Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16

Kruger nasjonalpark

Kruger nasjonalpark er Sørafrikas mest kjente nasjonalpark, og blant de største og beste nasjonalparkene i Afrika. Velger du at din Afrika-reise skal gå til Sørafrika, er Kruger nasjonalpark et must-see på din tur.

Ta en snakk med en av våre dyktige medarbeidere, og la oss hjelpe deg med å skape en reise du aldri vil glemme. Ring til oss på 85 29 54 24 og la oss oppfylle dine drømmer om Afrika.

Populære reiser: Kruger nasjonalpark

Sør-Afrika & Cape Town

Safari med game drives og bush walks kombinert med et opphold i vakre Cape Town.

13 dager inkl. flyLuksussafari i Sør-Afrika

Safariopplevelser i Kruger Parken med “Game drives” og “Bush Walks” på savannen.

12 dager inkl. flySafari & Mauritius

Utforsk Sør-Afrikas natur og dyreliv, og slapp av på de eksotiske strendene i Mauritius.

14 dager inkl. flyOpplev Sør-Afrika

Opplev den fantastiske naturen og dyrelivet i Kruger National Park.

9 dager inkl. flySafari & Victoria Falls

Safariopplevelser kombinert med et opphold ved et av verdens mest spektakulære fossefall.

12 dager inkl. flyAfrika uten filter

Bo inne i selve Kruger nasjonalpark og få nærkontakt med parkens fantastiske dyreliv.

10 dager inkl. flyKruger nasjonalpark har alt; 147 forskjellige arter pattedyr, mer enn 100 reptiler og 500 fuglearter, og kombinert med et fantastisk landskap og flere historiske severdigheter gjør dette parken til et av de aller viktigste turistmål i Sørafrika. Mange velger å dra på safari i Sørafrika, fordi man her kan kombinere turen med et besøk i Cape Town, oppleve Mandelas arv og det fargerike og pulserende livet i og rundt byen.Kontrasten til hverdagen i Kruger park blir stor, med den fantastiske naturen, dyreopplevelser og alt kan oppleves på nært hold.

Kruger er et av de beste stedene i Afrika hvis man går etter «the big 5»; Elefanter, bøfler, leoparder, nesehorn og ikke minst løver. I tillegg er det store grupper giraffer, hyener, sebraer, flodhester og den prikkede hyenen. Kruger er i alle fall et besøk verd, og sjansen for at du får se alt man ønsker på en safari er i alle fall til stede her. Nasjonalparker som Kruger tiltrekker seg mange turister. Mens mange går og tror at nasjonalparkene kun er opprettet for å tiltrekke seg flest turister og vise frem så mange dyr som mulig, så er parken faktisk opprettet for å passe på dyrene. Så selv om alle parkene på sitt vis er å regne som en turistattraksjon, så foregår all ferdsel i parken på dyrenes premisser og med respekt for dem og deres liv. En del av de pengene du betaler for å dra på safari kommer dyrene i parken tilgode, og du er med ditt bidrag med på å bevare bestanden i de forskjellige parkene som danner grunnlaget for deres liv.