• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Zanzibar

Her kan du lese mer om overnattingsstedene på badeferien i Zanzibar.

Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Ocean Paradise Resort

Kiwengwa Beach

Beliggende mellom svaiende kokospalmer og langstrakte, hvite strender på Zanzibars maleriske bordøstlige kyst og med utsikt over det turkisblå Indiske hav, finner du Ocean Paradise Resort med fint anlagte haver og Zanzibars største basseng.

Resortet består av runde hitter bygget i tradisjonell afrikansk stil. Alle rom er vendt mot sjøen og har balkong og innrettet med aircondition, myggenett, TV, telefon, minibar samt selvsagt bad med dusj, toalett og hårføner. Ocean Paradise Resort har tre restauranter som tilbyr retter av høy kvalitet og her brukes kun det beste av lokale og importerte produkter. Alle tre restauranter har fantasisk utsikt over resortet samt det Indiske hav.

På resortet er det et dykkerfirma som organiserer dykkerturer. I tillegg er det mulighet for andre aktiviteter, som for eksempel surfing, seiling og kajakk.

For dem som vil være aktive har Ocean Paradise Resort et fullt utstyrt treningssenter og man kan spille beachvolley, biljard og bordtennis.

Gjester har mulighet til å bruke det multifunksjonelle spasenteret, som består av 4 behandlingsrom, damprom, badstue, 2 ferskvansboblebad, hudpleie boutique, treningssenter og salong.

 

Pris for rom oppgradering, 6 netter:
Superior Room inkl. halvpensjon Pr. person:  850 kr.
Superior Seafront Room inkl. halvpensjon Pr. person:  2.750 kr.
Pris for pensjon, 6 netter:
Helpensjon Pr. person:  1.220 kr.
All inclusive Pr. person:  1.860 kr.

Spice Island Hotel & Resort

Jambiani Beach

Uansett om du kommer til Zanzibar etter en safaritur eller en vandring til toppen av Kilimanjaro trenger du avslapning, en hyggelig atmosfære, velvære, massasje, god mat og badeliv. Alt dette finner du på Spice Island Hotel & Resort, en resort som ligger på den sørøstlige delen av Zanzibar.

Dette familieeide hotellet er innredet i klassisk Zanzibar-stil, har egen privat strand og ligger i en stor og frodig botanisk hage med mer enn 3000 eksotiske planter, trær og blomster.

Her råder feriestemningen og det gode liv. Fellesområdene er utrolig hyggelige, og hele resorten har en flott ”vibe”, så her føler man seg raskt helt avslappet og meget velkommen.

Restauranten og lounge-området er innredet med lekre, myke sofaer, stoler og dagsenger i mørkt tre og lær som er dekorert med puter og tepper i livlige farger. Den hyggelige atmosfæren og den flotte utsikten til stranden og havet gjør det ikke lett å løsrive seg herfra, og vi tipper at dette blir yndlingsstedet ditt. Lån en bok på biblioteket eller ta en lur i havbrisen.

Når du til slutt klarer å reise deg og forlate loungen, kan du spasere ut på den lange moloen og nyte enda mer utsikt og havbris – og en god kopp kaffe i den hyggelige baren ved enden av moloen. Ved lavvann kan du hoppe rett i havet fra moloens badetrapp – fulgt av en kald drink og en snack i baren. Deretter kan du slappe av i en hengekøye og kanskje ta enda en liten lur.

Hvis du skulle trenge litt aktivitet, kan tilbakelegge noen lengder i svømmebassenget eller gi ferien din litt ekstra spenning med morsomme vannsportsaktiviteter på hotellets eget vannsportssenter.

Når du reiser med Afrika-safari, får du 15 % rabatt på vannsportsaktivitetene på Spice Island, og det er mulig å låne både rev-sko og fat bikes gratis.

Du får også 20 % rabatt på alle spa-behandlinger – og en deilig massasje er velgjørende, uansett om du kommer fra Kilimanjaro eller safari ….

På hotellets restaurant, Restaurant Makuti, serveres det et stort utvalg lekre lokale retter med fisk og skalldyr samt ulike retter fra det afrikanske, indiske og arabiske kjøkkenet. Frokosten serveres i form av en fristende buffet, og du kan bestille egg og pannekaker direkte fra kjøkkenet, tilberedt slik du liker det best.

Hotellet har 34 rom fordelt på bungalower av forskjellige størrelser. Det er to rom i hver bungalow – hvert rom har egen inngang og en hyggelig terrasse. Rommene er innredet med tradisjonelle møbler og har eget bad, aircondition, safe og et lite komfortabelt sitteområde.

Det er gratis Wi-Fi i alle fellesområdene.

Merk at Spice Island Hotel & Resort er stengt grunnet renovering fra 29. mars til 1. juni 2020 (begge dager inkludert).

Oppgradering:
Fra halvpensjon til all inclusive, 6 netter Pr. person:  3.050 kr.

Sultan Sands

Kiwengwa Beach

Få meter fra den kritthvite stranden og det turkisblå havet finner du hotellet Sultan Sands. Fra svømmebassenget, restauranten og den hyggelige baren er det en fantastisk utsikt mot havet – kun forstyrret av vaiende palmer.

Alle hotellets 100 rom ligger i en kjempestor, tropisk hage som er full av duftende trær og eksotiske blomster. Overalt der du går er det fuglekvitter og blomsterduft.

Servicenivået er høyt, og her er det massevis av aktiviteter. Hvis du blir lei av å ligge vet det store bassenget eller i skyggen av en palme, kan du prøve deg på vindsurfing, spille strandvolleyball eller kanskje få en avslappende massasje på hotellets flotte spa. Det er også en liten butikk med fine suvenirer. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene. En del av hotellets fasiliteter finner du på søsterhotellet ”Bluebay Beach Resort”, som nesten er bygget sammen med Sultan Sands.

Hotellet har 80 standardrom.

56 av disse standardrommene ligger i runde hytter bygget i ekte afrikansk stil med stråtak. Det er to rom i hver hytte, men rommene har egen inngang fra hver sin side av hytta, så det føles nesten som om man har sin egen hytte. Alle rom har egen terrasse og er pent innredet med meget god plass. Du er kun et par minutters gange fra svømmebassenget og stranden.

24 av standardrommene ligger i 6 toetasjers hus litt oppe i en bakke ved siden av resepsjonen. I hvert hus ligger det 4 rom, som alle har egen terrasse eller balkong med god plass til å slappe av og lese en bok. Disse rommene har eget svømmebasseng og barområde, men man kan naturligvis også raskt og enkelt vandre ned til det store fellesbassenget eller til stranden.

De siste 20 rommene ligger som egne små hytter rett ved restauranten og kun et steinkast fra stranden. Felles for disse hytter er dessuten at alle har egen, stor veranda og adgang til et privat basseng (med havutsikt), som kun kan brukes av gjestene som bor på disse rommene. Alle hyttene ligger rett ved stranden, restauranten, baren og både det private bassenget og det store fellesbassenget.

Pris for rom oppgradering, 6 netter:
Bahari Room inkl. halvpensjon Pr. person:  2.700 kr.
Bahari Room inkl. all inclusive Pr. person:  4.900 kr.
Pris for pensjon, 6 netter:
All inclusive Pr. person:  2.180 kr.
Oppgraderingsmuligheter til andre hoteller

Bluebay Beach Resort

Kiwengwa Beach

Bluebay Beach Resort er søsterhotellet til Sultan Sands. Det ligger også kun få meter fra stranden og har en vakker utsikt.

Hotellets spa-avdeling ble innrettet i 2008. Der tilbys det massasje. Det er innrettet en avdeling spesielt for par. Her tilbys også ansiktsbehandling, dampbad, m.m.

Hotellet har selvfølgelig et deilig stort basseng med boblebad, og et barnebasseng til de minste. Det er direkte adgang til Det indiske hav. Hotellet har tilknyttet et dykkesenter. Ønsker du å benytte dykkesenteret, skal du huske å ha med deg dykkerbeviset ditt.

Pris for oppgradering, 6 netter:
Standard rom inkl. halvpensjon Pr. person:  2.800 kr.
Pris for pensjon, 6 netter:
All inclusive Pr. person:  2.180 kr.

Zuri Zanzibar

Kendwa

På Zanzibars vakre vestkyst – med utsikt til Det indiske havets knallblå vann – ligger det 5-stjerners Zuri Zanzibar.

”Zuri” betyr ”vakker” på Swahili, og du vil ikke bli skuffet når du ankommer dette hotellet.

Zuri Zanzibar er nesten bygget i sitt eget lille mikrounivers. De 55 bungalowene, suitene og villaene ligger spredt i en stor tropisk hage der det er flott utsikt til havet. Hotellet har sin egen krydderhage der du kan bli nærmere kjent med noen av de mange krydderne Zanzibar er så kjent for.

Innredningen i alle bungalowene er inspirert av moderne afrikansk arkitektur og har fokus på bærekraft. Her har du alt du trenger: egen stor og fint møblert terrasse, bad innen- og utendørs, te- og kaffefasiliteter, gratis Wi-Fi, aircondition og flatskjerm-TV.

Stranden er perfekt. Sanden er hvit, vannet turkisblått og her er det ikke tidevann.

Hotellet har 3 restauranter og 3 barer, men du kan naturligvis også spise på din egen terrasse, hvis du foretrekker det.

Nyt en deilig behandling på spaet eller delta i en yogatime. Svøm noen lengder i det 32 meter lange evighetsbassenget med utsikt til havet. I krydderhagen tilbys det matlagingskurs. Du kan også ta med deg en god bok og nyte en stille stund i en av de mange hyggelige, rolige avkrokene som er anlagt rundt omkring i haven. Hvis du har glemt boken, kan du låne en i hotellets bibliotek – hvis du da ikke heller vil bruke vannsportsenteret, der du kan leie både snorkel- og dykkerutstyr og bestille forskjellige seilturer.

Zuri Zanzibar er en ekte luksusperle.

Hvis du ønsker å oppgradere til Zuri Zanzibar, anbefaler vi at du bestiller i god tid, da hotellet er svært populært.

Pris for oppgradering, 6 netter:
Garden Bungalow inkl. halvpensjon, 1/3 - 30/6 og 1/9 - 20/12 2019 Pr. person:  5.950 kr.
Garden Bungalow inkl. halvpensjon, 1/7 - 31/08 2019 Pr. person:  9.650 kr.

Diamonds La Gemma dell'Est

Nungwi Beach

Hvis du vil ta med deg familien til en av Zanzibars beste strender, skal du velge La Gemma dell’Est.

Denne femstjerners resorten ligger rett ved en kritthvit strand med deilig, myk sand og fantastiske badeforhold. Vannet er turkisblått, slik man ofte forestiller seg havet rundt Zanzibar, og det er massevis av aktiviteter å drive med – og mange komfortable strandstoler hvis du foretrekker å bare slappe av i solen.

Hotellet er perfekt hvis du reiser med barn. Her er det nemlig både et eget barnebasseng, barneklubb og  mulighet til å leie barnevakt.

De 138 rommene har varierende størrelser og priskategorier. Felles for dem alle er at de er omgitt av en stor tropisk have med både fosser og vakre tropiske blomster og trær. Resorten er bygget i harmoni med landskapet, så fra restauranten øverst har du flott utsikt over havet. Noen av rommene har også havutsikt, mens andre har utsikt til hagen.

Rommene er store og moderne innredet, og alle har myggnett, flatskjerm-TV, minibar og te- og kaffefasiliteter.

All inclusive inkluderer:

 • Velkomstdrink
 • Wi-Fi på rommet og i fellesområdene
 • Frokost, lunsj og middag på Pavilion Restaurant
 • Alkoholfrie drikkevarer, husets vin, lokalt øl, juice, vann, te og kaffe servert til måltidene
 • Alkoholfrie drikkevarer, husets vin, lokalt øl, et utvalg cocktails, juice, vann og te i Tropicana Bar fra klokken 09.30-22.30
 • En lett lunsj i Tropicana Bar fra klokken 10.00-14.30
 • Middag på den italienske restauranten fra klokken 20.00-22.00
 • Mineralvann, vin, øl, kaffe og te i Lobby Bar fra klokken 0730-22.00
 • Minibar på rommet, som hver dag fylles med mineralvann, vann og lokalt øl
 • Alkoholfrie drikkevarer, husets vin, lokalt øl, et utvalg cocktails, juice, vann og te i Sunset Bar fra klokken 17.00-24.00
 • Mulighet til å låne kajakk eller SUP, delta i strandvolleyball, bordtennis, vann-aerobics og mye mer¨
 • Strandhåndklær, solsenger og parasoll
 • Barneklubb

To barn under 12 år bor gratis i en Ocean Suite sammen med to voksne.

Pris for oppgradering, 6 netter:
Villa Club Room inkl. all inclusive Pr. person:  6.500 kr.
Deluxe Room inkl. all inclusive Pr. person:  8.600 kr.
Ocean Suite inkl. all inclusive Pr. person:  16.500 kr.

DoubleTree by Hilton

Nungwi Beach

Ved den praktfulle Nungwi-stranden på nordspissen av Zanzibar ligger det flotte 4-stjerners resortet DoubleTree by Hilton.

Her finnes turkisblått hav, en kritthvit sandstrand og svaiende palmetrær – akkurat det vi alle drømmer om på den perfekte badeferien.

Hotellet har snaue 100 rom fordelt på tre etasjer. De ligger i hesteskoform rundt en vakker, frodig hage. Alle rommene har eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, sikkerhetsboks, kjøleskap og Wi-Fi. Rommene er stilfullt innredet med møbler i mørkt tre og lyse gardiner og puter. Alle rommene har egen balkong med utsikt mot den nydelige hagen med velduftende og eksotiske blomster.

Hotellet har to barer og to restauranter, og om kvelden er det ofte live-musikk til middagen.

Du kan tilbringe dagene akkurat slik du ønsker. Det store bassenget ligger midt i hagen, og fra solstolen har du utsikt mot det vakre havet. Nyt en runde med massasje, eller ta et dykkerkurs på hotellets dykkersenter. Hotellet tilbyr også gåturer i den lokale landsbyen hvis du ønsker å få et innblikk i hvordan lokalbefolkningen bor og lever.

Pris for oppgradering, 6 netter:
Garden View Room inkl. halvpensjon Pr. person:  1.350 kr.
Garden View Room inkl. all inclusive Pr. person:  2.400 kr.
Pool View Room inkl. halvpensjon Pr. person:  3.995 kr.
Pool View Room inkl. all inclusive Pr. person:  5.100 kr.

Z-Hotel Zanzibar

Nungwi Beach

Z- Hotel er et lite boutique hotel beliggende på en idyllisk strand i Nungwi, på nordspissen av Zanzibar.

Stedet henvender seg særlig til par og mindre grupper, med sin avslappede og intime stemning. Interiøret er preget av moderne design og hvert rom har sitt eget særpreg.

Hotellet har 40 rom fordelt på kategoriene deluxe garden view, deluxe sea view, roof- top suite og ocean front cottage.

Av rom fasiliteter kan nevnes: air condition, flatskjerm TV, docking stasjon for iphone/ ipad, minibar, safe og wifi.

Hotellets to restauranter, Cinnamon og Saruche, er bygget på påler og ligger helt nede i strandkanten. Her kan du nyte god mat og drikke sammen med en fantastisk utsikt over det indiske hav. Hovedrestauranten, Saruche, tilbyr en spennende meny med nyfortolkninger av det afrikanske og europeiske kjøkken, samt sjømat. I etasjen over serveres coctails og asiatiske tapas retter. Hvis dere ønsker å besøke et av de lokale utestedene ligger Kendwa kun 10 minutters taxitur unna.

På hotellet finner dere også et mini spa og dykkersenter. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer en souvenir butikk, sandwich, sushi og coctail bar, yoga dekk og en kafé.

Begrenset antall rom.

Vær oppmerksom på at dette hotellet kun er for gjester over 12 år.

Vær oppmerksom på at det kun er mulig å betale med kredittkort på Z Hotel (Visa, Mastercard og American Express). Husk likevel å ta med litt kontanter til de små lokale butikkene. 

Pris for oppgradering, 6 netter:
Deluxe Garden Room inkl. halvpensjon Pr. person:  2.700 kr.
Deluxe Seaview Room inkl. halvpensjon Pr. person:  4.000 kr.

Royal Zanzibar Beach Resort

Nungwi Beach

Royal Zanzibar Beach Resort ligger på den nordlige kysten av eksotiske Zanzibar, rett utenfor byen Nungwi, et område hvor der er varmt og solrikt vær nesten året rundt.

Dette vakkert utformede resortet har en avslappet og vennlig atmosfære, og består av bygninger som er arkitektonisk designet i Swahili-/ Zanzibar-stil.

The Royal Zanzibar består av 80 superior-rom og 16 suiter som ligger i vakre, tropiske hager, og byr på de mest imponerende hvite sandstrendene på øya. Resortet tilbyr dessuten to restauranter, fire svømmebasseng, spa og fitnessenter.

Du kan velge å slappe av på resortet, nyte solen og den beroligende lyden av bølgene, eller du kan utforske Zanzibar, en øy som er rik på historie og kultur.

Merk at Royal Zanzibar Beach Resort er stengt grunnet renovering fra 20. mars til 14. juli 2019 (begge dager inkludert).

Pris for oppgradering, 6 netter:
Superior Room inkl. all inclusive Pr. person:  5.900 kr.

Riu Palace Zanzibar

Nungwi Beach

Riu Palace Zanzibar er et 5-stjerners hotell som ligger på Zanzibars nordvestlige kyst ned mot en av øyas vakreste strender med hvit, finkornet sand og turkisfaget, klart vann, Nungwi Beach. Hotellet ligger i en tropisk have som er full av  palmer og eksotiske blomster.

Hotellet er inspirert av Zanzibars afrikanske hjerte og øyas arabiske historie. Rommene er på hele 45 m² og har en 12 m² stor balkong eller terrasse, og der er det  fantastisk utsikt over hagen og Det indiske hav. Rommene er innredet i moderne stil med preg av Afrika og varme jordfarger. Alle rom har himmelseng med myggnett, klimaanlegg, takvifte, telefon, TV, WiFi, minibar, sikkerhetsboks, CD/DVD-spiller samt te- og kaffekoker.

På restauranterne serveres det utsøkte tradisjonelle og internasjonale retter, og i barene kan du nyte fargerike cocktails. Det er også en vannpipelounge der du virkelig får føling med den arabiske stemningen.

Om dagen kan du slentre gjennom den frodige hagen, ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget, la deg skjemme bort i spaavdelingen, boltre deg i det klare vannet eller dykke og utforske Zanzibars fargerike undersjøiske verden.

Vær oppmerksom på at dette hotellet kun er for gjester over 18 år.

Merk at Riu Palace Zanzibar er stengt grunnet renovering fra 2. september til 1. november 2019 (begge dager inkludert).

Pris for oppgradering, 6 netter:
Junior Suite inkl. all inclusive Pr. person:  6.450 kr.

Karafuu Hotel Beach Resort

Pingwe Beach

Høy standard, toppservice,mange fasiliteter og lekker mat er bare noen av Karafuu Hotels kjennetegn.

På hotellet er det mulig å delta i en rekke aktiviteter. Det er blant annet et dykkesenter og to tennisbanner der.

Karafuu Hotel har 119 rom

Du kan også spille billiard, dart eller du kan låne bordspill og kort i resepsjonen. En deilig dukkert i svømmebassenget er absolutt også et alternativ.

Pris for oppgradering, 6 netter:
Garden Room inkl. halvpensjon Pr. person:  925 kr.
Garden Room inkl. all inclusive Pr. person:  3.000 kr.
Bondeni Room inkl. halvpensjon Pr. person:  1.800 kr.
Bondeni Room inkl. all inclusive Pr. person:  4.100 kr.
Cottage Room inkl. halvpensjon Pr. person:  2.500 kr.
Cottage Room inkl. all inclusive Pr. person:  4.900 kr.

Dream of Zanzibar

Kiwengwa Beach

Dette 5-stjerners hotellet ligger ut mot Det indiske havet i Kiwengwa på Zanzibars nordøstlige kyst. Det har en fantastisk beliggenhet rett ved stranden, omgitt av høye, svaiende palmer, og du kan boltre deg i det turkisfargede, klare vannet, gå turer i den myke, hvite sanden og nyte soloppgangen.

Hotellet er afrikansk og arabisk inspirert, med sjarmerende stråtak og mauriske buer. Rommene er på hele 37 m² og består av soverom, bad og veranda. De er inndredet med lyst steingulv, mørke tremøbler og fargerike afrikanske tekstiler. Alle rom har himmelseng og myggnett, klimaanlegg, telefon, TV, WiFi, minibar, te- og kaffekoser og sikkerhetsboks. Fra de store franske vinduene har du utsikt til enten hagene eller Det indiske hav.

På Dream of Zanzibar kan du slentre en tur gjennom den frodige hagen som er full av lokale krydder- og frukttrær, ta en forfriskende dukkert i bassenget, drive med forskjellige vannsportsaktiviteter, la deg skjemme bort i spaavdelingen, nyte en fargerik cocktail i baren, oppleve den arabiske stemningen i vannpipeloungen og spise lekker mat i en av hotellets 10 restauranter.

Etter en deilig dag kan du falle i søvn til lyden av havet og de svaiende palmene.

OBS! Hotellet er stengt fra 1. april 2020.

Pris for oppgradering, 6 netter:
Deluxe Room inkl. halvpensjon Pr. person:  4.500 kr.
Deluxe Room inkl. all inclusive Pr. person:  5.950 kr.

Diamonds Mapenzi Beach

Kiwengwa Beach

På Zanzibars nordøstlige kyst ligger den firestjerners all inclusive resorten Diamonds Mapenzi Beach.

Resorten består av 87 bungalower med stråtak, som enten ligger i den store tropiske hagen eller bokstavelig talt PÅ stranden. Mellom stranden og restauranten øverst oppe ligger det flotte bassengområdet. Her finner du også hotellets spa.

Diamonds Mapenzi Beach er perfekt for deg som drømmer om en all-inclusive-resort til en overkommelig pris. Her er det massevis av aktiviteter og mulighet for utflukter, men du kan naturligvis også bare slappe av på stranden eller ved bassenget.

Aktivitetene inkluderer blant annet tennis, windsurfing, snorkling og dart.

Rommene på resorten er innredet i østafrikansk stil med tremøbler og lyse farger på veggene. Alle rom har myggnett, aircondition, safe, minibar og te- og kaffefasiliteter. I tillegg har de egen veranda.

All inclusive inkluderer:

 • Velkomstdrink
 • Frokost, lunsj og middag på The Palm Restaurant
 • Alkoholfrie drikkevarer, juice, lokalt øl, utvalgte viner, vann, te og kaffe til måltidene
 • Lunsj på Ocean Reef Beach Grill
 • Middag på Ristorante Pizzeria Nakupenda
 • Snacks, alkoholfrie drikkevarer, juice, lokalt øl, utvalgte viner, te, kaffe, mineralvann og visse cocktailer i Hibiscus Pool Bar fra klokken 10.00-24.00.
 • Snacks, alkoholfrie drikkevarer, juice og øl i Upepo Bar fra klokken 10.00-18.00
 • Følgende aktiviteter: vann-aerobic, stretching, windsurfing (30 minutter pr. dag), kano (30 minutter pr. dag), strandvolleyball, strandfotball, bordtennis, dart, tennisbaner, kveldsunderholdning, diskotek
 • Strandhåndklær, solstoler og parasoller
 • Wi-Fi i lobbyområdet

To barn under 12 år bor gratis i Beach Villa sammen med to voksne.

Pris for oppgradering, 6 netter:
Superior Room inkl. all inclusive Pr. person:  2.610 kr.
Beach Villa inkl. all inclusive Pr. person:  4.600 kr.

Park Hyatt Zanzibar

Stone Town

Det ekstravagante Park Hyatt Zanzibar har en storartet beliggenhet ved vannkanten i hjertet av Stone Town, og er dermed det perfekte utgangspunktet for å oppleve byens historiske og kulturelle severdigheter, i tillegg til de lokale markedene med fargerike og velduftende råvarer.

Hotellet består av 67 store rom hvor eleganse, modernitet og lokale elementer flyter sammen og blir til ett. Alle rommene har aircondition og mørkleggingsgardiner, slik at du kan sove ekstra godt etter en begivenhetsrik dag i den livlige byen. Det finnes også sikkerhetsboks, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar, kaffe- og tefasiliteter og muligheter for romservice. På hvert rom er det dessuten eget bad med både dusj, badekar og hårføner.

Med en fortryllende utsikt over den lokale stranden, det livlige havnemiljøet og Det indiske hav med sine tradisjonelle dhow-båter, er hotellets svømmebasseng det ideelle stedet å nyte et morgenbad eller en oppfriskning etter en dag med opplevelser i Stone Town. Du kan også velge å ta en tur til hotellets fitnessenter, eller skjemme deg bort med en av de mange deilige spabehandlingene som hotellet tilbyr.

Pris for oppgradering:
2 netter Pr. person:  3.900 kr.
3-stjerners hoteller

Langi Langi Beach Bungalows

Nungwi Beach

Turistklassehotellet Langi Langi Beach Bungalows ligger i Nungwi på Zanzibars nordkyst ut mot Det indiske hav med sitt turkisblå vann og kritthvite sandstrender.  Her kan man bade døgnet rundt, for  stranden er ikke påvirket av tidevannet.

Hotellets rom ligger rundt en vakkert anlagt hage som du kan nyte fra verandaen eller balkongen din. Rommene har eget bad og alle er utstyrt med klimaanlegg, takvifte, himmelseng og myggnett, telefon, sikkerhetsboks og kjøleskap.

Hotellets restaurant Marhaba er en overdekt friluftsrestaurant som ligger rett ved havet, og der kan du beundre den vakre solnedgangen mens du nyter et lekkert måltid. Restauranten er berømt for sine utsøkte fiske- og skalldyrsretter. Hvis du ikke er så i fisk og skalldyr, serveres det også tradisjonelle og internasjonale à la carte retter.

Under oppholdet ditt kan du ta en dukkert i svømmebassenget, fordype deg i en god bok, rusle rundt i den hyggelige hagen eller nyte en deilig massasje på massasjeterrassen med utsikt over bassenget.

Hotellet tilbyr også dykkekurs, snorkling og seilturer mot betaling.


Mahali Zanzibar

Paje

Det hyggelige hotellet Mahali Zanzibar ligger i den sørøstlige delen av Zanzibar – rett ved den lille fiskerlandsbyen Paje. Dette er stedet for deg som drømmer om et mindre hotell på Zanzibar med lett tilgang til spennende aktiviteter om dagen og et godt utvalg lokale restauranter om kvelden.

Mahali ligger rett ved den kritthvite sandstranden. Det er naturligvis her du finner hotellets bar, der du med føttene i sanden kan nyte en kjølig drink.

Fra restauranten er det flott utsikt over havet. Mens du spiser frokost kan du beundre de morgenfriske kitesurferne som allerede tidlig om morgenen kaster seg ut i halsbrekkende hopp på de lave bølgene. Stranden ved Paje er kjent for å ha flotte forhold for kitesurfere. Mellom rombygningene ligger svømmebassenger, der det er utsikt til stranden og havet. Det er gratis Wi-Fi på hotellet.

Mahali Zanzibar har 24 ro som alle har aircondition, eget bad og egen balkong eller terrasse.

Oppholdet her er inkl. frokost.


Tembo Hotel

Stone Town

Tembo Hotel ligger i hjertet av Stone Town med pulserende byliv på den ene siden av hotellet, og en innbydende strand med mulighet til å slappe av, på den andre siden.

Hotellet ligger i sentrum av Stone Town, rett ved vannet. Fra terrassen kan du følge handelsskip og fiskebåter i en yrende trafikk.

Hotellet er en gammel majestetisk bygning. Det er innredet i arabisk stil og har til sammen 29 værelser. De fleste av værelsene har balkong med utsikt over stranden eller svømmebassenget i gården. Alle værelsene har bad, toalett, aircondition, kjøleskap, telefon og satellitt- eller kabel-tv. På hotellet er det dessuten svømmebasseng, suvenirbutikk, internett og vaskeri.

Hotellets restaurant serverer lokale og internasjonale retter. Det serveres ikke alkohol på hotellet.

Hotellet er et godt utgangspunkt for at gå på oppdagelsesferd i byen og dra på utflukter rundt omkring på øya. Med sin beliggenhet, sin service og sine mange fasiliteter, vil Tembo House Hotel garantert være med på å lage rammene om et opphold på Zanzibar som du aldri vil glemme.

Oppholdet er inkl. frokost.


Mizingani Seafront Hotel

Stone Town

Det flotte Mizingani Seafront Hotel ligger midt mellom Stone Town sentrum og den nydelige stranden, full av lokale fiskebåter, noe som gir hotellet en vakker utsikt over det livlige havnemiljøet og Det indiske hav. Den sentrale beliggenheten gjør hotellet til et ideelt utgangspunkt for å utforske byens historiske attraksjoner og fine markeder.

Hotellet er innredet i arabisk stil med sjarmerende utsmykkede korridorer og antikke møbler, og har til sammen 31 rom som er tilgjengelig via de nydelige tretrappene eller den lille fine heisen. Alle rommene har gratis Wi-Fi, kabel-TV, aircondition, kjøleskap, kaffe- og tefasiliteter og myggnett over sengen. Det er i tillegg privat bad med hårføner og privat balkong med utsikt over enten svømmebassenget på eiendommen eller det asurblå havet.

Når du har lyst til å slappe av kan du ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget, eller sette deg i en av de arabisk inspirerte loungesofaene og lese en god bok. Om kvelden kan du nyte god mat i restauranten mens du ser solen gå ned i det praktfulle indiske hav.

Det serveres ikke alkohol på hotellet.

Pris for oppgradering, 2 netter:
Deluxe Room Pr. person:  420 kr.
Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.