man-fre 9-16
Meny
HomeOvernattingUganda

Overnatting: Uganda

Her kan du lese mer om overnattingsstedene vi benytter på vår safari i Uganda.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Silverback Lodge
Bwindi Impenetrable nasjonalpark

Denne lodgen ligger på toppen av dalen med utsikt over Mwindi Imenetrable Nationalpark som er hjemsted for ca. 350 fjellgorillaer, sjimpanser, mere enn 100 forskjellige pattedyr, 346 fuglearter og 163 plantearter. Lodgen ligger kun 5.min. gang fra Nasjonalparken med en flott utsikt over dalen og skogene.

Lodgen er bygget i lokale materialer og består av 12 hyggelige rom som er utstyrt med bad, toalett og dusj. Hvert rom har veranda med utsikt til de flotte hagene samt plante- og dyrelivet i dalen.

På lodgen finner du også en bar og resturant, hvor det både tilbys lokale og internasjonale retter.

2Friends Hotel
Entebbe

10 minutters kjøring fra flyplassen i Entebbe ligger det hyggelige 4-stjerners hotellet 2Friends.

Hotellet ligger rett ved bredden av Victoriasjøen, og på hotellets private strand kan du bade, padle i kajakk eller bare nyte solen.

Her er det bare 16 rom, som alle er pent innredet med kunst på veggene og myggnett over sengene. Alle rom har eget bad, TV og Wi-Fi.

Det utendørs svømmebassenget ligger midt i hotellets hyggelige lille hage – her er det også en liten bar. Hotellets restaurant ligger ved bredden av sjøen, og i gåavstand fra hotellet er finner du flere lokale restauranter og barer.

Det er mulig å leie sykkel på hotellet.

Imperial Resort Beach Hotel
Entebbe

Hotellet ligger ved Lake Victoria kun ca. 10 minutter i bil fra flyplassen i Entebbe og ca. en halv time fra hovedstaden Kampala.

Hotellet har i alt 191 rom fordelt på 6 etasjer. Alle rom har satellitt-tv og mulighet for internettoppkopling. Baren har et stort utvalg av dringer og restauranten på Imperial Beach Hotel Entebbe har både lokale og internasjonale retter på menyen.

Hotellet ligger nærmt stranden og har også treningsrom, sauna, badstu og boblebad.

Savannah Resort Hotel
Kihiihi / Kanunga

Hotellet ligger i Kihiihi, Kanunga, kun 8 km fra Ishasha. Hotellet byder på 28 hytter, også kaldt “bandas” og 2 “deluxe” hytter; alle med privat dusj/toalett og miljøvennlig solcelleanlegg til å varme vannet.

Savannah Resort hotel tilbyr lokale og internasjonale retter og har et bredt utvalg av drikkevarer for enhver anledning. Dersom man ønsker det, kan man få omgjort hagen til restaurant og spise utendørs – bare gi beskjed til personalet som gjerne vil etterkomme gjestenes ønsker.

Mihingo Lodge
Lake Mburo nasjonalpark

Mihingo Lodge er et fredelig og eksklusivt fristed som grenser opp til Lake Mburo National Park. Lodgen har ti rom som er bygget på tre plattformer med pæler, dekket av stråtak.

Teltene er romslige og komfortable; utstyrt med eget bad med varmt og kaldt vann, dusj, og toalett. Restauranten er bygget av stein, forvitret ved fra oliventrær funnet på land, og gress. Man har utsikt til bassenget under, og kan samtidig nyte synet ut over dalen og de praktfulle solnedgangene over Lake Mburo National Park.

Kingfisher Lodge Kichwamba
Queen Elizabeth nasjonalpark

I det vestlige Uganda, like utenfor Queen Elizabeth National Park, ligger denne vakre lodgen med en suveren utsikt over nasjonalparken.

Lodgen består av ”Bandas” som ligner de typiske hyttene som fantes i Afrika i gamle dager. Fra hyttene er det også en fantastisk utsikt over nasjonalparken.

På lodgen ligger en restaurant med bar. Herfra kan du også nyte utsikten over den vakre parken. Dessuten er det også et deilig svømmebasseng der, hvor du kan slappe av og nyte en kald drink.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Topp reiser
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Opplevelsesrik safari og hvite sandstrender.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.
 
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Luksus safari i Sør-Afrika
Luksus safari i Sør-Afrika
Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.