• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Serengeti nasjonalpark

Hvis du skal velge én nasjonalpark for safari, så skal du helt klart velge Serengeti. Det er ikke uten grunn at Serengeti er den mest kjente nasjonalparken i Tanzania og Øst-Afrika, for her finner du alt. Serengeti er selve begrepet på afrikansk safari. Hos Afrika Safari har vi stor erfaring med safarireiser til Afrika, og Serengeti er intet unntak. Våre dyktige reiseeksperter kjenner stedet, og alt hva du trenger å vite hvis du vil besøke parken. Ring til oss på telefon 85 29 54 24 hvis du drømmer om den perfekte safarien i Afrika.

Populære reiser: Serengeti nasjonalpark

Serengeti er ikke bare den mest kjente nasjonalparken i Tanzania, men også et helt økosystem i den nordlige delen av landet. Området strekker seg fra Ngorongoro mot øst til Victoriasjøen i vest, og mot nord ligger Kenya. Nasjonalparken strekker seg videre inn i Kenya hvor området heter Masai Mara, oppkalt etter den fargerike og halvnomadiske krigerstammen Masaiene.Det er ikke uten grunn at Serengeti er et av de beste stedene i verden hvis man vil oppleve dyr i deres naturlige habitat. Her finnes mer enn 70 større arter pattedyr, og mer enn 500 fuglearter. Spesielt løvene er en stor attraksjon, og parken er et av stedene i Afrika hvor sjansen for å se løver er aller størst.

Nasjonalparken i Tanzania er på UNESCO’s verdensarvliste og regnes for et av verdens ti naturlige vidundre, blant annet på grunn av verdens største vandringer av sebraer og gnuer. Fra januar til mars får gnuene kalver, og så rykker hele bestanden mot bedre gressningsområder. Det skaper verdens største migrasjon med opp mot 1,7 millioner gnuer, 260.000 sebraer og 470.000 gazeller.

Serengeti er en del av den store østafrikanske kløfteformasjonen, Great Rift Valley, hvor det afrikanske kontinentet langsomt blir delt opp i mindre deler. Derfor er området kjent for en særdeles spennende geologi og nettopp i Serengeti kan man besøke den aktive vulkanen Ol Doinyo Lengai – Guds fjell på Masai.Skal du nøyes med å besøke én nasjonalpark i Afrika, så kan du med stor fordel velge Serengeti. Massevis av dyr, ekte afrikansk savannelandskap og enestående geologi, som man kun finner her i Øst-afrika. Serengeti er et populært reisemål for safariturisme, og er du interesseret i en safarireise med opplevelser for pengene, så kontakt våre dyktige reisemedarbeidere, som sammen med deg kan planlegge din drømmereise.

Kontakt reisekonsulent Ingun H. Nikolajsen

Skriv til:
info@afrikasafari.no

Ring til:
85 29 54 24

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 15.45

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Afrikasafari.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.