man-fre 9-16
Meny
HomeReiser til Afrika – Se våre reisemål i AfrikaUganda
Uganda

Safari i Uganda

På safari i Uganda kan du oppleve noen av Afrikas vakreste landskaper. Landet er rikt på regnskoger, elver, vulkaner, sjøer og maleriske savannelandskaper.

I Uganda vil du også se et fantastisk dyreliv, f.eks. lever rundt halvparten av alle verdenes frittlevende fjellgorillaer her.

Hvis du har spørsmål om reiser til Uganda, skal du ringe våre reisekonsulenter på  85 29 54 24.

Populære reiser: Uganda

Hvorfor skal du reise til Uganda?

Uganda, som ligger i den østlige delen av Sentral-Afrika, er kjent som ”Afrikas Perle”, og selv om dette er reisemål som ofte blir oversett, er Uganda helt klart et av Afrikas vakreste land.

Velg Uganda hvis du vil møte fjellgorillaer og se uberørt og frodig natur på et reisemål som har færre besøkende enn de klassiske safarilandene du kan oppleve på noen av våre andre rundreiser i Afrika, for eksempel Tanzania, Kenya og Sør-Afrika.

Hva kan du oppleve på safari i Uganda?

Uganda kan besøkes året rundt, til tross for beliggenheten rett ved ekvator og landets to regntider. Landet har kanskje Afrikas mest varierte og frodige natur, med både regnskoger, savanner, elver, vulkaner, fjell og sjøer. I tillegg er Uganda et av de få stedene i verden der du kan oppleve de utrydningstruede fjellgorillaene i sitt naturlige habitat.

Nedenfor kan du lese mer om det du får oppleve på vår reise til Uganda.

Safari i Queen Elisabeth National Park

Vår reise til Uganda tar deg med på safari i Queen Elisabeth National Park.

Nasjonalparken er en av de mest besøkte nasjonalparker i Uganda, og her du får du se en variert natur med både åpen savanne, tett bush, vulkaner og kraterlandskaper. Parken er hjemstedet til mer enn 95 forskjellige pattedyr og 500 fuglearter. På safarien, som starter tidlig om morgenen, kan du bl.a. treffe på leoparder, løver, hyener, elefanter og antiloper.

Gorilla-tracking i Bwindi Impenetrable National Park

Når du er i Uganda, må du ikke gå glipp av muligheten til å bli med på gorilla-tracking i Bwindi Impenetrable National Park. Nesten halvparten av verdens frittlevende fjellgorillaer bor i denne parken, som også er oppført på UNESCOS verdensarvliste.

I Bwindi vandrer du sammen med erfarne rangers som tar deg med ut for å lete etter fjellgorillaene. Disse parkguidene er både erfarne og flinke, så sjansene er store til at du får oppleve disse fantastiske dyrene i sine vante omgivelser.

Andre høydepunkter i Uganda

I tillegg til safari i Queen Elisabeth nasjonalpark og gorilla-tracking i Bwindi, er Uganda rik på andre fantastiske opplevelser. Gjestene fremhever også følgende som høydepunkter:

  • Treklatrende løver i Ishasha National Park
  • Kveldssafari i Ugandas nest minste nasjonalpark, Lake Mburo National Park
  • Overnatting ved bredden av Lake Victoria, verdens nest største ferskvannssjø
  • Sjimpanse-tracking i Kyambura Gorge
  • Båttur på Kazina-kanalen på utkikk etter krokodiller, flodhester og andre dyr

Har du spørsmål om våre reiser til Uganda?

Du finner mer informasjon om vær, vaksiner og visum på vår side med praktisk informasjon.

Reisekonsulentene våre har mange års erfaring fra alle våre reisemål. Vi tester alle reiser grundig for å kunne besvare de spørsmålene som kan oppstå når man forbereder seg på en reise til et av Afrikas mest spennende safarireisemål.

Vi gleder oss til å hjelpe deg til å dra ut på ditt livs reise. Kom helt tett på med Afrikasafari.no.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.