Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Gorillaer i Uganda

Uganda er uten tvil det beste stedet i verden hvis du vil oppleve den utrydningstruede fjellgorillaen i sine naturlige omgivelser, og et besøk i Bwindi Impenetrable Forrest blir en opplevelse for livet. Det er aldri noen garanti for å se gorillaer, men du vil garantert få oppleve det mørkeste mørke Afrika når det er best. La en av våre dyktige medarbeidere hjelpe deg med å planlegge en safarireise du aldri glemmer. Vi kjenner de riktige guidene og de beste turene. Ring til oss på 85 29 54 24.

Populære reiser: Gorillaer i Uganda

Safari & Gorillasporing

Spennende safari i Uganda kombinert med gorillasporing i regnet.

10 dager inkl. flyBwindi Impenetrable Forrest. Navnet i seg selv forteller det meste, for skogen er i virkeligheten nesten ugjennomtrengelig. Derfor foregår gorillavandring også til fods, og du skal være godt forberedt med godt fottøy og være forberedt på en tur som ligger langt vekk fra de klassiske safariene på savannen.Navnet på parken er ikke oppstått uten grunn, for Bwindi Impenetrable Forrest er ikke alene en av de tetteste skogene i verden, men også et av de rikeste økosystemene i Afrika. Her lever mer enn 120 forskjellige arter pattedyr, 350 fuglearter, 200 sommerfuglearter og en lang rekke amfibier og krypdyr. Det her er ikke savannen, dette er det mørkeste Afrika.

En del av skogen er anlagt som nasjonalparken Bwindi Impenetrable nasjonalpark, som danner et perfekt leveområde for forskjellige apearter, spesielt sjimpanser, colobusaper og ikke minst halvparten av verdens bestand av fjellgorillaer.

Parken grenser opp mot Kongo, og ligger på kanten av det store kløftsystemet. Det gjør at parken ligger høyt, noe som har betydning for økosystemet i parken. Vi kan ikke garantere at du får se gorillaer på turen, men vi garanterer at du får en opplevelse av Afrika som kun få andre har. Og vi kan garantere at vi kjenner de beste guidene, som har fokus på to ting; Turistenes sikkerhet og respekt for gorillaer.Drømmer du om å oppleve gorillaer i Uganda, og ønsker du på den måten å bidra til gorillaenes levevilkår og deres utbredelse i framtiden, så ta en snakk med oss hos Afrika Safari. Vi har kontakten med de beste guidene, og kun dem som er godkjent til gorillavandring. Vi spiller på lag med den iherdige gruppen mennesker som kjemper for bedre levevilkår for gorillaer.