Tlf. 85 29 54 24
Kundeservice man-fre 9-16
Mombasa badeferie

Reiser til Mombasa

Når du reiser til Mombasa får du mulighet til å slappe helt av og nyte livet på stranden under palmenes sus.
I tillegg til badeferie er det mulig å dra på mange spennende utflukter, f.eks. snorkling ved fargerike korallrev eller en lokal byrundtur.

Så gled deg til en avslappende ferie i Mombasa som avslutning på safarireisen din i fantastiske Afrika.

Populære reiser: Reiser til Mombasa

Safari & Mombasa

Safari i Tanzania kombineret med en afslappende strandferie ved den kenyanske kyst i Mombasa.

15 dager inkl. flyHa Kuna Matata & strandferie i Mombasa

Uforglemmelige safariopplevelser kombinert med avslappende strandferie i Mombasa.

16 dager inkl. flyKenya & Mombasa

Vår berømte Karibu Kenya-safari kombinert med en avslappende ferie på den kenyanske kysten.

14 dager inkl. flyStrandferie og Fly-in safari til Masai Mara

Vår berømte Ha Kuna Matata-safari kombinert med en avslappende ferie på den kenyanske kysten.

14 dager inkl. flyStrandferier og Safari i 3 nationalparker

Oppdag det fantastiske dyrelivet i tre nasjonalparker og kombiner med avslappende strandferie i Mombasa.

14 dager inkl. flyMombasa

Reis til Kenyas nest største by Mombasa. Mombasa tilhørte Zanzibar fram til 1663 og er i dag Kenyas største havneby, med sine mer enn 1,3 millioner innbyggere.

Her kan du avslutte ferien med en avslappende badeferie ved bassenget på hotellet eller på stranden ut mot Indiahavet. Legg deg til rette på den kritthvite sanden under kokospalmene mens de tradisjonelle dhow-skipene seiler forbi i horisonten.

Hos Afrikasafari.no kan du reise til Mombasa som en del av safarireisen, f.eks. i forbindelse med Tanzania-reisen eller Kenya-reisen.

 

Dra på utflukt i Mombasa

Vi tilbyr forskjellige turer som du kan kjøpe som tillegg på Mombasa-reisen.
Rundtur i Mombasa by

Du kan for eksempel dra på oppdagelsesferd i Mombasa by. Der kan du enten utforske byen på egen hånd eller bli med på en sightseeing der du får se byens høydepunkter, blant annet gamlebyen, som bærer preg av swahilisk og arabisk kultur, Fort Jesus-museet eller det lokale markedet, der du finner et vell av lokal mat og krydder.
Hvis du ikke har fått nok safari, kan du bli med på safari i Tsavo East nasjonalpark. Her er det rikelig anledning til å se løver, elefanter, sebraer og mange andre av Afrikas mest kjente ville dyr.

 

Seiltur i dhow

Du kan også velge å dra på seiltur i en tradisjonell dhow, som er en karakteristisk trebåt med restaurant om bord. Her kan du nyte en god middag med utsikt over havet mens solen går ned i horisonten. Musikk og drinker er inkludert, noe som skaper en koselig og romantisk atmosfære.

 

Tur til Wasini Island.

Hvis du aller helst vil tilbringe badeferien din med snorkling og beundre det rike livet i havet, kan du også bli med på en båttur til Wasini Island. Her kan du svømme rundt mellom koraller, eksotiske fisker og fargerike havplanter. På båtturen til og fra øya ser vi etter delfinene som holder til i området. Ofte kommer de tett innpå båten og utfordrer oss til en svømmeduell. På denne utflukten får du også bli med på oppdagelsesferd på øya og oppleve swahilikulturen på nært hold.

 

Se hvilke ekstraturer du kan bli med på under hver enkelt reise.

 

Overnattingsmuligheter

Når du reiser til Mombasa, overnatter du i utgangspunktet på Severin Sea Lodge. Dette er et veldig flott hotell som bærer preg av tradisjonell afrikansk arkitektur og som er kjent for personalets gjestfrihet. Hotellet ligger rett ved siden av Indiahavet, på Bamburi Beach, og byr blant annet på dykkemulighet, restauranter, velværesenter, svømmebasseng og golf.
Hvis du vil ha enda litt mer luksus, har du muligheten til å oppgradere til et annet hotell. Les mer om overnattingsmuligheter i Mombasa.

Bli med til Mombasa og opplev denne vakre lille oasen på Kenyas østkyst.