.

Hotellet har svømmebasseng med liggestoler, tre restauranter og en bar. Sistnevnte er ofte godt besøkt ved solnedgangstid – for hvem har ikke lyst til å nyte solnedgangen over Det indiske hav med en kjølig drink i hånden?


Radisson Blu Hotel Port Elizabeth

Port Elizabeth

300 meter fra Port Elizabeths berømte strand, Hobie Beach, finner du det 5-stjerners Radisson Blue Hotel.

Hotellet har 173 rom, alle med store vinduer fra gulv til tak og utsikt til Det indiske hav. Rommene er moderne innredet i lyse og vennlige farger, med badet som en integrert del av selve rommet. Det er gratis Wi-Fi på alle rom, samt kjøleskap, sikkerhetsboks og te- og kaffefasiliteter.

Radisson Blu har både egen restaurant og bar, og det er mulig å forbrenne kalorier etter måltidene med noen lengder i svømmebassenget eller en økt på hotellets treningssenter.

Hvis du kommer i leiebil, er det gratis parkering på hotellet.


Boulders Safari Lodge

Boulders Game Reserve

Boulders Safari Lodge ligger i fredelige og rolige omgivelser i Boulders Game Reserve sør for Kruger nasjonalpark. Lodgen ligger i et såkalt «lowveld»-område med gress, lave busker og kratt, der du kan få øye på dyrearter som sebraer, sjiraffer, bøfler, impalaer, kuduer, nyalaer (antiloper) og de sjeldne roan- og sabelantilopene.

Lodgen har 26 store rom som er innredet med steingolv og tradisjonelle stråtak. Rommene har komfortable senger, klimaanlegg, kaffe/te-fasiliteter og eget bad. Fra terrassen kan du slappe av med en god bok og nyte de fantastiske omgivelsene.

Boulders Safari Lodge har bar og restaurant der det serveres drikkevarer, småretter til lunsj og buffet om kvelden.

Det er dessuten et steinbasseng der du kan avkjøle deg og et loungeområde der du kan nyte en sundowner ved solnedgang.

 

 

 


Casa Do Sol Hotel & Resort

Hazyview

Spanskinspirerte Casa do Sol Hotel & Resort har en fin beliggenhet rett ved byen Hayzyview, kun en 15 min. kjøretur fra Kruger-parken.

Hotellanlegget ligger i rolige omgivelser, med frodige blomsterhager og flotte utsiktspunkter. Fra anlegget har du blant annet utsikt til Elephant Sanctuary som ligger like ved siden av.

Alle rom har eget bad og toalett, er vakkert dekorert med lokal kunst og har egen utgang til hagen, der det er bord og stoler til hvert rom. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, hårtørker, strykebrett, sikkerhetsboks og TV.

Det er en varm og hyggelig atmosfære på Casa Do Sol, og hotellet har et fint basseng, golfbane (på stedet), tennisbaner og spa.


Peermont Metcourt

Johannesburg

Det 3-stjerners hotell Peermont Metcourt ligger bare 5 minutters kjøring fra Johannesburg flyplass. Hotellet ligger sammen med et av Sør-Afrikas store kasinokomplekser, Emperor’s Palace. Hotellet har 80 moderne og velutstyrte rom. Alle rom har aircondition, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, kaffe- og tefasiliteter samt bad med toalettartikler og hårtørker.
Hotellet har en stor hage, svømmebasseng, fitness-senter, spa og selvfølgelig kasino. Mot ekstra betaling tilbys tyrkisk bad og massasje.
Det er gratis WI-FI overalt på hotellet.


Peermont Mondior At Emperors Palace

Johannesburg

Det 4-stjerners hotellet Peermont Mondior at Emperors Palace ligger i Kempton Park, bare 5 minutters kjøring fra flyplassen i Johannesburg. Hotellet ligger sammen med et av Sør-Afrikas store kasinoanlegg, Emperor’s Palace, så det er også mulighet for underholdning om kvelden.

Hotellet har 150 rom, fordelt på 3 etasjer. Hotellet er innredet i moderne stil med varme farger og inspirert av Afrika. Rommene har aircondition, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, strykejern og -brett, kaffe- og tefasiliteter samt bad med toalettartikler og hårtørker.
Hotellet har en stor hage, svømmebasseng, treningssenter og spa. Mot ekstra betaling tilbys tyrkisk bad og massasje. Alle fasiliteter på Emperor’s Palace kan også benyttes.
Det er gratis Wi-Fi overalt på hotellet.


Spier Hotel

Stellenbosch, vinlandet

Omgitt av vinmarker, historiske vingårder og frodige hager, midt i vinregionen Stellenbosch, finner du det firestjerners Spier Hotel.

Spier er en av de eldste vingårdene i Sør-Afrika, og vinene herfra er kjent over hele verden. I tillegg er Spier også nesten en liten landsby. Her er det både den flotte vingården med stor vinproduksjon, selve hotellet, flere restauranter, et konferansesenter, butikker, spa og en kjempestor hage.

Hotellet består av villalignende bygninger og skyggefulle bakgårder. Fordelt på de sjarmerende bygningene ligger hotellets 155 rom, og de er store og stilfullt innredet i varme farger og med moderne kunst på veggene. Alle rom har gratis Wi-Fi, aircondition, satellitt-TV, safe, te- og kaffefasiliteter samt minibar med lokale Spier-viner, leskedrikker og vann. Badene har bad og separat dusj.

Nyt atmosfæren i de hyggelige bakgårdene, der du finner hotellets mange fasiliteter. Unn deg en skjønnhetsbehandling på hotellets spa, nyt livet ved det utendørs svømmebassenget eller delta på vinsmaking i den originale kap-hollandske låven fra 1750.

På hotellets restaurant kan du spise smakfulle gourmetretter tilberedt av friske, lokale råvarer, og i vinbaren på terrassen serveres områdets prisbelønte viner, lette lunsjretter og snacks.

Opplev den varme gjestfriheten i det hjemmekoselige loungeområdet i resepsjonen, der de i utfluktsskranken gjerne hjelper deg med å arrangere utflukter og aktiviteter i området.

Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.