• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideSpice Island Hotel & Resort
Spice Island Hotel & Resort
Jambiani Beach
Oppgradering:
Fra halvpensjon til all inclusive, 6 netter Pr. person:  3.050 kr.

Uansett om du kommer til Zanzibar etter en safaritur eller en vandring til toppen av Kilimanjaro trenger du avslapning, en hyggelig atmosfære, velvære, massasje, god mat og badeliv. Alt dette finner du på Spice Island Hotel & Resort, en resort som ligger på den sørøstlige delen av Zanzibar.

Dette familieeide hotellet er innredet i klassisk Zanzibar-stil, har egen privat strand og ligger i en stor og frodig botanisk hage med mer enn 3000 eksotiske planter, trær og blomster.

Her råder feriestemningen og det gode liv. Fellesområdene er utrolig hyggelige, og hele resorten har en flott ”vibe”, så her føler man seg raskt helt avslappet og meget velkommen.

Restauranten og lounge-området er innredet med lekre, myke sofaer, stoler og dagsenger i mørkt tre og lær som er dekorert med puter og tepper i livlige farger. Den hyggelige atmosfæren og den flotte utsikten til stranden og havet gjør det ikke lett å løsrive seg herfra, og vi tipper at dette blir yndlingsstedet ditt. Lån en bok på biblioteket eller ta en lur i havbrisen.

Når du til slutt klarer å reise deg og forlate loungen, kan du spasere ut på den lange moloen og nyte enda mer utsikt og havbris – og en god kopp kaffe i den hyggelige baren ved enden av moloen. Ved lavvann kan du hoppe rett i havet fra moloens badetrapp – fulgt av en kald drink og en snack i baren. Deretter kan du slappe av i en hengekøye og kanskje ta enda en liten lur.

Hvis du skulle trenge litt aktivitet, kan tilbakelegge noen lengder i svømmebassenget eller gi ferien din litt ekstra spenning med morsomme vannsportsaktiviteter på hotellets eget vannsportssenter.

Når du reiser med Afrika-safari, får du 15 % rabatt på vannsportsaktivitetene på Spice Island, og det er mulig å låne både rev-sko og fat bikes gratis.

Du får også 20 % rabatt på alle spa-behandlinger – og en deilig massasje er velgjørende, uansett om du kommer fra Kilimanjaro eller safari ….

På hotellets restaurant, Restaurant Makuti, serveres det et stort utvalg lekre lokale retter med fisk og skalldyr samt ulike retter fra det afrikanske, indiske og arabiske kjøkkenet. Frokosten serveres i form av en fristende buffet, og du kan bestille egg og pannekaker direkte fra kjøkkenet, tilberedt slik du liker det best.

Hotellet har 34 rom fordelt på bungalower av forskjellige størrelser. Det er to rom i hver bungalow – hvert rom har egen inngang og en hyggelig terrasse. Rommene er innredet med tradisjonelle møbler og har eget bad, aircondition, safe og et lite komfortabelt sitteområde.

Det er gratis Wi-Fi i alle fellesområdene.

Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.