Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Prison Island

Med dhow seiler du til Prison Island – en tur på ca. 20 minutter. Prison Island er blitt et populært utfluktsmål på grunn av øyas historie, dyreliv og natur.

Prison Island, også kjent som Changgu Island, var ubebodd frem til 1860. Den første sultanen på Zanzibar, Majid bin Zaid, ga øya til to slavehandlere som brukte stedet til å holde opprørske slaver fanget til de skulle selges på slavemarkedet i Stone Town. I 1893 ble øya solgt til general Matthew fra det britiske styret. Han planla å bruke øya som fengsel (derav navnet Prison Island). Til tross for at fengselet sto ferdig i 1894 ble det aldri brukt. Bygningene ligger i dag som ruiner, for de er aldri blitt vedlikeholdt.

Øyas største attraksjon er kjempeskilpaddene som stammer fra Seychellerne. Som besøkende kan du få se, fôre og ta bilder med disse gigantiske landskilpaddene. De største veier mere enn 200 kg.

Prison Island har også fantastiske hvite sandstrender, og det er satt av tid til å sole seg, svømme og oppleve den undersjøiske verdenen med koraller og fargerike fisker.

Varighet: Halvdagstur

Bestilles og betales og på stedet.
Prisen er veiledende.

Pris:

Pr. person 60 USD