• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideTogtur i kolonistil med middag
Togtur i kolonistil med middag

En middag om bord på ett av de to togene som er drevet av klassiske damplokomotiver, The Royal Livingstone Express eller Bushtracks Express, er en helt spesiell opplevelse. La deg føre tilbake til kolonitiden i de gamle togvognene fra 1930-tallet som er nennsomt restaurert. Togene avgår fra Livingstone eller Victoria Falls.

Begge tog har avgang sent på ettermiddagen. Nyt en velkomstdrink i loungevognen mens toget i adstadig tempo beveger seg i retning Victoria Falls Bridge.

Begge turene går via den berømte Victoria Falls Bridge. Her – midt på broen – stopper toget, og du kan stige av og nyte den fantastiske utsikten mot Victoria Falls og solnedgangen over vannmassene. Gå en tur helt foran til lokomotivet og kikk inn i den store ovnen der ilden buldrer. Hopp opp i førersetet og dra i hornet – få evt. en medreisende til å ta et bilde av deg – for når vil du neste gang få sjansen til å leke fører  på et damplokomotiv?

Etter stoppet på broen kjører togene retur mot enten Zambia eller Zimbabwe, og det er på tide for deg å finne den elegante spisevognen. Her serveres det en 5-retters meny med tilhørende viner.

Sent på kvelden kommer toget tilbake til Livingstone eller Victoria Falls.

The Royal Livingstone har avgang fra Livingstone mandag, onsdag og lørdag, mens Bushtracks Express har avgang fra Victoria Falls tirsdag og fredag.

Turen anbefales ikke for barn under 12 år. Her ifører man seg pent antrekk (”smart casual”), men i våre dager er ikke lenger smoking nødvendig.

Husk passet ditt.

Turen gjennomføres hvis min. 2 personer deltar.

Pris:
Pr. person:  1.925 kr.

Lignende reiser

Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.