Tlf. 85 29 54 24 | man-fre 9-16
ForsideReiser til Afrika – Se våre reisemål i AfrikaKenya

Safari i Kenya

På våre safarireiser til Kenya får du oppleve et rikt dyreliv, verdensberømte nasjonalparker og en vakker natur som gjør landet til et flott reisemål både for safarier og badeferie.

Kenya er blant Afrikas mest populære safarireisemål, og her kan du oppleve The Big Five, snøkledte fjell og eldgamle kulturer.

Hvis du har spørsmål om Kenya, skal du ringe våre reisekonsulenter på 85 29 54 24.

Populære reiser: Kenya

Hvorfor skal du dra på safari i Kenya?

Kenya er et suverent safarireisemål i den østlige delen av Afrika, beliggende ved ekvator og ut mot Det indiske hav. Du kan besøke Kenya året rundt, og landet er et naturlig valg for alle som ønsker å oppleve et tradisjonelt og eventyrlig safarireisemål med meget variert natur og et fantastisk dyreliv.

Hva kan du oppleve i Kenya?

Kenya er blant våre mest populære reisemål, og her får du oppleve dyr og natur på nært hold.

Safarireisen din tar utgangspunkt i én eller flere av Kenyas mest berømte nasjonalparker. Du kan for eksempel dra på safari i Masai Mara National Park, den kenyanske delen av den berømte Serengeti National Park.

Kenyas mange nasjonalparker har én ting felles: De er hjemstedet til et stort antall ville dyr. Men der stopper også likheten. Mens Amboseli National Park for eksempel er mest kjent for sine elefanter, vil du i Lake Naivasha møte massevis av flodhester og se et rikt fugleliv.

Se hvilke nasjonalparker i Kenya du har mulighet til å besøke på hver reise.

 

Kenyas høydepunkter

Favorittopplevelsene til gjestene våre i Kenya varierer nesten like mye som landets natur. Mange gjester fremhever imidlertid spesielt følgende:

 • Karen Blixens museum ved foten av Ngong Hill
 • Besøk i en masailandsby, der du møter den lokale krigerstammen
 • Den store migrasjonen av gnuer og sebraer i Masai Mara National Park
 • Ballongsafari over savannen ved soloppgang
 • De store elefantflokkene i Amboseli National Park

Uansett hva du husker best når du kommer hjem: Kenya vil uten tvil gjøre deg mange opplevelser rikere.

Kombinasjonsmuligheter

Du kan velge mellom åtte forskjellige reiser til Kenya som varer fra 10 – 16 dager. Der er dessuten gode muligheter til å kombinere reisen din med en deilig badeferie på vakre strender ved Mombasa eller på Zanzibar eller med storbyferie i Dubai eller Doha, der du får både storby- og strandferie i ett.

 

Badeferie ved Mombasa

I Mombasa kan du slappe helt av i flotte omgivelser med kilometerlange sandstrender som strekker seg langs Det indiske hav. Mombasa har alt man kan drømme om på badeferie: kritthvite sandstrender, asurblått hav og et fantastisk korallrev som gjør dette til et perfekt sted å snorkle.

To av reisene våre starter/slutter med badeferie ved Mombasa, og derfra har du også muligheten til å dra på fly-in safari til noen av Kenyas populære nasjonalparker.

Fra Mombasa kan du også bli med på forskjellige halv- og heldagsutflukter. Du kan for eksempel bli med på tur til Wasini Island eller på rundtur i Mombasa by. Du kan se alle utfluktsmulighetene under de reisene som inkluderer badeferie ved Mombasa.

 

Badeferie på øya Zanzibar

Avslutt Kenya-reisen din med badeferie på Zanzibar, 50 km fra Tanzanias kyst. Zanzibar ligger ut mot Det indiske hav og er den ultimative badeferie-øya med sandstrender, kokospalmer og blått vann så langt øyet rekker.

På Zanzibar har du mulighet til å dra på en av våre tilleggsutflukter. Du kan for eksempel dra til Stone Town, Zanzibars gamle bydel eller besøke Prison Island. Se alle utfluktsmulighetene under de reisene som avsluttes på Zanzibar.

 

Storbyferie i Dubai eller Doha

Hvis du har lyst på både storbyferie og strandliv, kan du avslutte safarireisen din med et opphold i Dubai eller Doha. Her er dagene til fri disposisjon, og du kan bruke dem til å slappe av eller kanskje handle i storbyens kjempestore shoppingsentre.

Du kan også bli med på en av våre halv- eller heldagsutflukter, f.eks. ørkensafari, der du får oppleve en helt annen type safari enn den du har vært på noen få dager før. Se alle utfluktsmulighetene under de reisene som avsluttes i enten Dubai eller Doha.

Få mer info og bestill din reise til Kenya

Alle våre reiser til Kenya er oppført lengre opp på siden. Trykk på ”Les mer” for å få detaljert informasjon om den enkelte reisen. Det inkluderer:

 • Den aktuelle reisens høydepunkter
 • Aktuelle priser, avhengig av avreisedato (Se feltet på høyre side)
 • Hva som er inkludert i prisen
 • Detaljert dagsprogram
 • Informasjon om overnatting og tilleggsutflukter

Få uforpliktende reisetilbud

Alle prisene våre er inkl. fly, hotell og opplevelser. Den endelige prisen på reisen avhenger av

 • Hvor mange dere er som reiser
 • Når dere reiser
 • Hvor dere reiser fra

Du kan enkelt og helt uforpliktende få et reisetilbud ved å fylle ut informasjonen under ”FÅ GRATIS TILBUD”, som du finner på høyre side av hver reise eller her på siden.

Når du har sendt forespørselen din, vil reisekonsulentene våre så raskt som mulig sende deg et tilbud på reisen med en pris basert på de opplysningene du har angitt. Vi gjør vårt beste for å besvare alle prisforespørsler så raskt som mulig.

 

Enkel bestilling

Når du har mottatt tilbudet ditt, kan du velge å samtykke i tilbudet og bestille reisen. Det gjør du enkelt og greit ved å følge instruksene i tilbudet.
Hvis du har spørsmål, skal du ikke nøle med å kontakte oss.

 

Har du spørsmål om reisene til Kenya?

På siden praktisk informasjon har vi svart på mange av de spørsmålene man kan ha før man legger ut på en reise til Kenya, blant annet spørsmål om visum, vaksiner og klima.

Reisekonsulentene våre har mange års erfaring med Kenya og våre andre reisemål i Afrika. Vi tester alle reisene våre grundig, bl.a. for at vi skal kunne besvare alle de spørsmålene som kan være relevante når man forbereder seg på å reise til Afrika.

Hvis du har spørsmål om bestilling av en reise til Kenya, våre andre reisemål i Afrika eller noe helt annet, må du gjerne kontakte oss med spørsmålene dine.

Reisekonsulentene våre er tilgjengelige fra mandag til fredag, unntatt helligdager, fra kl. 9.00-15.45. Kontakt oss på e-post: info@afrikasafari.no eller på telefon: 85 29 54 24.

Kom helt tett på med Afrikasafari.no

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Aclass

Google Plus

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.