• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideWhite Water Rafting
White Water Rafting

Hvis du har mer lyst på en vannopplevelse som får gang i adrenalinet, skal du bli med på white water rafting på Zambezi! Her gir naturen deg en skikkelig berg-og-dalbanetur gjennom de mange strykene i Zambezi-elven, og vi garanterer både adrenalin, hyl og skrik og støle armer, men det er morsomt og utfordrende – spesielt hvis du nettopp har tilbragt mange stillesittende dager i en safaribil.

Strykene i elven varierer i lengde. De minste er rundt 100 meter og de lengste hele 2 km. Raftingstrekningen i elven er til sammen vel 24 km og inndelt i forskjellige ”etapper”. De vanskeligste etappene ligger i begynnelsen av ruten (4 og 5 på rafting-skalaen), og hvis du vil rafte her, skal du bli med på en morgentur. Den siste etappen går i litt roligere stryk, og hvis du vil rafte her, skal du velge en ettermiddagstur. Sier du ja takk til begge deler, skal du velge en heldagstur.

Mulighetene for white water rafting avhenger av vannstanden, og i perioden mellom januar og juni kan elven være sperret for rafting pga. for høy vannstand og for kraftig strøm.

Man må være min. 15 år for å rafte. Erfaring er ikke nødvendig, men vi anbefaler at du kan svømme og ellers er i normalt god fysisk form. Påse at reiseforsikringen din dekker denne typen aktiviteter.

Turen gjennomføres hvis min. 4 personer deltar.

Pris:
Pr. person:  1.900 kr.

Lignende reiser

Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.