Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Overnatting: Zambia

Her har du mulighet til å lese mer om overnattingsstedene vi bruker under safarituren,
samt reiser til Zambia.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i en større utgave.

David Livingstone Safari Lodge and Spa ****
Mosi-oa-Tunya nasjonalpark

David Livingstone Safari Lodge and Spa ligger vakkert til, inne i nasjonalparken Mosi-oa-Tunya ved bredden av Zambezi-elven, en af Afrikas lengste elver. Det imponerende Victoria Falls er bare 5 km unna. Siden lodgen ligger inne i selve nasjonalparken kan du av og til se både sebraer, impalaer og smådyr inne i hageanlegget.

Lodgen er bygget i naturmaterialer som passer perfekt inn i de fantastiske omgivelsene. Rommene er innredet med mørke tremøbler og dekorert med varme jordfarger. Alle rom har klimaanlegg, Internett, TV, telefon, minibar, sikkerhetsboks og eget bad med hårtørker. Fra din private balkong kan du drikke en ”sundowner” til den storslåtte afrikanske solnedgangen.

Lodgen har svømmebasseng og en spaavdeling med panoramautsikt over elven og Victoria Falls.

I restaurantene kan du nyte tradisjonelle delikatesser og et stort utvalg sør-afrikanske viner.

AVANI Victoria Falls Resort ***
Victoria Falls, Zambia

Dette trestjernede hotellet som ligger direkte på den østlige delen av Victoria Falls gir et godt inntrykk av både rikdommen og diversiteten i Zambia.

Hotellet er designet i afrikansk stil og er preget av en god, lett stemning. Dette er stedet hvor du kan koble av og nyte en av Afrikas største attraksjoner rett utenfor døren! Hotellet er holdt i en varm, jordnær stil, inspirert av Zambiansk kultur.

Stedet vil danne rammene for et besøk du sent vil glemme. Du kan krydre oppholdet med en rekke aktiviteter så som bl.a. rafting, strikkhopp, wen tur med jet båt eller microlight flygning.

For dem som vil ha med litt mer rolige aktiviteter kan man fiske eller dra på et båtcruise i solnedgangen.

Tilleggspris:

Pr. person for 3 netter 1.350 kr.

Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

The Royal Livingstone Hotel *****
Livingstone

Ganske får hoteller i verden har en like enestående beliggenhet som The Royal Livingstone. Hotellet logger på bredden av Zambezi-elven og få hundre meter fra de enorme Victoria Falls, et av verdens mest imponerende fossefall. Fra hotellet kan man se de enorme skyer av støvregn som stiger flere hundre meter opp i luften fra fossen. Det er også mulig å oppleve både sebraer, aper og giraffer rundt på hotellområdet.

Hotellet er bygget i kolonistil med mørke møbler og dyreskind. The Royal Livingstone har 173 rom, fordelt på hus med 6-8 rom i hvert. Alle rom har egen terasse med utsikt over Zambezi-elven og er utstyrt med aircondition, safe og TV. Der er selvsagt 24 timers roomservice.

Hotellets restaurant serverer både internationale og tradisjonelle retter, og man kan sitte både inne og ute. En opplevelse vel verdt å få med seg er High Tea, hvor man kan nyte allverdens lekre kaker, sandwich og te-sorter i den beste bristiske tradisjon. Du kan også nyte en drink mens du ser solen gå ned fra den store solterassen som ligger ned til elven.

I hotellets spa kan du velge mellom en rekke skjønnhetsbehandlinger og selvsagt også massage. Det er selvsagt også mulighet for å slappe av ved bassenget eller rusle en tur i urte-og rosenhaven.

Pris for oppgradering:

Standard rom med frokost, 3 netter 5.300 kr. pr. person