Tlf. 85 29 54 24 | man-fre 9-16
Meny
HomeReiser til Afrika – Se våre reisemål i AfrikaSør-Afrika
Sør-Afrika

Safari i Sør-Afrika

På safarireise i Sør-Afrika får du oppleve ville dyr i verdensberømte Kruger National Park, du kan dra på malariafri safari i Kariega Game Reserve eller se Afrikas dyr i private viltreservater.

Kombiner reisen din med Cape Town, Victoria Falls eller badeferie i Mauritius. Sør-Afrika har noe for enhver smak.

Hvis du har spørsmål, må du gjerne ringe våre reisekonsulenter på 85 29 54 24.

Populære reiser: Sør-Afrika

Hvorfor skal du reise til Sør-Afrika?

Sør-Afrika er et berømt safarireisemål der du får oppleve frodig natur, en enestående kulturhistorie og stor konsentrasjon av ville dyr, blant annet The Big Five.

Sør-Afrika er et godt valg for deg som vil oppleve et av Afrikas mest varierte dyreliv i Kruger National Park. I tillegg kan du reise på malariafri safari og familiesafari i Sør-Afrika, perfekt for deg som reiser med barn.

I tillegg til å være et fantastisk safarireisemål, er Sør-Afrika også et opplagt kjør-selv-reisemål der du kan oppleve den vakre og verdensberømte Garden Route.

Hva kan man oppleve i Sør-Afrika?

Vi tilbyr aktuelt 9 reiser til Sør-Afrika: 8 safarireiser og 1 kjør-selv reise.

Safari med utgangspunkt i Kruger National Park

Fem av reisene våre tar deg med på safari i Kruger National Park.

I Kruger nasjonalpark får du se et imponerende viltreservat med en stor konsentrasjon av mange forskjellige dyr, blant annet 147 forskjellige pattedyrarter, 118 krypdyrarter og nesten 520 forskjellige fuglearter.

I tillegg til tradisjonell safari i nasjonalparken, blir du også med på:

 • Bushwalk, der du lærer å gjenkjenne dyr på sporene deres
 • Sunset Game Drive – tre timers safari fra solnedgang
 • Tur til de vakre Drakensfjellene

Kruger National Park er det riktige stedet for alle som gjerne vil oppleve mange forskjellige dyrearter i Sør-Afrikas største nasjonalpark.

Safari med utgangspunkt i Kariega Game Reserve

To av reisene våre tar deg med på safari i Kariega Game Reserve. Den ene reisen er vår familiesafari, som passer særlig godt for alle som reiser med barn.

Viltreservatet ligger i hjertet av den frodige dalen Kariega, som er et berømt malariafritt område der du blant annet kan treffe på The Big Five på safari i åpne jeeps.

Kariega Game Reserve er et opplagt valg hvis du reiser med barn eller bare gjerne vil se vakker, variert natur med elver, skogkledte åser, gressletter og selvfølgelig massevis av ville dyr i et malariafritt område.

Safari med utgangspunkt i to private game reserves

På én av våre turer reiser du i en liten gruppe på safari i to private viltreservater: Nkomazi Game Reserve og Thanda Safari Private Game Reserve.

Nkomazi består av 15.000 hektar vakker natur, og her finner du et rikt dyreliv med blant annet nesehorn, sjiraffer, elefanter og løver.

Det 14.000 hektar store Thanda Safari Game Reserve er kjent som et av habitatene til The Big Five, og i tillegg kan du få se geparder, hyener og 90 forskjellige fuglearter.

Kjør-selv-reise på Garden Route

I den sørlige delen av Sør-Afrika kan du bli med på en kjør-selv-reise der du kan oppleve den fantastiske Garden Route.

Vår kjør-selv-reise starter i Port Elisabeth i øst og følger Garden Route til Cape Town i vest.

På din kjøretur mellom de to byene kan du bl.a. oppleve elefanter i Addo Elephant nasjonalpark, den vakre lagunen i Knysna, verdens strutsehovedstad i Oudtshoorn, hvaler i Hermanus og selvfølgelig den interessante storbyen Cape Town.

Høydepunkter i Sør-Afrika

Sør-Afrika kan by på mange spennende opplevelser. Gjestene våre fremhever spesielt disse høydepunktene:

 • Det fantastiske, varierte dyrelivet i Kruger National Park
 • Besøk i Swaziland – et lite afrikansk kongedømme mellom Sør-Afrika og Mocambique
 • Table Mountain, også kjent som Taffelfjellet, Cape Towns vartegn
 • Øystaten Mauritius’ fantastiske sandstrender
 • Det storslåtte fossefallet, Victoria Falls, et virkelig naturens underverk

Ta en titt på våre reisebrev fra Sør-Afrika, for å se hvordan gjestene våre beskriver reisens høydepunkter med sine egne ord.

Kombinasjonsmuligheter for safari i Sør-Afrika

Hvis du vil se mer av Afrika, kan du kombinere reisen din med et opphold i flotte Cape Town, en luksuriøs badeferie i tropeparadiset Mauritius eller et besøk til Victoria Falls i Zimbabwe.

Kombiner med Cape Town

Cape Town er Sør-Afrikas nest største by. Her får du oppleve en moderne by i sterk kontrast til de gamle kvarterene med smale gater og små butikker, museer, loppemarkeder og hyggelige fortauskafeer.

Du kan utforske byen på egenhånd eller bli med på en av de interessante utfluktene.

Ta en tur til Taffelfjellet som omgir byen, der du har fantastisk utsikt over det blå Atlanterhavet. Eller dra ut til Robben Island, som i dag er på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv, og som er blitt berømt fordi Nelson Mandela måtte tilbringe 18 år i fengselet her på øya.

Velg kombinasjonen med Cape Town hvis du gjerne vil oppleve en sørafrikansk storby som syder av liv, er omgitt av vakre fjell og har en interessant historie.

Kombiner med Victoria Falls

Du kan også avslutte reisen din med en tur til det spektakulære fossefallet Victoria Falls, som ligger på grensen mellom Zambia og Zimbabwe.

På denne turen er det mange muligheter for eventyrlige opplevelser. Fly i helikopter over fossefallet, dra på elvesafari på Zambezi-elven eller utforsk de zambiske landskapene på hesteryggen eller firehjulssykkel.

Velg kombinasjonen med Victoria Falls hvis du gjerne vil avslutte safarireisen din med spennende utflukter og få flere naturopplevelser av en annen verden.

Kombiner med Mauritius

Sist, men ikke minst, kan du avslutte safarien din med en avslappende badeferie på eksotiske Mauritius, en øystat midt i Det indiske hav. Her kan du drive med ulike former for vannsport, dykking og snorkling. Du kan også dra på shopping i den lille, hyggelige byen Grand Baie, der du finner kafeer og restauranter med rimelige priser

Velg kombinasjonen med Mauritius hvis du gjerne vil bruke den siste delen av ferien din til å slappe av på stranden, omgitt av luksus.

Informasjon og bestilling av reiser til Sør-Afrika

Hvis du vil lese mer om enkelte reiser, kan du trykke på ”Les mer” under reisene øverst på siden. Her får du informasjon om den aktuelle reisen, blant annet:

 • Høydepunkter
 • Hva som er inkludert i prisen
 • Aktuelle priser per person (feltet på høyre side)
 • ”Velg denne reisen fordi…”
 • Detaljert dagsprogram, dag for dag
 • Mulighet til å få et uforpliktende reisetilbud

Slik får du et reisetilbud

Alle prisene våre er inkl. fly, hotell og opplevelser. Den endelige prisen på reisen reisen avhenger av

 • Antall reisende
 • Avreisedato
 • Avreiseflyplass

Du kan enkelt og greit få et gratis og uforpliktende reisetilbud ved å fylle ut informasjonen under ”FÅ GRATIS TILBUD”. Deretter gir vi deg et tilbud med en pris basert på opplysningene du har angitt.

Reisekonsulentene våre gjør sitt beste for å besvare alle prisforespørsler så raskt som mulig.

Bestill din reise til Sør-Afrika

Når du har fått et tilbud på den reisen du har valgt, kan du enkelt og trygt bestille reisen din ved å følge de instruksene som er beskrevet i tilbudet.

Du må gjerne ringe oss hvis du har spørsmål.

Har du spørsmål om Sør-Afrika?

På vår side med praktisk informasjon har vi samlet mye nyttig informasjon om Sør-Afrika, blant annet angående visum, vaksiner og klima.

I tillegg er reisekonsulentene våre klare til å hjelpe deg. De har mange års erfaring med Afrika, og besøker jevnlig reisemålene våre for å teste reisene grundig. Hvis du har spørsmål om Sør-Afrika, hvordan man får et reisetilbud, bestilling av reisen eller noe helt annet, skal du ikke nøle med å kontakte oss.

Reisekonsulentene våre treffer du på telefon 85 29 54 24 fra mandag til fredag mellom klokken 9 og 16. Du kan også kontakte dem på e-post: info@afrikasafari.no.

Vil du se flere reiser? Her kan du se alle våre Afrika-rundreiser.

Vi gleder oss til å hjelpe deg til å dra ut på ditt livs reise. Kom helt tett på med Afrikasafari.no.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
85 29 54 24
info@afrikasafari.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 15.45

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.