man-fre 9-16
Meny
HomeOvernattingZanzibar

Overnatting: Zanzibar

Her kan du lese mer om overnattingsstedene på badeferien i Zanzibar.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Ocean Paradise Resort
Kiwengwa Beach

Beliggende mellom svaiende kokospalmer og langstrakte, hvite strender på Zanzibars maleriske bordøstlige kyst og med utsikt over det turkisblå Indiske hav, finner du Ocean Paradise Resort med fint anlagte haver og Zanzibars største basseng.

Resortet består av runde hitter bygget i tradisjonell afrikansk stil. Alle rom er vendt mot sjøen og har balkong og innrettet med aircondition, myggenett, TV, telefon, minibar samt selvsagt bad med dusj, toalett og hårføner. Ocean Paradise Resort har tre restauranter som tilbyr retter av høy …og her brukes kun det beste av lokale og importerte produkter. Alle tre restauranter har fantasisk utsikt over resortet samt det Indiske hav.

På resortet er det et dykkerfirma som organiserer dykkerturer. I tillegg er det mulighet for andre aktiviteter, som for eksempel surfing, seiling og kajakk.

For dem som vil være aktive har Ocean Paradise Resort et fullt utstyrt treningssenter og man kan spille beachvolley, biljard og bordtennis.

Gjester har mulighet til å bruke det multifunksjonelle spasenteret, som består av 4 behandlingsrom, damprom, badstue, 2 ferskvansboblebad, hudpleie boutique, treningssenter og salong.

Vær oppmerksom på at Ocean Paradise Resort er stengt pga. Oppussing fra 23. april til 20. mai 2019 (begge dagene inkludert).

Prisen for å bo på Ocean Paradise er den samme som for Sultan Sands. Gjelder standard rom med halvpensjon.

 

Oppgraderingsmuligheter:

* udvalg af lokale retter og drikkevarer. Kontakt os evnt. for en fullstendig liste.

Alle priser er per person for 6 netter.

Pris for rom oppgradering:
Superior rom Pr. person:  2.095 kr.
Superior rom med havutsigt Pr. person:  6.235 kr.
Pris for pensjon:
Helpensjon Pr. person:  1.220 kr.
All inclusive* Pr. person:  1.855 kr.
Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller
Bluebay Beach Resort
Kiwengwa Beach

Bluebay Beach Resort er søsterhotellet til Sultan Sands. Det ligger også kun få meter fra stranden og har en vakker utsikt.

Hotellets spa-avdeling ble innrettet i 2008. Der tilbys det massasje. Det er innrettet en avdeling spesielt for par. Her tilbys også ansiktsbehandling, dampbad, m.m.

Hotellet har selvfølgelig et deilig stort basseng med boblebad, og et barnebasseng til de minste. Det er direkte adgang til Det indiske hav. Hotellet har tilknyttet et dykkesenter. Ønsker du å benytte dykkesenteret, skal du huske å ha med deg dykkerbeviset ditt.

Sultan Sands
Kiwengwa Beach

Få meter fra den kritthvite stranden og det turkisblå havet finner du hotellet Sultan Sands. Fra svømmebassenget, restauranten og den hyggelige baren er det en fantastisk utsikt mot havet – kun forstyrret av vaiende palmer.

Alle hotellets 100 rom ligger i en kjempestor, tropisk hage som er full av duftende trær og eksotiske blomster. Overalt der du går er det fuglekvitter og blomsterduft.

Servicenivået er høyt, og her er det massevis av aktiviteter. Hvis du blir lei av å ligge vet det store bassenget eller i skyggen av en palme, kan du prøve deg på vindsurfing, spille strandvolleyball eller kanskje få en avslappende massasje på hotellets flotte spa. Det er også en liten butikk med fine suvenirer. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene. En del av hotellets fasiliteter finner du på søsterhotellet ”Bluebay Beach Resort”, som nesten er bygget sammen med Sultan Sands.

Hotellet har 80 standardrom.

56 av disse standardrommene ligger i runde hytter bygget i ekte afrikansk stil med stråtak. Det er to rom i hver hytte, men rommene har egen inngang fra hver sin side av hytta, så det føles nesten som om man har sin egen hytte. Alle rom har egen terrasse og er pent innredet med meget god plass. Du er kun et par minutters gange fra svømmebassenget og stranden.

24 av standardrommene ligger i 6 toetasjers hus litt oppe i en bakke ved siden av resepsjonen. I hvert hus ligger det 4 rom, som alle har egen terrasse eller balkong med god plass til å slappe av og lese en bok. Disse rommene har eget svømmebasseng og barområde, men man kan naturligvis også raskt og enkelt vandre ned til det store fellesbassenget eller til stranden.

De siste 20 rommene ligger som egne små hytter rett ved restauranten og kun et steinkast fra stranden. Felles for disse hytter er dessuten at alle har egen, stor veranda og adgang til et privat basseng (med havutsikt), som kun kan brukes av gjestene som bor på disse rommene. Alle hyttene ligger rett ved stranden, restauranten, baren og både det private bassenget og det store fellesbassenget.

Oppgradering:
Bahari rom med havutsigt inkl. halvpensjon, 6 netter Pr. person:  2.730 kr.
Standard rom med all inclusive, 6 netter Pr. person:  2.300 kr.
Dream of Zanzibar
Kiwengwa Beach

Dette 5-stjerners hotellet ligger ut mot Det indiske havet i Kiwengwa på Zanzibars nordøstlige kyst. Det har en fantastisk beliggenhet rett ved stranden, omgitt av høye, svaiende palmer, og du kan boltre deg i det turkisfargede, klare vannet, gå turer i den myke, hvite sanden og nyte soloppgangen.

Hotellet er afrikansk og arabisk inspirert, med sjarmerende stråtak og mauriske buer. Rommene er på hele 37 m² og består av soverom, bad og veranda. De er inndredet med lyst steingulv, mørke tremøbler og fargerike afrikanske tekstiler. Alle rom har himmelseng og myggnett, klimaanlegg, telefon, TV, WiFi, minibar, te- og kaffekoser og sikkerhetsboks. Fra de store franske vinduene har du utsikt til enten hagene eller Det indiske hav.

På Dream of Zanzibar kan du slentre en tur gjennom den frodige hagen som er full av lokale krydder- og frukttrær, ta en forfriskende dukkert i bassenget, drive med forskjellige vannsportsaktiviteter, la deg skjemme bort i spaavdelingen, nyte en fargerik cocktail i baren, oppleve den arabiske stemningen i vannpipeloungen og spise lekker mat i en av hotellets 10 restauranter.

Etter en deilig dag kan du falle i søvn til lyden av havet og de svaiende palmene.

Oppgraderingsmuligheter:
Deluxe rom med halvpensjon, 6 netter Pr. person:  4.000 kr.
Deluxe rom med all inclusive, 6 netter Pr. person:  5.500 kr.
Riu Palace Zanzibar
Nungwi Beach

Riu Palace Zanzibar er et 5-stjerners hotell som ligger på Zanzibars nordvestlige kyst ned mot en av øyas vakreste strender med hvit, finkornet sand og turkisfaget, klart vann, Nungwi Beach. Hotellet ligger i en tropisk have som er full av  palmer og eksotiske blomster.

Hotellet er inspirert av Zanzibars afrikanske hjerte og øyas arabiske historie. Rommene er på hele 45 m² og har en 12 m² stor balkong eller terrasse, og der er det  fantastisk utsikt over hagen og Det indiske hav. Rommene er innredet i moderne stil med preg av Afrika og varme jordfarger. Alle rom har himmelseng med myggnett, klimaanlegg, takvifte, telefon, TV, WiFi, minibar, sikkerhetsboks, CD/DVD-spiller samt te- og kaffekoker.

På restauranterne serveres det utsøkte tradisjonelle og internasjonale retter, og i barene kan du nyte fargerike cocktails. Det er også en vannpipelounge der du virkelig får føling med den arabiske stemningen.

Om dagen kan du slentre gjennom den frodige hagen, ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget, la deg skjemme bort i spaavdelingen, boltre deg i det klare vannet eller dykke og utforske Zanzibars fargerike undersjøiske verden.

Merk: Per. 1. november 2018 er hotellet et ”adult only” hotel, så det er ikke tillatt for barn under 18 år å bo her.

Vær oppmerksom på at Riu Palace Zanzibar er stengt pga. Oppussing fra 29. april til 28. juni 2019 (begge dagene inkludert).

Oppgraderingsmuligheter:
Junior Suite med all inclusive, 6 netter Pr. person:  6.000 kr.
Royal Zanzibar Beach Resort
Nungwi Beach

Royal Zanzibar Beach Resort ligger på den nordlige kysten av eksotiske Zanzibar, rett utenfor byen Nungwi, et område hvor der er varmt og solrikt vær nesten året rundt.

Dette vakkert utformede resortet har en avslappet og vennlig atmosfære, og består av bygninger som er arkitektonisk designet i Swahili-/ Zanzibar-stil.

The Royal Zanzibar består av 80 superior-rom og 16 suiter som ligger i vakre, tropiske hager, og byr på de mest imponerende hvite sandstrendene på øya. Resortet tilbyr dessuten to restauranter, fire svømmebasseng, spa og fitnessenter.

Du kan velge å slappe av på resortet, nyte solen og den beroligende lyden av bølgene, eller du kan utforske Zanzibar, en øy som er rik på historie og kultur.

Vær oppmerksom på at Royal Zanzibar Beach Resort er stengt pga. Oppussing fra 20. mars til 7. juli 2019 (begge dagene inkludert).

Oppgraderingsmuligheter:
Superior rom med all inclusive, 6 netter Pr. person:  5.500 kr.
Z-Hotel Zanzibar
Nungwi Beach

Z- Hotel er et lite boutique hotel beliggende på en idyllisk strand i Nungwi, på nordspissen av Zanzibar.

Stedet henvender seg særlig til par og mindre grupper, med sin avslappede og intime stemning. Interiøret er preget av moderne design og hvert rom har sitt eget særpreg.

Hotellet har 40 rom fordelt på kategoriene deluxe garden view, deluxe sea view, roof- top suite og ocean front cottage.

Av rom fasiliteter kan nevnes: air condition, flatskjerm TV, docking stasjon for iphone/ ipad, minibar, safe og wifi.

Hotellets to restauranter, Cinnamon og Saruche, er bygget på påler og ligger helt nede i strandkanten. Her kan du nyte god mat og drikke sammen med en fantastisk utsikt over det indiske hav. Hovedrestauranten, Saruche, tilbyr en spennende meny med nyfortolkninger av det afrikanske og europeiske kjøkken, samt sjømat. I etasjen over serveres coctails og asiatiske tapas retter. Hvis dere ønsker å besøke et av de lokale utestedene ligger Kendwa kun 10 minutters taxitur unna.

På hotellet finner dere også et mini spa og dykkersenter. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer en souvenir butikk, sandwich, sushi og coctail bar, yoga dekk og en kafé.

Begrenset antall rom.

Vær oppmerksom på at det kun er mulig å betale med kredittkort på Z Hotel (Visa, Mastercard og American Express). Husk likevel å ta med litt kontanter til de små lokale butikkene. 

Hotellet er stengt i perioden 23. april til 31. maj 2019 pga. renovering.

Tilleggspris:
Deluxe garden room inkl. halvpensjon, 6 netter Pr. person:  2.350 kr.
Deluxe seaview room inkl. halvpensjon, 6 netter Pr. person:  3.600 kr.
Karafuu Hotel Beach Resort

Høy standard, toppservice,mange fasiliteter og lekker mat er bare noen av Karafuu Hotels kjennetegn.

På hotellet er det mulig å delta i en rekke aktiviteter. Det er blant annet et dykkesenter og to tennisbanner der.

Du kan også spille billiard, dart eller du kan låne bordspill og kort i resepsjonen. En deilig dukkert i svømmebassenget er absolutt også et alternativ.

De 20 Bondeni Pool rommene har samme størrelse som standard rommene, men ligger for seg selv i et rolig område og har adgang til eget basseng, treningssenter samt bar og resturant.

Pris for oppgradering:
Standard rom med "half board", 6 netter Pr. person:  1.200 kr.
Standard rom med all inclusive*, 6 netter Pr. person:  2.550 kr.
Bondeni Pool rom med "half board", 6 netter Pr. person:  595 kr.
Bondeni Pool rom med all inclusive*, 6 netter Pr. person:  2.265 kr.
Cottage Rom med "half board", 6 netter Pr. person:  1.100 kr.
Cottage Rom med all inclusive', 6 netter Pr. person:  1.725 kr.
Zuri Zanzibar
Kendwa

På Zanzibars vakre vestkyst – med utsikt til Det indiske havets knallblå vann – ligger det 5-stjerners Zuri Zanzibar.

”Zuri” betyr ”vakker” på Swahili, og du vil ikke bli skuffet når du ankommer dette hotellet.

Zuri Zanzibar er nesten bygget i sitt eget lille mikrounivers. De 55 bungalowene, suitene og villaene ligger spredt i en stor tropisk hage der det er flott utsikt til havet. Hotellet har sin egen krydderhage der du kan bli nærmere kjent med noen av de mange krydderne Zanzibar er så kjent for.

Innredningen i alle bungalowene er inspirert av moderne afrikansk arkitektur og har fokus på bærekraft. Her har du alt du trenger: egen stor og fint møblert terrasse, bad innen- og utendørs, te- og kaffefasiliteter, gratis Wi-Fi, aircondition og flatskjerm-TV.

Stranden er perfekt. Sanden er hvit, vannet turkisblått og her er det ikke tidevann.

Hotellet har 3 restauranter og 3 barer, men du kan naturligvis også spise på din egen terrasse, hvis du foretrekker det.

Nyt en deilig behandling på spaet eller delta i en yogatime. Svøm noen lengder i det 32 meter lange evighetsbassenget med utsikt til havet. I krydderhagen tilbys det matlagingskurs. Du kan også ta med deg en god bok og nyte en stille stund i en av de mange hyggelige, rolige avkrokene som er anlagt rundt omkring i haven. Hvis du har glemt boken, kan du låne en i hotellets bibliotek – hvis du da ikke heller vil bruke vannsportsenteret, der du kan leie både snorkel- og dykkerutstyr og bestille forskjellige seilturer.

Zuri Zanzibar er en ekte luksusperle.

Pris for oppgradering:
Garden Bungalow, 6 netter inkl. halvpensjon, 1/5 - 30/6 og 1/9 - 21/12 2018 Pr. person:  6.000 kr.
Garden Bungalow, 6 netter inkl. halvpensjon, 1/7 - 31/08 2018 Pr. person:  9.100 kr.
Spice Island Hotel & Resort
Jambiani Beach

På den sørøstlige delen av Zanzibar finner du Spice Island Hotel & Resort. Dette familieeide hotellet er innredet i klassisk Zanzibar-stil, har egen privat strand og ligger i en stor botanisk hage med mer enn 3000 eksotiske planter, trær og blomster.

Hotellet har 34 rom fordelt på bungalower av forskjellige størrelser. Bungalowene har to rom hver med egen inngang og en hyggelig terrasse. Rommene er innredet med tradisjonelle møbler og har eget bad, aircondition, safe og et lite sitteområde der man kan slappe av og fordøye dagens opplevelser.

I hotellets restaurant, Restaurant Makuti, serveres det et stort utvalg lokale retter med fisk og skalldyr, samt varierte retter fra det afrikanske, indiske og arabiske kjøkkenet. Frokosten serveres i buffetform, og du kan bestille egg og pannekaker rett fra kjøkkenet, der de lager dem akkurat som du ønsker.

På badebroen ligger det en lille loungebar der du kan føle havbrisen i ansiktet og nyte kalde drinker og snacks etter en avslappende dukkert i havet. I tillegg ligger det i forlengelsen av restauranten en sportsbar med to store TV-er. Over restauranten er det et lite hyggelig loungeområde med utsikt over hele den botaniske hagen der hotellet ligger. Alle fellesarealer er utrolig romslige og har gratis Wi-Fi.

Fullend oppholdet ditt her med avkobling ved det store svømmebassenget, eller legg til litt fart og spenning ved å kjøpe utflukter med morsomme vannsportsaktiviteter på hotellets eget vannsportssenter.

3-stjerners hoteller
Langi Langi Beach Bungalows
Nungwi Beach

Turistklassehotellet Langi Langi Beach Bungalows ligger i Nungwi på Zanzibars nordkyst ut mot Det indiske hav med sitt turkisblå vann og kritthvite sandstrender.  Her kan man bade døgnet rundt, for  stranden er ikke påvirket av tidevannet.

Hotellets rom ligger rundt en vakkert anlagt hage som du kan nyte fra verandaen eller balkongen din. Rommene har eget bad og alle er utstyrt med klimaanlegg, takvifte, himmelseng og myggnett, telefon, sikkerhetsboks og kjøleskap.

Hotellets restaurant Marhaba er en overdekt friluftsrestaurant som ligger rett ved havet, og der kan du beundre den vakre solnedgangen mens du nyter et lekkert måltid. Restauranten er berømt for sine utsøkte fiske- og skalldyrsretter. Hvis du ikke er så i fisk og skalldyr, serveres det også tradisjonelle og internasjonale à la carte retter.

Under oppholdet ditt kan du ta en dukkert i svømmebassenget, fordype deg i en god bok, rusle rundt i den hyggelige hagen eller nyte en deilig massasje på massasjeterrassen med utsikt over bassenget.

Hotellet tilbyr også dykkekurs, snorkling og seilturer mot betaling.

Vær oppmerksom på at Langi Langi Beach Bungalows er stengt pga. Oppussing fra 25. april til 8. juni 2019 (begge dagene inkludert).

Mahali Zanzibar
Paje

Det hyggelige hotellet Mahali Zanzibar ligger i den sørøstlige delen av Zanzibar – rett ved den lille fiskerlandsbyen Paje. Dette er stedet for deg som drømmer om et mindre hotell på Zanzibar med lett tilgang til spennende aktiviteter om dagen og et godt utvalg lokale restauranter om kvelden.

Mahali ligger rett ved den kritthvite sandstranden. Det er naturligvis her du finner hotellets bar, der du med føttene i sanden kan nyte en kjølig drink.

Fra restauranten er det flott utsikt over havet. Mens du spiser frokost kan du beundre de morgenfriske kitesurferne som allerede tidlig om morgenen kaster seg ut i halsbrekkende hopp på de lave bølgene. Stranden ved Paje er kjent for å ha flotte forhold for kitesurfere. Mellom rombygningene ligger svømmebassenger, der det er utsikt til stranden og havet. Det er gratis Wi-Fi på hotellet.

Mahali Zanzibar har 24 ro som alle har aircondition, eget bad og egen balkong eller terrasse.

Oppholdet her er inkl. frokost.

Lukket fra d. 01.05 2019 til og med d. 31.05 2019

Tembo Hotel
Stone Town

Tembo Hotel ligger i hjertet av Stone Town med pulserende byliv på den ene siden av hotellet, og en innbydende strand med mulighet til å slappe av, på den andre siden.

Hotellet ligger i sentrum av Stone Town, rett ved vannet. Fra terrassen kan du følge handelsskip og fiskebåter i en yrende trafikk.

Hotellet er en gammel majestetisk bygning. Det er innredet i arabisk stil og har til sammen 29 værelser. De fleste av værelsene har balkong med utsikt over stranden eller svømmebassenget i gården. Alle værelsene har bad, toalett, aircondition, kjøleskap, telefon og satellitt- eller kabel-tv. På hotellet er det dessuten svømmebasseng, suvenirbutikk, internett og vaskeri.

Hotellets restaurant serverer lokale og internasjonale retter. Det serveres ikke alkohol på hotellet.

Hotellet er et godt utgangspunkt for at gå på oppdagelsesferd i byen og dra på utflukter rundt omkring på øya. Med sin beliggenhet, sin service og sine mange fasiliteter, vil Tembo House Hotel garantert være med på å lage rammene om et opphold på Zanzibar som du aldri vil glemme.

Oppholdet er inkl. frokost.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Topp reiser
Tanzania & Zanzibar
Tanzania & Zanzibar
Opplevelsesrik safari og hvite sandstrender.
 
Safari i Tanzania
Safari i Tanzania
Opplev det fantastiske dyrelivet og den fantastiske naturen i 4 av de mest kjente nasjonalparkene.
 
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Safari i Sør-Afrika & Mauritius
Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.
 
Sydafrika & Cape Town
Sydafrika & Cape Town
Unik safari kombineret med storbyoplevelser.
 
Luksus safari i Sør-Afrika
Luksus safari i Sør-Afrika
Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.