man-fre 9-16
Meny
HomeReiser til Afrika – Se våre reisemål i AfrikaTanzaniaLuksuriøs fly-in-safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar
12 dager:

Luksuriøs fly-in-safari i Tanzania og badeferie på Zanzibar

Høydepunkter på denne reisen: 

Fly-in-safari i Serengeti nasjonalpark, 4-stjerners ”all inclusive” safarilodge, badeferie på Zanzibar med halvpensjon 

Følgende er inkludert i reisen: 

 • Fly fra Norge til Kilimanjaro 
 • Flyreise i mindre fly direkte fra Kilimanjaro til Serengeti(fly-in) 
 • Transfer fra den lokale flystripen i Serengeti til Serengeti Safari Lodge 
 • 3 overnattinger på den 4-stjerners lodgen Serengeti Safari Lodge midt på Serengeti-sletten 
 • Helpensjon på Serengeti Safari Lodge
 • Fullt safariprogram på Serengeti Safari Lodge
 • All transport med sjåfør og lokal, engelsktalende safariguide på safarireise ifølge programmet 
 • Nasjonalparkavgifter
 • Transfer fra Serengeti Safari Lodge til den lokale flystripen i Serengeti 
 • Flyreise i mindre fly direkte fra Serengeti til Zanzibar
 • Transfer fra flyplassen til hotellet på Zanzibar 
 • 6 overnattinger på den 4-stjerners resorten Ocean Paradise Resort 
 • Halvpensjon på Zanzibar (frokost og middag) 
 • Mulighet for å forlenge oppholdet på Zanzibar 
 • Fly fra Zanzibar til Norge
 • Flyplasskatter og avgifter
 • Turistskatt i Tanzania
 • 24 timers bemannet nødtelefon på hele reisen 
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere 
Enkeltromstillegg 3.630 kr.
Rabatt ved større grupper

Kombiner safari med::

Velg denne reisen fordi…

Der er neppe noen tvil om at Tanzania er et av verdens beste safariland. Serengetis endeløse sletter, hjemsted for millioner av ville dyr, er en uforglemmelig opplevelse.

På denne reisen får du nærkontakt med Serengetis fantastiske natur og dyreliv – uten å inngå kompromisser når det gjelder komforten. Her har du nemlig en femstjerners utsikt fra din firestjerners safarilodge midt på Serengeti-sletten.

Vi sørger for at tiden din utnyttes optimalt med en fly-in safari. Du flyr derfor direkte inn til den enestående Serengeti-sletten, der noe av verdens beste safari venter. Du bor på en fantastisk 4-stjerners safarilodge midt på Serengeti. Utsikten fra lodgen er helt enestående, og rommet ditt er som tatt ut av den flotteste turistbrosjyren. De luksuriøse safariteltene er bygget i en raffinert kombinasjon av kanvas og stein, så du får både den autentiske safaristemningen og all den moderne luksusen du kan ønske deg.

Dagene på Serengeti er fulle av safariopplevelser. Oppholdet er” all inclusive” – og når du ikke er på safari, kan du svømme en tur i svømmebassenget, lese en god bok på din egen private veranda, nyte utsikten fra baren eller kanskje slappe av med en avslappende massasje.

Fra Serengeti flyr du direkte til Zanzibar, der det venter 5 dager i paradis. Du bor på en deilig 4-stjerners resort rett ved det turkisblå indiske havet. Oppholdet her inkluderer halvpensjon.

Dagene på Zanzibar er til fri disposisjon. Det kan arrangeres utflukter hvis du ønsker det, men vi tipper at du ikke har spesielt stor lyst til å forlate resorten din.

Hvis du virkelig har lyst til å skjemme deg selv bort med en 5-stjerners luksusavslutning på reisen, kan vi varmt anbefale en oppgradering til den lekre resorten Zuri Zanzibar. Her innlosjeres du på en flott, femstjerners resort ved en av øyas aller beste strender. Din eksklusive bungalow, som ligger i en stor, tropisk hage, har en egen kjempestor, fullt møblert veranda og dette stedet har i det hele tatt en fantastisk, luksuriøs bohem-stil. Også her er oppholdet med halvpensjon. Se prisen for oppgraderingen i programmet.

Detaljert dagsprogram
Klikk på et bilde for å se det i full størrelse
Dag 1: Avreise fra Norge
Dag 1: Avreise fra Norge

I dag er det avreise fra Norge, og turen går til Tanzania. Der vil være mellomlandinger underveis.

  

Dag 2: Ankomst på Kilimanjaro flyplass i Tanzania
Dag 2: Ankomst på Kilimanjaro flyplass i Tanzania

Hvis du er heldig, får du se Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro, fra luften. Det reiser sig majestetisk hele 4.800 meter opp over savannen (5.895 moh.), og det har alltid snø på toppen.

På Kilimanjaro flyplass står vår samarbeidspartner klar til å hjelpe deg gjennom passkontrollen. Du henter bagasjen og går videre til neste flytur. Du flyr nemlig direkte fra Kilimanjaro flyplass  til Serengeti (fly-in). Her venter guiden vår, som kjører deg til stedet der du skal tilbringe de neste tre nettene. Du skal overnatte på en flott lodge midt i nasjonalparken, og nå har du mange fantastiske safariopplevelser i vente.

Først skal du imidlertid nyte en god lunsj. Og med litt hell begynner safarien allerede nå. Fra lodgens restaurant er det nemlig en fenomenal utsikt over slettene, og det er ikke uvanlig å se både løver, sjiraffer og naturligvis massevis av antiloper rett utenfor lodgen.
Etter en tur i bassenget eller kanskje en liten ettermiddagslur starter eventyret for alvor, og reisens første game drive begynner. Det er umulig å si hva du vil oppleve de nest dagene, så vi nøyer oss med å fortelle at det lever store mengder dyr i dette området: flere millioner gnuer og sebraer, tusenvis av antiloper og bøfler, hundrevis av løver, elefanter, leoparder, flodhester og krokodiller og tusenvis av fugler. Serengeti kan gi deg noen av verdens mest fantastiske og unike dyre- og naturopplevelser.

Tilbake på lodgen serveres middagen, og du går til ro i luksusteltet ditt med alle savannens nye lyder rett utenfor døren. I natt vil du nok sove godt!

Overnatting Serengeti Safari Lodge

Dag 3-4: Safari i Serengeti nasjonalpark
Dag 3-4: Safari i Serengeti nasjonalpark

Dere tilbringer dagene med å oppleve dyrene og naturen i fantastiske Serengeti nasjonalpark.

Økosystemet her i parken regnes for å være blant verdens eldste, og man føler seg både ydmyk og nesten overveldet når man sitter i landcruiseren og suger til seg alle inntrykkene. Hvis du ikke er her akkurat i den tørre perioden vil du, i tillegg til de dyrene som allerede er nevnt, også treffe på store flokker Thompsons gaseller, bøfler, topi-antiloper, Grants gaseller, elsdyrantiloper, vortesvin, ørner, strutser og mange andre dyr. I dag vil du sikkert både få se og lukte flodhester som velter seg i såkalte hippo-pools.

Litt avhengig av hva dagenes game drives kan by på, har du også tid til å kose deg på den komfortable, luksuriøse lodgen. Kanskje frister en kald drink ved svømmebassenget – eller en deilig massasje etter timene i bilden?

Det er vanskelig å si nøyaktig når man er hvor når man er på safari. Der er aldri to dager som er like, og det er naturen og dyrene som bestemmer dagens rute og program. Men det er nettopp dette som er så fascinerende. Kanskje er det deg som er så heldig å få se leoparden trekke byttet sitt opp i treet – eller se gepardene sprinte over slettene med en topphastighet på 120 km./t. Guidene er flinke, og de vet hvor man har de beste mulighetene til å se dyr. Det betyr også at du noen dager kanskje er på safari hele dagen og først kommer tilbake til lodgen til middag. På slike dagen sørger guiden naturligvis for at det er en god matpakke med i bilen, slik at du får mest mulig ut av safarireisen din.

Oppholdet på safarilodgen inkluderer frokost, lunsj og middag.

Du kan kjøpe følgende ekstrautflukter:

Overnatting Serengeti Safari Lodge

Dag 5: Morgensafari i Serengeti og avreise til Zanzibar
Dag 5: Morgensafari i Serengeti og avreise til Zanzibar

Etter en siste morgensafari og frokost på lodgens utsiktsterrasse går turen til den lokale flystripen, der flyet til Zanzibar venter på deg. Du flyr til Zanzibar, så du kan allerede ta deg en dukkert litt etter  middagstidFlyturen tar ca. 2½ time, og ved ankomsten til Zanzibar blir du møtt av vår lokale guide og kjørt til hotellet ditt. 

Overnatting Ocean Paradise Resort 

Oppgraderingsmuligheter på Zanzibar:

Dag 6-10: Avslapning og badeferie på Zanzibar
Dag 6-10: Avslapning og badeferie på Zanzibar

Dagene er til fri disposisjon.

Zanzibar ligger i Det indiske hav og består av hovedøyene Unguja (uoffisielt kjent som Zanzibar) og Pemba, samt et utall småøyer. Øya Zanzibar har både flott natur og interessant kultur. Her er det kritthvite sandstrender, asurblått hav og et fantastisk korallrev. Et varmt og solrikt klima året rundt innbyr til avslapning og badeferie.

Øyas dramatiske historie inneholder arabiske sultaner, portugisiske sjøfarere, slavehandel og europeiske oppdagelsesreisende, som alle har satt sitt spesielle preg på øya. Det er også her man finner en av Afrikas mest spennende byer, full av vakker arabisk arkitektur. For ikke å forglemme det smakfulle swahilikjøkkenet og den vennlige befolkningen.

Nedenfor finner du et utvalg turer du kan kjøpe i tillegg under oppholdet:

Overnatting Ocean Paradise Resort 

Dag 11: Avreise fra Zanzibar
Dag 11: Avreise fra Zanzibar

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, der hjemreisen starter.

Dag 12: Ankomst i Norge
Dag 12: Ankomst i Norge

Du kommer hjem til Norge etter en fantastisk reise.

Kombiner safari med:
Opplev Stone Town, 2 netter
Opplev Stone Town, 2 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 1.895 kr.
Pr. barn u/12 år: + 895 kr.
Enkeltromstillegg: + 995 kr.

Hvis du elsker Marrakech, vil du også elske Stone Town. Smale, svingete gater uten fortau. Et livlig mylder av barn og voksne, sykler, esler og kjøpmenn som tilbyr alt mellom himmel og jord fra de små butikkene som ligger helt ut mot gaten. På torgenes ”barazaer” (benker) midt i labyrinten sitter mennene og snakker over en kopp sterk kaffe mens barna spiller ball og en katt strekker seg dovent i solen.

Ved første øyekast ser byen kanskje ganske falleferdig ut, men se nærmere på dørene! Zanzibars største by er med god grunn blitt berømt for sine store, tunge og flott utsmykkede tredører.

Her er det markeder og museer, massevis av utfluktsmuligheter og et livlig havneområde. Om dagen finner du mange av Stone Towns innbyggere her, mange av  dem rusler en tur i dette hyggelige området. Unge gutter hopper og stuper fra kaien, og fisker- og turistbåter ankommer og legger fra. Om kvelden er det marked her.

Stone Town er en opplevelse for alle sanser. Her er det lukter og lyder, smaksinntrykk, farger, historie og kultur – Stone Town har alt. Ikke rart at denne byen til og med er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Du kan kjøpe følgende ekstrautflukter:

Overnatting Tembo Hotel 

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.