Tlf. 85 29 54 24 | man-fre 9-16
ForsideOvernattingZanzibar

Overnatting: Zanzibar

Her kan du lese mer om overnattingsstedene på badeferien i Zanzibar.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Bluebay Beach Resort
Kiwengwa Beach

Bluebay Beach Resort er søsterhotellet til Sultan Sands. Det ligger også kun få meter fra stranden og har en vakker utsikt.

Hotellets spa-avdeling ble innrettet i 2008. Der tilbys det massasje. Det er innrettet en avdeling spesielt for par. Her tilbys også ansiktsbehandling, dampbad, m.m.

Hotellet har selvfølgelig et deilig stort basseng med boblebad, og et barnebasseng til de minste. Det er direkte adgang til Det indiske hav. Hotellet har tilknyttet et dykkesenter. Ønsker du å benytte dykkesenteret, skal du huske å ha med deg dykkerbeviset ditt.

Sultan Sands
Kiwengwa Beach

Sultan Sands består av hytter i ekte afrikansk stil, også kjent som ”rondavels”. Hotellet ligger kun få meter fra stranden og har en fantastisk utsikt over havet, kun forstyrret av imponerende palmetrær.

Servicenivået er høyt. Hotellet byr på alle tenkelige fasiliteter og aktiviteter.

Mange av fasilitetene og aktivitetene er ved søsterhotellet “Bluebay Beach Resort” – som nærmest er bygget sammen med Sultan Sands.

Oppgradering:
Bahari rom med havutsigt inkl. halvpensjon, 6 netter 2.730 kr. pr. person
Standard rom med all inclusive, 6 netter 2.300 kr. pr. person
Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller
Dream of Zanzibar
Kiwengwa Beach

Dette 5-stjerners hotellet ligger ut mot Det indiske havet i Kiwengwa på Zanzibars nordøstlige kyst. Det har en fantastisk beliggenhet rett ved stranden, omgitt av høye, svaiende palmer, og du kan boltre deg i det turkisfargede, klare vannet, gå turer i den myke, hvite sanden og nyte soloppgangen.

Hotellet er afrikansk og arabisk inspirert, med sjarmerende stråtak og mauriske buer. Rommene er på hele 37 m² og består av soverom, bad og veranda. De er inndredet med lyst steingulv, mørke tremøbler og fargerike afrikanske tekstiler. Alle rom har himmelseng og myggnett, klimaanlegg, telefon, TV, WiFi, minibar, te- og kaffekoser og sikkerhetsboks. Fra de store franske vinduene har du utsikt til enten hagene eller Det indiske hav.

På Dream of Zanzibar kan du slentre en tur gjennom den frodige hagen som er full av lokale krydder- og frukttrær, ta en forfriskende dukkert i bassenget, drive med forskjellige vannsportsaktiviteter, la deg skjemme bort i spaavdelingen, nyte en fargerik cocktail i baren, oppleve den arabiske stemningen i vannpipeloungen og spise lekker mat i en av hotellets 10 restauranter.

Etter en deilig dag kan du falle i søvn til lyden av havet og de svaiende palmene.

Oppgraderingsmuligheter:
Deluxe rom med halvpensjon, 6 netter 3.950 kr. pr. person
Deluxe rom med all inclusive, 6 netter 5.130 kr. pr. person
Ocean Paradise Resort
Kiwengwa Beach

Beliggende mellom svaiende kokospalmer og langstrakte, hvite strender på Zanzibars maleriske bordøstlige kyst og med utsikt over det turkisblå Indiske hav, finner du Ocean Paradise Resort med fint anlagte haver og Zanzibars største basseng.

Resortet består av runde hitter bygget i tradisjonell afrikansk stil. Alle rom er vendt mot sjøen og har balkong og innrettet med aircondition, myggenett, TV, telefon, minibar samt selvsagt bad med dusj, toalett og hårføner. Ocean Paradise Resort har tre restauranter som tilbyr retter av høy …og her brukes kun det beste av lokale og importerte produkter. Alle tre restauranter har fantasisk utsikt over resortet samt det Indiske hav.

På resortet er det et dykkerfirma som organiserer dykkerturer. I tillegg er det mulighet for andre aktiviteter, som for eksempel surfing, seiling og kajakk.

For dem som vil være aktive har Ocean Paradise Resort et fullt utstyrt treningssenter og man kan spille beachvolley, biljard og bordtennis.

Gjester har mulighet til å bruke det multifunksjonelle spasenteret, som består av 4 behandlingsrom, damprom, badstue, 2 ferskvansboblebad, hudpleie boutique, treningssenter og salong.

Prisen for å bo på Ocean Paradise er den samme som for Sultan Sands. Gjelder standard rom med halvpensjon.

Oppgraderingsmuligheter:

* udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evnt. for en fullstendig liste.

Alle priser er per person for 6 netter.

Pris for rom oppgradering:
Superior rom 2.095 kr. pr. person
Superior rom med havutsigt 6.235 kr. pr. person
Pris for pensjon:
Helpensjon 1.575 kr. pr. person
All inclusive* 2.330 kr. pr. person
Hideaway of Nungwi Resort & Spa
Nungwi Beach

Hideaway of Nungwi Resort & Spa er et 5-stjerners hotell som ligger på Zanzibars nordvestlige kyst ned mot en av øyas vakreste strender med hvit, finkornet sand og turkisfaget, klart vann, Nungwi Beach. Hotellet ligger i en tropisk have som er full av  palmer og eksotiske blomster.

Hotellet er inspirert av Zanzibars afrikanske hjerte og øyas arabiske historie. Rommene er på hele 45 m² og har en 12 m² stor balkong eller terrasse, og der er det  fantastisk utsikt over hagen og Det indiske hav. Rommene er innredet i moderne stil med preg av Afrika og varme jordfarger. Alle rom har himmelseng med myggnett, klimaanlegg, takvifte, telefon, TV, WiFi, minibar, sikkerhetsboks, CD/DVD-spiller samt te- og kaffekoker.

På restauranterne serveres det utsøkte tradisjonelle og internasjonale retter, og i barene kan du nyte fargerike cocktails. Det er også en vannpipelounge der du virkelig får føling med den arabiske stemningen.

Om dagen kan du slentre gjennom den frodige hagen, ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget, la deg skjemme bort i spaavdelingen, boltre deg i det klare vannet eller dykke og utforske Zanzibars fargerike undersjøiske verden.

Oppgraderingsmuligheter:
Luxury Junior Suite med halvpensjon, 6 netter 5.585 kr. pr. person
Luxury Junior Suite med all inclusive, 6 netter 7.275 kr. pr. person
Royal Zanzibar Beach Resort
Nungwi Beach

Royal Zanzibar Beach Resort ligger på den nordlige kysten av eksotiske Zanzibar, rett utenfor byen Nungwi, et område hvor der er varmt og solrikt vær nesten året rundt.

Dette vakkert utformede resortet har en avslappet og vennlig atmosfære, og består av bygninger som er arkitektonisk designet i Swahili-/ Zanzibar-stil.

The Royal Zanzibar består av 80 superior-rom og 16 suiter som ligger i vakre, tropiske hager, og byr på de mest imponerende hvite sandstrendene på øya. Resortet tilbyr dessuten to restauranter, fire svømmebasseng, spa og fitnessenter.

Du kan velge å slappe av på resortet, nyte solen og den beroligende lyden av bølgene, eller du kan utforske Zanzibar, en øy som er rik på historie og kultur.

Oppgraderingsmuligheter:
Superior rom med all inclusive, 6 netter 5.065 kr. pr. person
Z-Hotel Zanzibar
Nungwi Beach

Z- Hotel er et lite boutique hotel beliggende på en idyllisk strand i Nungwi, på nordspissen av Zanzibar.

Stedet henvender seg særlig til par og mindre grupper, med sin avslappede og intime stemning. Interiøret er preget av moderne design og hvert rom har sitt eget særpreg.

Hotellet har 40 rom fordelt på kategoriene deluxe garden view, deluxe sea view, roof- top suite og ocean front cottage.

Av rom fasiliteter kan nevnes: air condition, flatskjerm TV, docking stasjon for iphone/ ipad, minibar, safe og wifi.

Hotellets to restauranter, Cinnamon og Saruche, er bygget på påler og ligger helt nede i strandkanten. Her kan du nyte god mat og drikke sammen med en fantastisk utsikt over det indiske hav. Hovedrestauranten, Saruche, tilbyr en spennende meny med nyfortolkninger av det afrikanske og europeiske kjøkken, samt sjømat. I etasjen over serveres coctails og asiatiske tapas retter. Hvis dere ønsker å besøke et av de lokale utestedene ligger Kendwa kun 10 minutters taxitur unna.

På hotellet finner dere også et mini spa og dykkersenter. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer en souvenir butikk, sandwich, sushi og coctail bar, yoga dekk og en kafé.

Begrenset antall rom.

Vær oppmerksom på at det kun er mulig å betale med kredittkort på Z Hotel (Visa, Mastercard og American Express). Husk likevel å ta med litt kontanter til de små lokale butikkene. 

Tilleggspris:
Deluxe garden room inkl. halvpensjon, 6 netter 2.350 kr. pr. person
Deluxe seaview room inkl. halvpensjon, 6 netter 3.600 kr. pr. person
Karafuu Hotel Beach Resort

Høy standard, toppservice,mange fasiliteter og lekker mat er bare noen av Karafuu Hotels kjennetegn.

Dette femstjerners turisthotelleter kåret til det beste i Tanzania fra 2006 – 2010.

På hotellet er det mulig å delta i en rekke aktiviteter. Det er blant annet et dykkesenter og to tennisbanner der.

Du kan også spille billiard, dart eller du kan låne bordspill og kort i resepsjonen. En deilig dukkert i svømmebassenget er absolutt også et alternativ.

* Udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evnt. for en fullstendig liste.

De 20 Bondeni Pool rommene har samme størrelse som standard rommene, men ligger for seg selv i et rolig område og har adgang til eget basseng, treningssenter samt bar og resturant. Alle Bondeni rommene har WIFI- tilkobling.

Pris for oppgradering:
Standard rom med all inclusive*, 6 netter 2.295 kr. pr. person
Bondeni Pool rom med all inclusive*, 6 netter 3.350 kr. pr. person
3-stjerners hoteller
Ras Michamvi

Ras Michamwi er et koselig resort med bare 15 rom på østkysten av Zanzibar. Hotellet ligger høyt plassert på en klippe av koraller over stranden og har en fantastisk utsikt over det indiske hav, også fra bassenget. Det er direkte adgang til stranden, som er omgitt av klipper, og dette skaper en privat og hyggelig atmosfære.

Mat og service holder høy kvalitet og både restauranten og baren byr på samme flotte utsikt over havet og stranden.

Halvpensjon er inkludert i pakken, men det er mulig å oppgradere til helpensjon. Dette er et hyggelig resort, og stedet for deg som vil ha fred og ro på badeferien eller kanskje til bryllupsreisen.

Langi Langi Beach Bungalows
Nungwi Beach

Turistklassehotellet Langi Langi Beach Bungalows ligger i Nungwi på Zanzibars nordkyst ut mot Det indiske hav med sitt turkisblå vann og kritthvite sandstrender.  Her kan man bade døgnet rundt, for  stranden er ikke påvirket av tidevannet.

Hotellets rom ligger rundt en vakkert anlagt hage som du kan nyte fra verandaen eller balkongen din. Rommene har eget bad og alle er utstyrt med klimaanlegg, takvifte, himmelseng og myggnett, telefon, sikkerhetsboks og kjøleskap.

Hotellets restaurant Marhaba er en overdekt friluftsrestaurant som ligger rett ved havet, og der kan du beundre den vakre solnedgangen mens du nyter et lekkert måltid. Restauranten er berømt for sine utsøkte fiske- og skalldyrsretter. Hvis du ikke er så i fisk og skalldyr, serveres det også tradisjonelle og internasjonale à la carte retter.

Under oppholdet ditt kan du ta en dukkert i svømmebassenget, fordype deg i en god bok, rusle rundt i den hyggelige hagen eller nyte en deilig massasje på massasjeterrassen med utsikt over bassenget.

Hotellet tilbyr også dykkekurs, snorkling og seilturer mot betaling.

Tembo Hotel
Stone Town

Tembo Hotel ligger i hjertet av Stone Town med pulserende byliv på den ene siden av hotellet, og en innbydende strand med mulighet til å slappe av, på den andre siden.

Hotellet ligger i sentrum av Stone Town, rett ved vannet. Fra terrassen kan du følge handelsskip og fiskebåter i en yrende trafikk.

Hotellet er en gammel majestetisk bygning. Det er innredet i arabisk stil og har til sammen 29 værelser. De fleste av værelsene har balkong med utsikt over stranden eller svømmebassenget i gården. Alle værelsene har bad, toalett, aircondition, kjøleskap, telefon og satellitt- eller kabel-tv. På hotellet er det dessuten svømmebasseng, suvenirbutikk, internett og vaskeri.

Hotellets restaurant serverer lokale og internasjonale retter. Det serveres ikke alkohol på hotellet.

Hotellet er et godt utgangspunkt for at gå på oppdagelsesferd i byen og dra på utflukter rundt omkring på øya. Med sin beliggenhet, sin service og sine mange fasiliteter, vil Tembo House Hotel garantert være med på å lage rammene om et opphold på Zanzibar som du aldri vil glemme.

Oppholdet er inkl. frokost.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Topp 5 reiser
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Opplevelsesrik safari og hvite sandstrender.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.
 
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.
 
Luksus safari i Sør-Afrika
Luksus safari i Sør-Afrika
Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.