man-fre 9-16
Meny
HomeReiser til Afrika – Se våre reisemål i AfrikaKenya

Safari i Kenya

På våre safarireiser til Kenya får du oppleve et rikt dyreliv, verdensberømte nasjonalparker og en vakker natur som gjør landet til et flott reisemål både for safarier og badeferie.

Kenya er blant Afrikas mest populære safarireisemål, og her kan du oppleve The Big Five, snøkledte fjell og eldgamle kulturer.

Hvis du har spørsmål om Kenya, skal du ringe våre reisekonsulenter på 85 29 54 24.

Populære reiser: Kenya

Hvorfor skal du dra på safari i Kenya?

Kenya er et suverent safarireisemål i den østlige delen av Afrika, beliggende ved ekvator og ut mot Det indiske hav. Du kan besøke Kenya året rundt, og landet er et naturlig valg for alle som ønsker å oppleve et tradisjonelt og eventyrlig safarireisemål med meget variert natur og et fantastisk dyreliv.

Hva kan du oppleve i Kenya?

Kenya er blant våre mest populære reisemål, og her får du oppleve dyr og natur på nært hold.

Safarireisen din tar utgangspunkt i én eller flere av Kenyas mest berømte nasjonalparker. Du kan for eksempel dra på safari i Masai Mara National Park, den kenyanske delen av den berømte Serengeti National Park.

Kenyas mange nasjonalparker har én ting felles: De er hjemstedet til et stort antall ville dyr. Men der stopper også likheten. Mens Amboseli National Park for eksempel er mest kjent for sine elefanter, vil du i Lake Naivasha møte massevis av flodhester og se et rikt fugleliv.

Se hvilke nasjonalparker i Kenya du har mulighet til å besøke på hver reise.

Kenyas høydepunkter

Favorittopplevelsene til gjestene våre i Kenya varierer nesten like mye som landets natur. Mange gjester fremhever imidlertid spesielt følgende:

  • Karen Blixens museum ved foten av Ngong Hill
  • Besøk i en masailandsby, der du møter den lokale krigerstammen
  • Den store migrasjonen av gnuer og sebraer i Masai Mara National Park
  • Ballongsafari over savannen ved soloppgang
  • De store elefantflokkene i Amboseli National Park

Uansett hva du husker best når du kommer hjem: Kenya vil uten tvil gjøre deg mange opplevelser rikere.

Kombinasjonsmuligheter

Der er gode muligheter til å kombinere din reise til Kenya med en deilig badeferie på vakre strender ved Mombasa eller på Zanzibar.

Badeferie ved Mombasa

I Mombasa kan du slappe helt av i flotte omgivelser med kilometerlange sandstrender som strekker seg langs Det indiske hav. Mombasa har alt man kan drømme om på badeferie: kritthvite sandstrender, asurblått hav og et fantastisk korallrev som gjør dette til et perfekt sted å snorkle.

Fra Mombasa kan du også bli med på forskjellige halv- og heldagsutflukter. Du kan for eksempel bli med på tur til Wasini Island eller på rundtur i Mombasa by. Du kan se alle utfluktsmulighetene under de reisene som inkluderer badeferie ved Mombasa.

Badeferie på Zanzibar

Avslutt Kenya-reisen din med badeferie på Zanzibar, 50 km fra Tanzanias kyst. Zanzibar ligger ut mot Det indiske hav og er den ultimative badeferie-øya med sandstrender, kokospalmer og blått vann så langt øyet rekker.

På Zanzibar har du mulighet til å dra på en av våre tilleggsutflukter. Du kan for eksempel dra til Stone Town, Zanzibars gamle bydel eller besøke Prison Island. Se alle utfluktsmulighetene under de reisene som avsluttes på Zanzibar.

Har du spørsmål om reisene til Kenya?

På siden praktisk informasjon har vi svart på mange av de spørsmålene man kan ha før man legger ut på en reise til Kenya, blant annet spørsmål om visum, vaksiner og klima.

Reisekonsulentene våre har mange års erfaring med Kenya og våre andre reisemål i Afrika. Vi tester alle reisene våre grundig, bl.a. for at vi skal kunne besvare alle de spørsmålene som kan være relevante når man forbereder seg på å reise til Afrika.

Hvis du har spørsmål om bestilling av en reise til Kenya, våre andre reisemål i Afrika eller noe helt annet, må du gjerne kontakte oss med spørsmålene dine.

Afrikasafari.no – Kom helt tett på!

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.